Πραγματοποιείται για δεύτερη χρονιά το Φεστιβάλ Φιλίας και Παράδοσης Χάλκης

Πραγματοποιείται για δεύτερη χρονιά το Φεστιβάλ Φιλίας και Παράδοσης Χάλκης

Πραγματοποιείται για δεύτερη χρονιά το Φεστιβάλ Φιλίας και Παράδοσης Χάλκης

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 522 ΦΟΡΕΣ

Ο Δήμος Χάλκης οργανώνει για δεύτερη χρονιά το Φεστιβάλ Φιλίας και Παράδοσης και προσκαλεί τόπους, με τους οποίους διατηρούν δεσμούς.

Το φετινό Φεστιβάλ ξεκινάει με το χωριό της Απολακκιάς και τον δραστήριο Πολιτιστικό του Σύλλογο που αναταποκριθηκε αμέσως στο κάλεσμά του δήμου Χάλκης.

Με κοινό σημείο αναφοράς των δύο τόπων τη βαθιά πίστη και την αγάπη τους για την Παναγιά τη Σκιαδενή θα φιλοξενηθεί στο Σαρέντζι η έκθεση αγιογραφίας της Πλούσας Νικολάου με τίτλο "Οι Άγιοι της Χάλκης και της Απολακκιάς", από την Παρασκευή 07 Ιουνίου έως την Κυριακή 16 Ιουνίου.

Το Σάββατο 08 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί μουσική εκδήλωση με τον Μπίνη Ζαμπετούλα, τον Αλέξανδρο Περούλη και τον Νίκο Μπάτη όπου θα συνοδεύσουν, μουσικά, τους συλλόγους οι οποίοι θα παρουσιάσουν παραδοσιακούς χορούς από τους τόπους μας.

Ο δήμαρχος Χάλκης ευχαριστεί θερμά τον Πολιτιστικό Σύλλογο Απολακκιάς, τον Πολιτιστικό Συλλόγο Χάλκης, " Το Μύρτος" και τον Παροικιακο Σύλλογο Χαλκιτών Ρόδου " Άγιος Ιωάννης " οι οποίοι θα δώσουν ένα ξεχωριστό χρώμα στη βραδιά.

 

Διαβάστε ακόμη

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Φαρμακευτικό Συνέδριο Νήσων Αιγαίου

Το 1ο Φεστιβάλ Τακακιού 14 Ιουλίου στην Παστίδα

Εκδήλωση για το εταιρικό δίκαιο στις επιχειρήσεις τουρισμού

Ροδίτισσα αγιογράφος θα συμμετάσχει σε διεθνή έκθεση στη Νέα Υόρκη

Εικαστική Έκθεση της Νάντιας Σκορδοπούλου

15η Γιορτή Μουσικής στο Άλσος Αγίου Σουλά Σορωνής

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του ΚΓ΄ Πολιτιστικού Συμποσίου της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών Δωδεκανήσου στην Ηρωική Νήσο Κάσο

Παρουσίαση του βιβλίου "Το Χτικιό" της Ίριδας Μαυράκη