Κοινότητα Λινδου: Η Λίνδος ως τουριστικός προορισμός, παραμένει ασφαλής

Κοινότητα Λινδου: Η Λίνδος ως τουριστικός προορισμός, παραμένει ασφαλής

Κοινότητα Λινδου: Η Λίνδος ως τουριστικός προορισμός, παραμένει ασφαλής

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1706 ΦΟΡΕΣ

Ανακοινωση εξέδωσε η κοινότητα της Λίνδου αναφορικά με την κατάσταση του νησιού έπειτα από τις καταστροφικές πυρκαγιές που έκαψαν μεγάλο μέρος του νησιού μας. 

Ο πρόεδρος της κοινότητας στην ανακοίνωση του θέλει μεταξύ άλλων να τονίσει πως η Λίνδος, όπως και άλλοι προορισμοί παραμένουν ασφαλείς. 

Η ανακοίνωση: 

Αγαπητοί επισκέπτες και κάτοικοι του νησιού μας,Προς ορθή και σαφή ενημέρωση όλων όσων ενδιαφέρονται για τις δραματικές εξελίξεις στον τόπο μας, οι περιοχές Λίνδος, Βλυχά, Ψάλτος και Πεύκοι είναι απόλυτα ασφαλείς.Η φωτιά δεν απείλησε τα παραπάνω μέρη και ούτε κινδύνευσαν ποτέ. Σαφώς ο φόβος και ο πόνος όλων μας για ότι συμβαίνει στο νησί μας, μας καθιστά υπεύθυνους να υπερασπιστούμε με όλες τις δυνάμεις μας την ακεραιότητα, όχι μόνο των Λινδιακών, αλλά κάθε Ροδίτη, που δίνει τη ζωή του για να σώσει το νησί μας αυτή τη στιγμή. Η Λίνδος, σε επιχειρηματικό επίπεδο, ακολουθεί ομαλή λειτουργία και σε επίπεδο επισκεψιμότητας, ως τουριστικός προορισμός, παραμένει ασφαλής.Το τεράστιο οικολογικό κόστος που έχει υποστεί η Ρόδος μας, ο πόνος και η ασταμάτητη προσπάθεια των Ροδιτών να σώσουν το νησί μας, θα μας στοιχειώνουν για χρόνια. Η ψυχή των κατοίκων του νησιού έγινε παγκόσμιο παράδειγμα ανθρωπιάς! Ας είμαστε δυνατοί και ενωμένοι να παλέψουμε μέχρι τέλους με το θηρίο της φωτιάς και να μπει ένα τέλος σε αυτόν τον εφιάλτη που ζούμε.Με εκτίμηση,Ο Πρόεδρος και τα μέλη της Δημοτικής Κοινότητας Λίνδου,Λάμπης ΧρυσοβαλάντηςΠαπαδημητρίου Βανέσσα Διάκουλα Χριστιάνα

Διαβάστε ακόμη

«Κλείνει το σχολείο»: Κυκλοφορία νέου σινγκλ

Συμβαίνει τώρα - Ρόδος: Εντοπίστηκε οβίδα στην παραλία της Ιαλυσού

Γιώργος Νικητιάδης: «Το λάθος της σοσιαλδημοκρατίας είναι ότι έβαλε πολύ νερό στο κρασί της»

Οι μαθητές του 4ου ΓΕ.Λ. διέπρεψαν και φέτος στις Πανελλαδικές Εξετάσεις

Πρόσληψη νοσηλεύτριας στη Χάλκη

Γιώργος Νικητιάδης : «Γιατί άργησε η Κυβέρνηση να δημοσιοποιήσει την απάντηση της Ούρσουλα φον ντερ Λάινερ;»

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Είναι χειροπιαστές οι ενέργειες της κυβέρνησης με στόχο να συγκλίνουν τα νησιά μας προς την αειφορία»

Πρωτόγνωρη η κατάσταση με τη φωτιά αναφέρει η Ένωση Ξενοδόχων Κω