Ελάτε να φτιάξουμε την δική μας συνταγή για την Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης!

Ελάτε να φτιάξουμε την δική μας συνταγή για την Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης!

Ελάτε να φτιάξουμε την δική μας συνταγή για την Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 250 ΦΟΡΕΣ

Ξεκίνησε το ταξίδι για την δημιουργία του φακέλου και την υποβολή υποψηφιότητας του νησιού μας για τον τίτλο της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης, για το έτος 2021!

Η συζήτηση έχει μεταφερθεί πλέον στην καθημερινότητά μας και εμπνέει καθημερινά όλο και περισσότερους πολίτες, οι οποίοι συλλογικά ή ατομικά διατίθενται να στηρίξουν αυτό το τεράστιο εγχείρημα που φιλοδοξεί να αναμορφώσει και να αναδείξει τη Ρόδο.

Ελάτε να φτιάξουμε την δική μας συνταγή για την Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης του 2021!

Η RFN, ως εξειδικευμένο και κατ’ εξοχήν σύγχρονο μέσο, αναγνωρίζει την σημασία της αμφίδρομης σχέσης με το αναγνωστικό κοινό, και σας προσκαλεί σε έναν δημιουργικό διάλογο για τον ρόλο που μπορεί να παίξει η τοπική μας γαστρονομία στην διαμόρφωση του φακέλου υποψηφιότητας.

Μέσα από την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται στην ιστοσελίδα μας, μέσω της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου info@rodosfoodnews.gr, ή ακόμα και μέσω της σελίδας μας στο facebook, μπορείτε να μας στείλετε τις ιδέες και τις προτάσεις σας για δράσεις, εκδηλώσεις, ακόμα και υποδομές. Πάντα με σεβασμό στην πηγή κάθε ιδέας, πρότασης και πληροφορίας, και σύμφωνα με τους κανόνες του τμήματος σύνταξης, θέλουμε να στηρίξουμε αυτή την προσπάθεια για τους αναγνώστες μας, για επαγγελματίες αλλά και για εραστές του γαστριμαργικού μας κεφαλαίου.

Γράφει ο Μιχάλης Παπαμιχαήλ

Πηγή: rodosfoodnews.gr

Διαβάστε ακόμη

Στα 100 καλύτερα ιταλικά εστιατόρια της Ελλάδας η δική τους Tsaperdona!

Το λεοντόψαρο ως γαστρονομική έκπληξη παρουσίασε η ΑΝ.ΔΩ. σε δεκάδες συμπολίτες μας

Τιμητικό βραβείο για το μελεκούνι στον Πολιτιστικό Σύλλογο Κοσκινιατών

Με τέσσερα βραβεία στις αποσκευές τους, επιστρέφουν οι παραγωγοί μελιού της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, από το 14ο Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού

Με ένα τοπικό πιάτο από παραδοσιακό πανηγύρι της Μυκόνου εκπροσωπήθηκε η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στο European Young Chef Award 2023

Συμμετοχή της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στο 14ο Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού και Προϊόντων Μέλισσας στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στον Πειραιά

Στη Γαλλία η αποστολή της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου για τον διαγωνισμό "European Young Chef Award 2023"

Έξω πάμε καλά; 4 διεθνείς οινογνώστες μιλούν για τη θέση του ελληνικού κρασιού στις αγορές