ΑΣ Ρόδος: Ξεκαθαρίζει η εικόνα την Παρασκευή

ΑΣ Ρόδος: Ξεκαθαρίζει η εικόνα την Παρασκευή

ΑΣ Ρόδος: Ξεκαθαρίζει η εικόνα την Παρασκευή

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 417 ΦΟΡΕΣ

Την Παρασκευή αναμένεται να ξεκαθαρίσει, όπως όλα δείχνουν, οριστικά, η εικόνα αναφορικά με την επόμενη ημέρα της Ρόδου.

Σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις, ο Αντώνης Μαρτίνης φέρεται τελικά αποφασισμένος να δημιουργήσει νέο Διοικητικό Συμβούλιο, με σκοπό να «κατεβάσει» την ομάδα στη Γ’ Εθνική Κατηγορία. Παρά τις έντονες αντιδράσεις προς το πρόσωπό του από μερίδα φιλάθλων, είναι πιθανό να παραμείνει στη θέση του προέδρου, σχηματίζοντας ένα Δ.Σ. στο οποίο θα συμμετέχουν παλιοί παράγοντες.

Ανάμεσά τους έχει «παίξει» το όνομα του πρώην προέδρου του συλλόγου, Νίκου Διακίδη, ο οποίος μάλιστα, είχε δώσει το «παρών» στην προηγούμενη Γενική Συνέλευση. Αν και ο ίδιος δεν έχει ξεκαθαρίσει επίσημα τις προθέσεις του, εντούτοις, η φιλοσοφία του όπως φάνηκε στη συνέλευση είναι να δημιουργηθεί μια ομάδα που θα στηρίζεται περισσότερο στα δικά της παιδιά, με χαμηλό μπάτζετ χωρίς να είναι αυτοσκοπός το να πάρει μέρος στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, αν δεν μπορεί να το υποστηρίξει. Είναι μια άποψη που υπάρχει και σε άλλους φίλους της ομάδας, οι οποίοι πιστεύουν ότι πρέπει να γίνει ουσιαστικά ένα νέο ξεκίνημα με διαφορετική φιλοσοφία.

Διαβάστε ακόμη

Εγκρίθηκε από τη ΔΕΡΜΑΕ η μελέτη για την κατασκευή κερκίδων στο κλειστό της Καλλιθέας

Γ' Εθνική: Σήμερα η νέα Διοίκηση της Ρόδου

Φοίβος Κρεμαστής: Ανανέωσε και ο Κρητικός

Έξι μετάλλια για τον «Μαχητή Ρόδου» στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Kick Boxing

Στα Τρίκαλα ο «Ιππότης» για το 51ο Πανελλήνιο Ομαδικό Πρωτάθλημα Σκάκι Α’ Εθνικής

Τουρνουά beach volley “Regional Juniors 2024” θα διεξαχθεί στην Κω

Αποχωρεί ο πρόεδρος του Ευαγόρα

Wolves Festival 2024: Ένα μοναδικό υπερθέαμα γυμναστικής και χορού στη Ρόδο με τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου