«Βλέπει» και Σπάρταλη ο ΑΕΡΑ

«Βλέπει» και Σπάρταλη ο ΑΕΡΑ

«Βλέπει» και Σπάρταλη ο ΑΕΡΑ

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 155 ΦΟΡΕΣ

Ο Παναγιώτης Σπάρταλης είναι ένα από τα ονόματα που βρίσκονται στη σχετική λίστα του ΑΕΡΑ για την κάλυψη της θέσης του προπονητή, μετά το τέλος της συνεργασίας με τον Δημήτρη Γκάιδα. Ο νεαρός τεχνικός που μέχρι και πρόσφατα ήταν στον Ιάλυσο, φέρεται να ενδιαφέρει τους «κόκκινους», οι οποίοι θέλουν να «κλείσουν» πρώτα τη θέση του προπονητή και εν συνεχεία να ασχοληθούν με τα υπόλοιπα ζητήματα που σχετίζονται με το ρόστερ. Είναι κάτι που, όπως όλα δείχνουν, θα ξεκαθαρίσει το αμέσως επόμενο διάστημα.

«Ευχαριστώ για τη συνεργασία μας»
Στο δικό του αποχαιρετιστήριο μήνυμα ο πρώην πλέον τεχνικός του συλλόγου θέλει και δημόσια να ευχαριστήσει τον σύλλογο του Αφάντου για τη συνεργασία που είχαν στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος. Αναλυτικά, η ανακοίνωση που εξέδωσε, αναφέρει τα ακόλουθα:


«Ευχαριστώ πολύ την ομάδα της Α.Ε.Ρ. Αφάντου για τη συνεργασία μας στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής. Καταφέραμε και πετύχαμε τους δύο στόχους που είχανε τεθεί, παραμονή στη Γ' Εθνική και κατάκτηση κυπέλλου Δωδεκανήσου. Μέσα από ομαδική δουλειά και πίστη στις ικανότητές μας καταφέραμε να δημιουργήσουμε στιγμές και ανατροπές σε παιχνίδια που θα μείνουν χαραγμένες στην μνήμη όλων μας.


Ευχαριστώ πολύ τους ποδοσφαιριστές μου για την αποδοχή και τη συνεργασία που είχαμε εντός και εκτός γηπέδου, τους συνεργάτες στο ποδοσφαιρικό τμήμα για την καθημερινή τριβή μας καθώς και τους ανθρώπους της διοίκησης για την επιλογή και τη στήριξη σε όλη αυτή τη δύσκολη επιστροφή και παραμονή της ομάδας σε εθνική κατηγορία μετά από χρόνια. Καλή επιτυχία στη νέα αγωνιστική περίοδο και εύχομαι από καρδιάς, η ομάδα να καταφέρει να πετύχει τους στόχους που θα τεθούν».

Διαβάστε ακόμη

Ηρακλής Λάρδου: Ανανέωσαν οι Δημητριάδης και Χαλκιόπουλος

Ο Φοίβος απέκτησε τον Μάρκο Φούσα

«Καμπάνα» 12.000 ευρώ στον Διαγόρα

Νυχτερινό τουρνουά από τον ΡΟΑ στις 6 Ιουλίου

Με 40 νέους αθλητές ο Όμιλος Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Συγχαρητήριο μήνυμα Ι. Παππά, για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Ελλάδος στη σφαίρα, από την Καλύμνια Μαρία Μαγκούλια

Το οριστικό πρόγραμμα στο Rodos Cup 2024 του ΑΣΙΑΘ Ρόδου

Πρωταθλήτρια Ελλάδας στη σφαίρα η Μαρία Μαγκούλια από την Κάλυμνο