Αύριο στις 16:30 συνεδριάζει η Δημοτική Επιτροπή του δήμου Ρόδου

Αύριο στις 16:30 συνεδριάζει η Δημοτική Επιτροπή του δήμου Ρόδου

Αύριο στις 16:30 συνεδριάζει η Δημοτική Επιτροπή του δήμου Ρόδου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 849 ΦΟΡΕΣ

Αύριο Τρίτη, 28η Μαΐου 2024 και ώρα 16:30 θα πραγματοποιηθεί 14η ΕΚΤΑΚΤΗ συνεδρίαση Δημοτικής Επιτροπής στο Δημοτικό Κατάστημα του Δήμου Ρόδου, δια ζώσης, για τη λήψη απόφασης επί των θεμάτων που ακολουθούν:

ΘΕΜΑΤΑ  ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ

1. Έγκριση πρακτικού δικαιολογητικά κατακύρωσης και ορισμός οριστικού αναδόχου του ηλεκτρονικού ανοικτού διαγωνισμού για την υπηρεσία με τίτλο «Ναυαγοσωστική Κάλυψη Πολυσύχναστων ακτών Δήμου Ρόδου για τη Θερινή Περίοδο 2024». (Εισήγηση με α/α 14170/27-05-2024 Τμήματος Προμηθειών Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών).

Το θέμα θεωρείται κατεπείγον λόγω έναρξης της θερινής περιόδου και υποχρέωσης του Δήμου να παρέχει υπηρεσίες ναυαγοσωστικής κάλυψης στις πολυσύχναστες παραλίες.

2. Πρόσληψη προσωπικού 5 ατόμων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου στο πλαίσιο Ευρωπαϊκού Συγχρηματοδοτούμενου Προγράμματος «Προώθηση και υποστήριξη παιδιών για την ένταξή τους στην προσχολική εκπαίδευση καθώς και για την πρόσβαση παιδιών σχολικής ηλικίας, εφήβων και ατόμων με αναπηρία, σε υπηρεσίες δημιουργικής απασχόλησης» Περιόδου 2023-2024». (Εισήγηση με α/α 14171/27-05-2024 Διεύθυνσης Προσχολικής Αγωγής και Δημιουργικής Απασχόλησης).

Το θέμα θεωρείται κατεπείγον προκειμένου να ολοκληρωθεί η διαδικασία των προσλήψεων έως 31-7/2024 (ημερομηνία κατά την οποία κλείνει το συγχρηματοδοτούμενο πρόγραμμα για το παιδαγωγικό έτος 2023-2024) έτσι ώστε να επιτευχθεί η εύρυθμη λειτουργία των δομών της Δ/νσης Προσχολικής Αγωγής και Δημιουργικής Απασχόλησης Δήμου Ρόδου με την έναρξη του νέου παιδαγωγικού έτους 2024-2025.

3. Τροποποίηση Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας Δήμου Ρόδου ως προς την ενσωμάτωση των καταργούμενων Νομικών Προσώπων. (Εισήγηση με α/α 14172/27-05-2024 Γενικής Γραμματέως Δήμου Ρόδου).

Το θέμα θεωρείται κατεπείγον λόγω προθεσμιών.

Διαβάστε ακόμη

Κατεπείγουσα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κω λόγω της πυρκαγιάς!

Ο Σταύρος Τσούβαλης επισήμως Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων και Υποδομών

Βίντεο: Επιχείρηση διάσωσης ελαφιού στη Ρόδο που είχε παγιδευτεί σε δίχτυα

Συνεδριάζει το Κοινοτικό Συμβούλιο Κρητηνίας

Αίσιο τέλος στη Ρόδο: Βρέθηκαν τα τρία παιδιά που είχαν εξαφανιστεί από δομή φιλοξενίας

Λαϊκή Συσπείρωση: "Να εξασφαλιστεί η ένταξη των απολυμένων του “PHILOS” στις δημόσιες δομές υγείας των νησιών

Αλέξανδρος Κολιάδης: "Η κατάσταση με τις πυρκαγιές δεν επιτρέπει κανέναν εφησυχασμό!"

Η Σεβαστή Κούρου εκλέχτηκε Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης στο Δήμο Καλυμνίων