Λιμενικό Ταμείο Ν. Δωδ/νήσου: Καταδικάζει την πρωτοφανή επίθεση λιμενικού στη δήμαρχο Τήλου

Λιμενικό Ταμείο Ν. Δωδ/νήσου: Καταδικάζει  την πρωτοφανή επίθεση λιμενικού στη δήμαρχο Τήλου

Λιμενικό Ταμείο Ν. Δωδ/νήσου: Καταδικάζει την πρωτοφανή επίθεση λιμενικού στη δήμαρχο Τήλου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 425 ΦΟΡΕΣ

Επιστολή με την οποία καταδικάζει απερίφραστα την πρωτοφανή επίθεση που δέχτηκε η εκλεγμένη δήμαρχος Τήλου Μαρία Καμμά- Αλειφέρη από λιμενικό που υπηρετεί στον Λιμενικό Σταθμό Τήλου, απέστειλε η διοίκηση του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Νότιας Δωδεκανήσου.

Ήδη όπως έχει γίνει γνωστό από το Αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος, έχει διαταχθεί ΕΔΕ εις βάρος του συγκεκριμένου λιμενικού και θα ακολουθηθεί ο προβλεπόμενος πειθαρχικός έλεγχος.

Με την επιστολή εκφράζει την αμέριστη συμπαράσταση στο θύμα της ανάρμοστης επίθεσης, τονίζοντας τη συνεπή και σημαντική παρουσία της Μαρίας Καμμά-Αλειφέρη στα αυτοδιοικητικά και ζητά να ληφθούν μέτρα που θα αποτρέπουν ανάλογες ενέργειες, που εκθέτουν το Λιμενικό Σώμα.


Η ανακοίνωση του Λιμενικού Ταμείου:
«Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. του Δ.Λ.Τ.Ν.Δ. εκφράζουν την αμέριστη συμπαράστασή τους στο μέλος του Δ.Σ. και δήμαρχο Τήλου Μαρία Καμμά για τη λεκτική επίθεση που δέχθηκε την 26-8-2022 από λιμενικό που υπηρετεί στο Λιμεναρχείο Τήλου.

Καταδικάζει κάθε άδικη ενέργεια που στρέφεται κατά αιρετών εκπροσώπων, στους οποίους έχει δοθεί λαϊκή εντολή να προάγουν τα συμφέροντα και να υπηρετούν τους πολίτες και το δήμο της αρμοδιότητάς τους.

Η δήμαρχος Τήλου, αποδεδειγμένα επί σειρά ετών, ως μέλος του Δ.Σ. του Δ.Λ.Τ.Ν.Δ., κατά την ενάσκηση των καθηκόντων της μεριμνά για την εύρυθμη λειτουργία των λιμένων του νησιού, την προώθηση και την εκτέλεση των λιμενικών έργων και την αγαστή συνεργασία μας με το Λιμεναρχείο Τήλου.

Για τον λόγο αυτό, απαιτούμε τη διενέργεια των απαραιτήτων ενεργειών από την αρμόδια λιμενική αρχή προκειμένου να αποφευχθούν στο μέλλον παρόμοια «ατυχή» περιστατικά που δεν χαρακτηρίζουν το προσωπικό του Λιμενικού Σώματος και δη του Λιμεναρχείου Τήλου».

Διαβάστε ακόμη

Οδηγός ι.χ. έχασε τον έλεγχο, βγαίνοντας από το πλοίο και συγκρούστηκε διαδοχικά με αυτοκίνητο και κατάστημα

«Το νερό είναι στα χέρια μας», σημαντική δράση στην Τήλο

Ο ρόλος της Καινοτομίας και της Τοπικής Κοινωνίας στη Βιώσιμη Μετάβαση των Νησιών στο επίκεντρο του θερινού σχολείου Τήλου

Τα τελικά αποτελέσματα στο νησί της Τήλου - Πρώτο το ΠΑΣΟΚ με διαφορά μίας ψήφου

Nέο υπερσύγχρονο ασθενοφόρο απέκτησε η Τήλος

«Νάνο…μπερδέματα με Τηλο…μαγειρέματα»: Παραμύθι για την Τήλο με "πινελιές" από τους μαθητές του νησιού!

Σχολικό σταυροδρόμι στην Τήλο

Μαρία Καμμά: Kραυγή αγωνίας από Τήλο