«Δείξτε την αγάπη σας στον Κλεάνθη»

«Δείξτε την αγάπη σας στον Κλεάνθη»

«Δείξτε την αγάπη σας στον Κλεάνθη»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 140 ΦΟΡΕΣ

Με ανακοίνωσή της, η Διοίκηση του Κλεάνθη, γνωστοποιεί πως έχουν τεθεί σε κυκλοφορία οι κάρτες διαρκείας του συλλόγου ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Τις ονομάζει μάλιστα «κάρτες αγάπης», ζητώντας την υποστήριξη και τη συμπαράσταση του φίλαθλου κόσμου για τη νέα προσπάθεια που θα γίνει στο επικείμενο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας.

Στη σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε ο Σύλλογος, αναφέρονται τα εξής:
«Κάθε σύλλογος έχει τους δικούς του υποστηρικτές, που αριθμούνται ανάλογα του μεγέθους του. Αυτοί οι υποστηρικτές είτε με τη φωνή τους, είτε με την οικονομική βοήθεια, είναι που δίνουν ώθηση σε όλο τον οργανισμό να προχωρήσει μπροστά αποδεικνύοντας την αγάπη τους στον σύλλογο.

Εμείς στον Α.Ε.Σ. Κλεάνθης Παραδεισίου, είμαστε χαρούμενοι που όλα αυτά τα χρόνια έχουμε σταθερούς υποστηρικτές αλλά νιώθουμε δικαιωμένοι που τα τελευταία χρόνια έχουμε αποκτήσει και άλλους, που συνεχώς δείχνουν την αγάπη τους.

Φέτος, λοιπόν οι κάρτες διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2024-2025 είναι τρόπος ένδειξης ΑΓΑΠΗΣ...ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ! ΟΙ ΚΑΡΤΕΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΣΤΟ ΣΤΕΚΙ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΗΡΙΞΕΙ!».

Διαβάστε ακόμη

Το οριστικό πρόγραμμα στο Rodos Cup 2024 του ΑΣΙΑΘ Ρόδου

Πρωταθλήτρια Ελλάδας στη σφαίρα η Μαρία Μαγκούλια από την Κάλυμνο

Δεύτερο "χτύπημα" του Κολοσσού H Hotels Collection με Φράνσις Οκόρο

Ο.Φ. Ιστρίου: Παρέμειναν και οι Μετσάι και Σίνα

Νέος πρόεδρος στον ΠΣΑΤ ο Βαγγέλης Ιωάννου

Γ' Εθνική Κατηγορία: Άκαρπη η Γενική Συνέλευση της Ρόδου

ΑΕΡΑ: «Τέλος» Γκέτσι, Νόνη και Κουτσιανικούλης

Παναγιώτης Σπάρταλης: « Όλοι μαζί για το καλό του Διαγόρα!»