Μάικλ Μόσλεϊ: Το «ευχαριστώ» της γυναίκας του παρουσιαστή που πέθανε στη Σύμη

Μάικλ Μόσλεϊ: Το «ευχαριστώ» της γυναίκας του παρουσιαστή που πέθανε στη Σύμη

Μάικλ Μόσλεϊ: Το «ευχαριστώ» της γυναίκας του παρουσιαστή που πέθανε στη Σύμη

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1098 ΦΟΡΕΣ

«Σας ευχαριστώ πολύ για άλλη μια φορά που σεβαστήκατε την οικογένειά μου. Ο Μάικλ ήταν ένας καταπληκτικός άνθρωπος. Μας λείπει τόσο πολύ», ανέφερε στο μήνυμά της η Κλερ Μπέιλι

Η σύζυγος του Μάικλ Μόσλεϊ, Κλερ Μπέιλι, ευχαρίστησε τον κόσμο που της συμπαραστάθηκε μετά τον θάνατό του στη Σύμη, μιλώντας για έναν «καταπληκτικό άνθρωπο» που «μας λείπει τόσο πολύ».

Η Δρ. Μπέιλι με ανάρτησή της στο Instagram, μοιράστηκε μια φωτογραφία του συζύγου της - ενός δημοφιλούς τηλεοπτικού γιατρού και αρθρογράφου της Mail - ο οποίος βρέθηκε νεκρός στις 7 Ιουνίου, καθώς είχε εξαφανιστεί ενώ έκανε διακοπές στη Σύμη.

Ορκίστηκε να συνεχίσει το έργο του καθώς ο Μόσλεϊ ήταν πολύ αγαπητός για τις συμβουλές του για την υγεία, μεταξύ άλλων για την απώλεια βάρους και την άσκηση.

Η Κλερ Μπέιλι ευχαρίστησε τους 146.000 οπαδούς της στο Instagram: «Σας ευχαριστώ όλους για τα υπέροχα υποστηρικτικά μηνύματά σας. Το ξέσπασμα αγάπης από τόσους πολλούς ανθρώπους σήμαινε πάρα πολλά για μένα και την οικογένειά μου. Θα είμαι ήσυχη για λίγο καιρό. Είμαι σίγουρη ότι θα με καταλάβετε. Αλλά σύντομα θα επιστρέψω εδώ. Θέλω πάρα πολύ να συνεχίσω τη δουλειά που έδωσε στον Μάικλ και σε μένα τόση χαρά. Σας ευχαριστώ πολύ για άλλη μια φορά που σεβαστήκατε τόσο ευγενικά την ιδιωτική ζωή της οικογένειάς μου. Ο Μάικλ ήταν ένας καταπληκτικός άνθρωπος. Μας λείπει τόσο πολύ».

Ο Δρ. Μόσλεϊ βρέθηκε νεκρός δίπλα σε έναν φράχτη στο θέρετρο της Αγίας Μαρίνας στη Σύμη, αφού χάθηκε ενώ έκανε βόλτα σε μια εποχή που η θερμοκρασία άγγιζε τους 40 βαθμούς Κελσίου. Η νεκροψία έδειξε ότι κατέρρευσε και πέθανε από φυσικά αίτια περίπου δυόμισι ώρες αφότου ξεκίνησε για περίπατο.

Η Sophie Laurimore, διευθύντρια του The Soho Agency, που εκπροσωπούσε τον Δρ Μόσλεϊ, έκανε λόγο για ένα «σοφό, υπέροχο και αξιαγάπητο άνθρωπο» όταν επιβεβαιώθηκε η είδηση του θανάτου του. Η ίδια δήλωσε: «Με βαθιά θλίψη αποχαιρετούμε τον αγαπημένο μας φίλο και πελάτη, τον σοφό, υπέροχο και αξιαγάπητο άνθρωπο Μάικλ Μόσλεϊ. Ο Μάικλ αγαπούσε αυτό που έκανε και θεωρούσε ευχαρίστηση και μεγάλο προνόμιο να συνεργάζεται με τους συναδέλφους του στην τηλεόραση, το ραδιόφωνο, τις εκδόσεις και στην επιχείρησή του. Η καρδιά μας είναι με την Κλερ και τα παιδιά τους. Ο Μάικλ ήταν μοναδικός. Το έργο που έκανε ήταν σημαντικό. Θα μας λείψει τρομερά».

Η σύζυγός του τον είχε τιμήσει σε προηγούμενη ανάρτησή της λέγοντας: «Δεν ξέρω από πού να αρχίσω. Είναι συγκλονιστικό που έχασα τον Μάικλ, τον υπέροχο, αστείο, ευγενικό και λαμπρό σύζυγό μου. Είχαμε μια απίστευτα τυχερή ζωή μαζί. Αγαπούσαμε ο ένας τον άλλον πάρα πολύ και ήμασταν τόσο ευτυχισμένοι μαζί. Είμαι απίστευτα περήφανη για τα παιδιά μας και την υποστήριξή τους τις τελευταίες ημέρες. Η οικογένειά μου και εγώ είμαστε ευγνώμονες για την αγάπη που έχουμε δεχθεί από όλο τον κόσμο. Είναι σαφές ότι ο Μάικλ σήμαινε πάρα πολλά για πολλούς από εσάς. Μας παρηγορεί το γεγονός ότι παραλίγο να τα καταφέρει. Έκανε μια απίστευτη ανάβαση, πήρε λάθος διαδρομή και κατέρρευσε σε σημείο που δεν μπορούσε να εντοπιστεί. Ο Μάικλ ήταν ένας περιπετειώδης άνθρωπος, είναι μέρος αυτού που τον έκανε τόσο ξεχωριστό. Είμαστε τόσο ευγνώμονες στους εξαιρετικούς ανθρώπους στη Σύμη που εργάστηκαν ακούραστα για να βοηθήσουν στην ανεύρεσή του. Κάποιοι από αυτούς τους ανθρώπους στο νησί, που δεν είχαν καν ακούσει για τον Μάικλ, έψαχναν από το πρωί μέχρι το βράδυ χωρίς να τους ζητηθεί».

Πηγή: protothema.gr

Διαβάστε ακόμη

10.600 κιλά πλαστικού συλλέχθηκαν από τη θάλασσα της Σύμης

Η Μονή του Αρχαγγέλου Μιχαήλ Ρουκουνιώτη στη Σύμη, χαρακτηριστικό παράδειγμα οχυρωμένου μοναστηριακού συγκροτήματος της περιόδου της ιπποτοκρατίας

Συνελήφθη ο κυβερνήτης σκάφους που μετέφερε μετανάστες στη Σύμη

Η ανακοίνωση της συζύγου του Μάικλ Μόσλεϊ: "Είμαστε τόσο ευγνώμονες στους εξαιρετικούς ανθρώπους στη Σύμη"

Προφυλακίστηκε 19χρονος Σύριος για μεταφορά μεταναστών στη Σύμη

Τα τελικά αποτελέσματα των Ευρωεκλογών στη Σύμη

Το 80% φθάνει η αποχή από τις εκλογές και στο νησί της Σύμης

Πως ψήφισαν στη Σύμη μέχρι τώρα