Διατηρήθηκε η ποινή των 6 ετών σε Ρομά για διακεκριμένες κλοπές

Διατηρήθηκε η ποινή των 6 ετών σε Ρομά για διακεκριμένες κλοπές

Διατηρήθηκε η ποινή των 6 ετών σε Ρομά για διακεκριμένες κλοπές

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 2239 ΦΟΡΕΣ

Ανυποστήρικτη κρίθηκε χθες από το Τριμελές Εφετείο επί Κακουργημάτων Δωδεκανήσου η έφεση που είχε ασκήσει 32χρονος Ρομά, ο οποίος έχει καταδικαστεί σε κάθειρξη 6 ετών για διακεκριμένες κλοπές που έχει διαπράξει στο νησί μας.

Το δικαστήριο κατέληξε σε αυτή του την απόφαση καθώς, ούτε ο κατηγορούμενος αλλά ούτε και κάποιος συνήγορός του, εμφανίστηκε ενώπιόν του.

Ως εκ τούτου, ο 32χρονος Ρομά διατηρεί την πρωτόδικη ποινή των 6 ετών κάθειρξης που του είχε επιβληθεί στις 19 Μαρτίου 2018 από το Μονομελές Εφετείο επί Κακουργημάτων Δωδεκανήσου, με την έφεση να μην έχει αναστέλλουσα δύναμη.

Συγκεκριμένα, ο 32χρονος είχε συλληφθεί πριν από έξι χρόνια και κατηγορείται ότι στις 28 Ιουλίου 2017 αφαίρεσε ένα ποδήλατο με το οποίο αφού έκανε τις … βόλτες του, το εγκατέλειψε αφού όμως προηγουμένως έκλεψε ένα φορτηγό που ανήκει σε 50χρονο ημεδαπό.

Ωστόσο ούτε και αυτό τον … ικανοποίησε και το παράτησε, ενώ η «δράση» του συνεχίστηκε με την κλοπή ενός κινητού τηλεφώνου τα ξημερώματα της 29ης Ιουλίου από 19χρονη Ιταλίδα η οποία βρισκόταν έξω από μπαρ της περιοχής μας.

Το κινητό και το φορτηγό εντοπίστηκαν και αποδόθηκαν στους δικαιούχους, ενώ σε ό,τι αφορά τον 32χρονο Ρομά συνελήφθη από αστυνομικούς της υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου και παραπέμφθηκε αρμοδίως.

Μετά την απολογία του, ο κατηγορούμενος, είχε κριθεί προσωρινά κρατούμενος και είχε οδηγηθεί στις φυλακές.

Διαβάστε ακόμη

Σύλληψη τεσσάρων αλλοδαπών για κλοπή και πλαστογραφία στην Κω

Κινητοποίηση του Λιμενικού για διάσωση 4 Ιρλανδών που το σκάφος τους αναποδογύρισε σε θαλάσσια περιοχή της Ρόδου

Αποτελέσματα αστυνομικών δράσεων που πραγματοποιήθηκαν στα νησιά του Νοτίου Αιγαίου το διάστημα από 1 έως 7 Ιουλίου 2024

Συνελήφθη 18χρονος για ληστεία

Κάθειρξη 38,5 ετών σε αλλοδαπό για τη μεταφορά μεταναστών στην Κω

Στο εδώλιο ιδιοκτήτης καταλύματος για τη φιλοξενία 90 μεταναστών

Δικάζεται ιδιοκτήτης ξενοδοχείου για τη διαμονή 84 μεταναστών

Στον ανακριτή 31χρονος αλλοδαπός για απόπειρα ανθρωποκτονίας