Ρόδος: 33χρονος πήγε να παραλάβει δέμα αλλά βρέθηκε με χειροπέδες

Ρόδος: 33χρονος πήγε να παραλάβει δέμα αλλά βρέθηκε με χειροπέδες

Ρόδος: 33χρονος πήγε να παραλάβει δέμα αλλά βρέθηκε με χειροπέδες

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1871 ΦΟΡΕΣ

Δέμα πήγε να παραλάβει 33χρονος αλλοδαπός Αλβανικής καταγωγής από μεταφορική εταιρεία και τελικά κατέληξε στα … κρατητήρια, καθώς το πακέτο περιείχε ποσότητα άνω του ενός κιλού κάνναβης!

Η υπόθεση εξιχνιάστηκε σήμερα το πρωί από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου οι οποίοι είχαν στήσει «καρτέρι» στον παραλήπτη του δέματος.

Πιο αναλυτικά, στο πλαίσιο των τακτικών ελέγχων που διενεργούνται με τη συνδρομή ειδικά εκπαιδευμένου σκύλου σε όλα τα δέματα που καταφθάνουν στην περιοχή μας για την πάταξη της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, οι αστυνομικοί της Δίωξης είχαν εντοπίσει το ύποπτο δέμα και περίμεναν τον παραλήπτη του.

Έτσι σήμερα το πρωί εμφανίστηκε ο 33χρονος Αλβανός και μόλις το παρέλαβε από την εταιρεία τον συνέλαβαν οι αστυνομικοί.

Από τον έλεγχο που έγινε διαπιστώθηκε ότι το δέμα αφορούσε φούρνο μικροκυμάτων μέσα στο οποίο υπήρχε ποσότητα 1.004 γραμμαρίων ακατέργαστης κάνναβης, η οποία και κατασχέθηκε.

Επίσης, στην κατοχή του δράστη, καθώς και σε έρευνα που ακολούθησε στη κατοικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν παραστατικό παραλαβής, ζυγαριά ακριβείας, δυο κινητά τηλέφωνα και το χρηματικό ποσό των 2.050 ευρώ.

Σε βάρος του 33χρονου αλλοδαπού που συνελήφθη σχηματίστηκε ποινική δικογραφία με την οποία προσήχθη ενώπιον του αρμόδιου Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου για να ασκηθεί ποινική δίωξη σε βάρος του ενώ για την ίδια υπόθεση ταυτοποιήθηκε και κατηγορείται ένας ημεδαπός ως αποστολέας του δέματος με ναρκωτικές ουσίες.

Διαβάστε ακόμη

Σύλληψη τεσσάρων αλλοδαπών για κλοπή και πλαστογραφία στην Κω

Κινητοποίηση του Λιμενικού για διάσωση 4 Ιρλανδών που το σκάφος τους αναποδογύρισε σε θαλάσσια περιοχή της Ρόδου

Αποτελέσματα αστυνομικών δράσεων που πραγματοποιήθηκαν στα νησιά του Νοτίου Αιγαίου το διάστημα από 1 έως 7 Ιουλίου 2024

Συνελήφθη 18χρονος για ληστεία

Κάθειρξη 38,5 ετών σε αλλοδαπό για τη μεταφορά μεταναστών στην Κω

Στο εδώλιο ιδιοκτήτης καταλύματος για τη φιλοξενία 90 μεταναστών

Δικάζεται ιδιοκτήτης ξενοδοχείου για τη διαμονή 84 μεταναστών

Στον ανακριτή 31χρονος αλλοδαπός για απόπειρα ανθρωποκτονίας