Το νέο λογότυπο του ποδηλατικού γύρου Ρόδου «UCI Rhodes GranFondo Tour»

Το νέο λογότυπο του ποδηλατικού γύρου Ρόδου «UCI Rhodes GranFondo Tour»

Το νέο λογότυπο του ποδηλατικού γύρου Ρόδου «UCI Rhodes GranFondo Tour»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 117 ΦΟΡΕΣ

Παρουσιάστηκε μέσω του διαδικτύου και θα συνοδεύει από δω και πέρα κάθε δραστηριότητα των αγώνων

Μέσω του επίσημου προφίλ τους στο facebook, οι διοργανωτές του «UCI Rhodes GranFondo Tour» παρουσίασαν το νέο λογότυπο που από δω και πέρα θα συνοδεύει κάθε δραστηριότητα στο πλαίσιο αυτό της εναλλακτικής μορφής τουρισμού συνδυασμένης με αγώνες ποδηλασίας στη Ρόδο, από 22 έως και 24 Απριλίου. Οι αγώνες θα γίνουν σε συνεργασία με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και το Δήμο Ρόδου, από την εταιρεία Sports Tours Hellas.

Πρόκειται ουσιαστικά για έναν προκριματικό αγώνα Παγκοσμίου Κυπέλου (1-4 Σεπτεμβρίου στο Περθ της Αυστραλίας), σε τρεις φάσεις το συγκεκριμένο διάστημα. Έναν ατομικής χρονομέτρησης απόστασης 21 χλμ., έναν αντοχής απόστασης 95 χλμ. και επίσης έναν αγώνα αντοχής 113χλμ.

Αυτός αφορά τις παρακάτω κατηγορίες συμμετεχόντων:
19-34 και ανά 5ετία έως 65+ (ηλικίες συμμετεχόντων 60 ετών και άνω θα τρέξουν και θα βραβευτούν αγωνιζόμενοι σε μειωμένες αποστάσεις), με διακύμανση ξεχωριστής βράβευσης και πρόκρισης στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα (35-39,40-44,45-49,50-54,55-59,60-64,65+ και για τα δύο φύλα Ανδρών & γυναικών).

Το 25% της κάθε κατηγορίας παίρνει την πρόκριση στον τελικό με τουλάχιστον την τριάδα κάθε ηλικιακής κατηγορίας. Για παράδειγμα εάν αγωνίζονται σε μια ηλικιακή κατηγορία μόνο 10 αθλητές, προκρίνεται το Podium, δηλαδή η τρεις πρώτοι. Εάν είναι 30 αθλητές και πάνω σε μια κατηγορία, προκρίνεται το "25%" για τον τελικό δηλαδή οι 8 πρώτοι οι οποίοι ανεξάρτητα εάν είναι στο Podium ή όχι παίρνουν μετάλλιο.

Δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες έχουν:
• Όσοι από τους συμμετέχοντες εκδώσουν ημερήσια άδεια συμμετοχής, σύμφωνα με τους κανονισμούς της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας

• Όσοι διαθέτουν Master license
• Όσοι διαθέτουν δελτίο "ELITE"
με εξαίρεση:

α) Κάθε αθλητής που έχει κατά τη διάρκεια του χρόνου εκδώσει δελτίο σαν μέλος μιας ομάδας που έχει εγγραφεί στη UCI.
β) Κάθε αθλητής που έλαβε μέρος μέσα στο χρόνο, σε Παγκόσμιο πρωτάθλημα, Ευρωπαϊκούς αγώνες, Παγκόσμια κύπελλα, σε οποιαδήποτε κατηγορία εκτός από τη κατηγορία Master.
γ) Κάθε αθλητής που κέρδισε βαθμούς σε αγώνα της UCI το 2016.

Σύστημα πρόκρισης
Το 25% από την Ατομική Χρονομέτρηση κάθε ηλικιακής κατηγορίας προκρίνονται στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Το 25% από τους 2 αγώνες αντοχής σε κάθε ηλικιακή κατηγορία επίσης προκρίνονται στο Παγκόσμιο. Τέλος το 25% της τελικής Γενικής κατάταξης προκρίνεται στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

Διαβάστε ακόμη

Πρωταθλήτρια Ελλάδας στη σφαίρα η Μαρία Μαγκούλια από την Κάλυμνο

Δεύτερο "χτύπημα" του Κολοσσού H Hotels Collection με Φράνσις Οκόρο

Ο.Φ. Ιστρίου: Παρέμειναν και οι Μετσάι και Σίνα

Νέος πρόεδρος στον ΠΣΑΤ ο Βαγγέλης Ιωάννου

Γ' Εθνική Κατηγορία: Άκαρπη η Γενική Συνέλευση της Ρόδου

ΑΕΡΑ: «Τέλος» Γκέτσι, Νόνη και Κουτσιανικούλης

Παναγιώτης Σπάρταλης: « Όλοι μαζί για το καλό του Διαγόρα!»

Α.Ο. Πυλίου: Στις 7 Ιουλίου θα διεξαχθούν οι εκλογές