Έτοιμοι για τις οριστικές εισηγήσεις στην ΕΠΟ

Έτοιμοι για τις οριστικές εισηγήσεις στην ΕΠΟ

Έτοιμοι για τις οριστικές εισηγήσεις στην ΕΠΟ

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 300 ΦΟΡΕΣ

Την προσεχή Τρίτη θα συνεδριάσει η επιτροπή πρωταθλημάτων της ΕΠΟ στην οποία συμμετέχει και ο Παναγιώτης Διακοφώτης προκειμένου να ξεκαθαρίσει οριστικά το τοπίο σε ότι έχει να κάνει με τα επόμενη ημέρα στη Γ’ Εθνική και τα τοπικά πρωταθλήματα

Την προσεχή Τρίτη στις 3 μ.μ. αναμένεται να «κλειδώσει» η επόμενη ημέρα στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας καθώς και στα ερασιτεχνικά όσον αφορά τις ανδρικές κατηγορίες (τα πρωταθλήματα των υποδομών έχουν διακοπεί οριστικά).

Την ημέρα εκείνη συνεδριάζει η Επιτροπή πρωταθλημάτων με στόχο να κάνει τις οριστικές της εισηγήσεις για την επόμενη ημέρα στο ποδόσφαιρο. Έχοντας εικόνα και από τις αποφάσεις της κυβέρνησης σχετικά με την αντιμετώπιση της εξάπλωσης του κορωνοϊού που αναμένεται να γίνουν γνωστές και επίσημα αύριο, η επιτροπή στην οποία συμμετέχει και ο πρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δωδεκανήσου Παναγιώτης Διακοφώτης, καλείται να αποφασίσει το πιο καλό σενάριο με γνώμονα τις όσο το δυνατόν λιγότερες αδικίες.

Σύμφωνα με την τελευταία πληροφόρηση αλλά και την αίσθηση που κυριαρχεί, είναι πάρα πολύ δύσκολο να εκκινήσουν και πάλι τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα καθώς καλώς εχόντων των πραγμάτων τα γήπεδα θα ανοίξουν στις αρχές του Ιούνη για τα ομαδικά αθλήματα (και όχι στα μέσα Μαΐου όπως είχε αρχικά εκτιμηθεί), κάτι που αλλάζει και πάλι το σκηνικό.

Διότι θα πρέπει να συνυπολογιστεί το ότι οι ομάδες χρειάζονται και μια περίοδο δυο εβδομάδων τουλάχιστον προετοιμασίας, άρα θα μπορούν να επιστρέψουν στην ενεργό δράση προς το τέλος του Ιούνη. Όπως εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς, κάτι τέτοιο δεν μπορεί παρά να θεωρείται απαγορευτικό για ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι στο τραπέζι αναμένεται να «πέσουν» περισσότερες από μια προτάσεις σχετικά με την επόμενη ημέρα και το μόνο που απομένει είναι να δούμε τι θα γίνει στην κρίσιμη συνεδρίαση της προσεχούς Τρίτης η οποία θα πραγματοποιηθεί με τη μορφή τηλεδιάσκεψης.

Διαβάστε ακόμη

Φοίβος Κρεμαστής: Ανανέωσε και ο Κρητικός

Έξι μετάλλια για τον «Μαχητή Ρόδου» στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Kick Boxing

Στα Τρίκαλα ο «Ιππότης» για το 51ο Πανελλήνιο Ομαδικό Πρωτάθλημα Σκάκι Α’ Εθνικής

Τουρνουά beach volley “Regional Juniors 2024” θα διεξαχθεί στην Κω

Αποχωρεί ο πρόεδρος του Ευαγόρα

Wolves Festival 2024: Ένα μοναδικό υπερθέαμα γυμναστικής και χορού στη Ρόδο με τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου

Ξανά στη Ρόδο το Super Cup του ΕΣΑΚΕ!

Το Πανελλήνιο στίβου στο Πανθεσσαλικό και το… ξέσπασμα της Λάουρα Ζενέγια με τρία μετάλλια!