Πέντε συλλήψεις για ναρκωτικά

Πέντε συλλήψεις για ναρκωτικά

Πέντε συλλήψεις για ναρκωτικά

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 622 ΦΟΡΕΣ

Στη δικαιοσύνη θα λογοδοτήσουν συνολικά πέντε άτομα που συνελήφθησαν σε Ρόδο και Κω για τέσσερις διαφορετικές υποθέσεις κατοχής ναρκωτικών ουσιών.

Πιο αναλυτικά, προχθές το βράδυ συνελήφθη στη Ρόδο, από περιπολούντες αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε., 24χρονος ημεδαπός, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κοκαΐνης.

Επίσης, απογευματινές ώρες της ίδιας ημέρας, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Κω συνέλαβαν 42χρονο, όταν σε έλεγχο που του έγινε, βρέθηκε να κατέχει μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Περίπου στις δύο και μισή τα ξημερώματα προχθές, συνελήφθησαν στην Κω δύο αλλοδαποί, ηλικίας 25 και 26 ετών, από τη Γερμανία, στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 1,9 γραμμάρια κοκαΐνης.

Τέλος, ξημερώματα προχθές, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Κω συνέλαβαν 21χρονο ημεδαπό, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 1,7 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης.

Όλες οι ναρκωτικές ουσίες κατασχέθηκαν, ενώ σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκαν ξεχωριστές δικογραφίες, με τις οποίες θα παραπεμφθούν στη δικαιοσύνη.

Διαβάστε ακόμη

Διάσωση δύο επιβατών ιστιοφόρου στην Πάτμο

Αθωώθηκε 47χρονος Τούρκος που είχε συλληφθεί ως διακινητής

Φυλάκιση 8 μηνών σε 2 Ρομά για απάτη σε βάρος 72χρονου

Κάθειρξη 68 ετών επιβλήθηκε σε Σύριο διακινητή μεταναστών

Πτώχευση FTI/ MEETING POINT- Προσωρινή διαταγή Μονομελούς Πρωτοδικείου Κω

Συνελήφθησαν οκτώ αλλοδαποί για πλαστογραφία ταξιδιωτικών εγγράφων στην Κω

Συνελήφθη 60χρονος αλλοδαπός για καλλιέργεια κάνναβης στη Ρόδο

Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος σε αλλοδαπό για απόπειρα εμπρησμού