Κακιά Σκάλα για Τώνη Μαρτίνη: «Παράδειγμα προς αποφυγήν το όνομά σου!»

Κακιά Σκάλα για Τώνη Μαρτίνη: «Παράδειγμα προς αποφυγήν το όνομά σου!»

Κακιά Σκάλα για Τώνη Μαρτίνη: «Παράδειγμα προς αποφυγήν το όνομά σου!»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 295 ΦΟΡΕΣ

Ανακοίνωση απευθυνόμενη στον πρόεδρο της Ρόδου, Αντώνη Μαρτίνη (σ.σ. ο οποίος ανακοίνωσε ότι αποχωρεί), εξαπέλυσε και επίσημα ο οργανωμένος Σύνδεσμος Φιλάθλων του Συλλόγου «Κακιά Σκάλα». Με ανακοίνωση που εξέδωσε, με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις, αναφέρει τα ακόλουθα:


«Ακόμα και την ύστατη στιγμή, με ολόκληρο τον ποδοσφαιρικό κόσμο του νησιού να σου έχει γυρίσει παντελώς την πλάτη, επιλέγεις να ξεκινήσεις με αναφορά σε μέλη του Συνδέσμου μας. Πλέον, το θεωρούμε τιμητικό, όμως δεν γίνεται να μείνει αναπάντητο ακόμα ένα παραλήρημά σου. Πράγματι, αφήνεις την ομάδα με "υπερεξοπλισμένα" (εδώ γελάμε) αποδυτήρια, τα οποία υπάρχουν μόνο χάρη στην ανιδιοτελή προσφορά 2-3 ανθρώπων, με δικά της γραφεία (ας είναι καλά ο Γιάννης Κάππος και οι συνεργάτες του για το διαμάντι των Ακαδημιών, του πιο υγιούς τμήματος του Συλλόγου) και με δύο ανόδους. Βέβαια, ξεχνάς να αναφέρεις, ότι για ακόμα μια φορά, έχεις υποθηκεύσει το μέλλον της ομάδας και την οποιαδήποτε μελλοντική προσπάθεια σύστασης ΠΑΕ.


Σχετικά με το αν η ομάδα ήταν πρωταγωνίστρια δύναμη κατά την παρουσία σου στον προεδρικό θώκο, ας μιλήσουν καλύτερα οι Σαντορίνες, οι Βλαχιώτες και όλος ο Νότιος Όμιλος της Super League 2, που για έναν ολόκληρο γύρο, η ομάδα αριθμούσε ένα ρόστερ 11 ποδοσφαιριστών, με αμυντικούς να παίζουν ως τερματοφύλακες και φυσικά με αποκορύφωμα το να μην κατέβει η ομάδα σε εντός έδρας αναμετρήσεις, προκαλώντας το γέλιο σε εχθρούς και τον οίκτο σε όσους θυμούνταν πώς ήταν η Ρόδος πριν την καταντήσεις έτσι.

Να σημειωθεί πως, εμείς, πρωταθλητισμό δεν απαιτήσαμε ποτέ. Μοναδική μας απαίτηση ήταν η υγιής λειτουργία του Συλλόγου, πράγμα που η μεγαλομανία σου έθετε διαρκώς σε κίνδυνο. Όσο για το... περιβόητο ban, δεν θυμόμαστε κανένα ban να βαραίνει την ομάδα όταν την ανέλαβες, πλην ενός ελάχιστου προστίμου, εξαιτίας επεισοδίων στο τελευταίο παιχνίδι κόντρα στον Εθνικό. Η αποποίηση ευθυνών είναι ένα παιχνίδι που ξέρεις να παίζεις καλά, όμως δεν θα σου περάσει.

Ανάλαβε τις υποχρεώσεις σου, ξεχρέωσε τα χρέη που ΕΣΥ και οι σάπιοι μάνατζερ δημιουργήσατε σε ΠΑΕ και Ερασιτέχνη και έπειτα εξαφανίσου στη λήθη. Είμαστε σίγουροι, πως η χαιρεκακία σου και το μικροσκοπικό σου "εγώ" θα χαρεί ειλικρινά με οποιαδήποτε πιθανή μελλοντική αναποδιά βρει την ομάδα. Αυτό που δεν καταλαβαίνεις όμως, είναι ότι με την αποχώρησή σου, η ομάδα παύει να είναι δέσμια και αιχμάλωτη στις ορέξεις ενός αδέξιου μεγαλομανή. Και αυτό για εμάς είναι το μεγαλύτερο κέρδος. ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ να ορίσεις ΑΜΕΣΑ την ημέρα και τον τόπο της Γενικής Συνέλευσης.


ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ να μιλήσεις ανοιχτά για την κατάσταση στην οποία αφήνεις την ομάδα. Χωρίς υπεκφυγές και μισόλογα να ενημερώσεις με ειλικρίνεια το τι θα κληθεί να αντιμετωπίσει η νέα Διοίκηση μόλις παραλάβει την ομάδα. Επιτέλους, δείξε για μια πρώτη και ίσως τελευταία φορά στη ζωή σου, φερεγγυότητα και κάνε πράξη τα λεγόμενά σου. Εκτός κι αν εξαρχής ο σκοπός σου ήταν να βυθίσεις τόσο πολύ την ομάδα, οδηγώντας την στον πάτο. Από τους επόμενους ζητάμε μόνο αυτό: να σεβαστούν το μεγαλείο της ΡΟΔΟΥ, την ιστορία της και το παρελθόν της. Να επαναφέρουν την κατακερματισμένη υπερηφάνειά της και να βοηθήσουν την ομάδα να βρει την αίγλη που της στέρησαν. Κύριο μέλημά σας να κάνετε ξανά τη Ρόδο αγαπητή στο νησί, να επιστρέψει ο κόσμος στο γήπεδο. Παρουσιάστε ένα μεσοπρόθεσμο πλάνο, στηριχτείτε στο ντόπιο στοιχείο, δημιουργήστε τις βάσεις για ένα υγιές μέλλον.


Τέλος, καλούμε κάθε ΡΟΔΙΤΗ να μπει ασπίδα στο ΕΛΑΦΙ, σε μια ακόμα δύσκολη καμπή της ιστορίας του. Η ΡΟΔΟΣ είχε παρελθόν και ΣΙΓΟΥΡΑ θα έχει μέλλον. Ο δρόμος μέχρι να αποτιναχτεί το όνομά του από το όνομα της ΡΟΔΟΥ θα είναι μακρύς και δύσκολος. Όμως, αρκετά μικρύναμε. Ήρθε η ώρα να αλλάξουμε τη ρότα.
Υ.Γ. Ευχόμαστε το παραλήρημά σου να ήταν το τελευταίο σχετικά με τη Ρόδο. Βρες άλλα παιχνίδια να σκοτώνεις τον χρόνο σου. Θα ξεχαστείς γρήγορα, αφούν μόνο ως παράδειγμα προς αποφυγήν μπορεί να χρησιμοποιηθεί το όνομά σου.
ΥΓ1. ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ ΒΕΛΗΣ ΠΑΡΩΝ!».

Διαβάστε ακόμη

Ηρακλής Λάρδου: Ανανέωσαν οι Δημητριάδης και Χαλκιόπουλος

Ο Φοίβος απέκτησε τον Μάρκο Φούσα

«Καμπάνα» 12.000 ευρώ στον Διαγόρα

Νυχτερινό τουρνουά από τον ΡΟΑ στις 6 Ιουλίου

Με 40 νέους αθλητές ο Όμιλος Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Συγχαρητήριο μήνυμα Ι. Παππά, για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Ελλάδος στη σφαίρα, από την Καλύμνια Μαρία Μαγκούλια

Το οριστικό πρόγραμμα στο Rodos Cup 2024 του ΑΣΙΑΘ Ρόδου

Πρωταθλήτρια Ελλάδας στη σφαίρα η Μαρία Μαγκούλια από την Κάλυμνο