TUI: Κρήτη, Ρόδος και Κως στο top 5 των προορισμών το φετινό καλοκαίρι

TUI: Κρήτη, Ρόδος και Κως στο top 5 των προορισμών το φετινό καλοκαίρι

TUI: Κρήτη, Ρόδος και Κως στο top 5 των προορισμών το φετινό καλοκαίρι

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 770 ΦΟΡΕΣ

Επιπλέον αεροπορικές θέσεις και σεζόν μέχρι τέλος Νοέμβρη

Στους νικητές της φετινής τουριστικής περιόδους στις κρατήσεις της TUI στη γερμανική αγορά περιλαμβάνεται η Ελλάδα, με την Κρήτη, τη Ρόδο και την Κω να βρίσκονται στην πεντάδα των πιο δημοφιλών προορισμών για τους πελάτες του tour operator, με την τουριστική σεζόν να διευρύνεται και στους τρεις προορισμούς ακόμη και μέχρι τα τέλη Νοεμβρίου.

Η Μαγιόρκα, ωστόσο, παραμένει ο νούμερο ένα προορισμός της TUI Γερμανίας.

Ο κορυφαίος tour operator έχει επεκτείνει σημαντικά το πρόγραμμά του τη φετινή, θερινη σεζόν, σε σύγκριση με πέρυσι, με τη Μαγιόρκα να κυριαρχεί στις κρατήσεις και την Αττάλεια να ακολουθεί στη δεύτερη θέση της κατάταξης.

Ενώ, την πρώτη πεντάδα συμπληρώνουν τρία ελληνικά νησιά, η Κρήτη, η Ρόδος και η Κως.

Η Βουλγαρία επιστρέφει αυτό το καλοκαίρι, με την TUI fly να πετάει ξανά προς τη χώρα απευθείας από το Ανόβερο, ενώ η νεοφερμένη Αλβανία δέχεται ολοένα και περισσότερες κρατήσεις.

300.000 επιπλέον αεροπορικές θέσεις σε δημοφιλείς προορισμούς
Η TUI αντέδρασε ιδιαίτερα γρήγορα στις τρέχουσες αλλαγές στη γερμανική ταξιδιωτική αγορά και πρόσθεσε 300.000 επιπλέον αεροπορικές θέσεις στο πρόγραμμά της.

«Ειδικότερα στην Τουρκία και την Αίγυπτο, ήμασταν ο πρώτος tour operator που ξεκίνησε συζητήσεις με υπουργεία Τουρισμού, ενώσεις και συνεργάτες και εξασφαλίσαμε επιπλέον ξενοδοχειακές κλίνες. Αλλά μπορέσαμε, επίσης, να αυξήσουμε τις ποσοστώσεις μας στις Βαλεαρίδες και τις Κανάριες Νήσους, στην Ελλάδα και τα Εμιράτα και να συνάψουμε μακροχρόνια συμβόλαια με ξενοδοχεία.

Με αυτόν τον τρόπο, όχι μόνο υποστηρίζουμε τους τοπικούς συνεργάτες μας, αλλά και διευρύνουμε την προσφορά μας προς το συμφέρον των ταξιδιωτών στους πιο δημοφιλείς προορισμούς διακοπών», είπε ο Stefan Baumert, πρόεδρος της TUI Γερμανίας.

TUI fly: 15.000 επιπλέον θέσεις
Η TUI παρέτεινε πρόσφατα τις καλοκαιρινές της διακοπές μέχρι τα τέλη του φθινοπώρου, ανταποκρινόμενη στη μεγάλη ζήτηση. «Οι παραθεριστές θέλουν να παρατείνουν το καλοκαίρι, ώστε να μπορούν να απολαύσουν τις ζεστές ημέρες στη Μεσόγειο και τον Νοέμβριο», εξήγησε ο κ. Baumert.

Στο πλαίσιο αυτό, εφέτος, η TUI παρατείνει τη σεζόν στην Κρήτη μέχρι τις 23 Νοεμβρίου, δηλαδή 38 εβδομάδες ή 268 ημέρες. Μόνο για το Ηράκλειο, η TUI fly προσφέρει 39 επιπλέον πτήσεις. Ενώ, διευρυμένες επιλογές κράτησης μέχρι τις 9 Νοεμβρίου προσφέρονται για τη Ρόδο και την Κω χάρη στις πρόσθετες πτήσεις.

Σύμφωνα με τον tour operator, οι παραθεριστές μπορούν να απολαύσουν ζεστές θερμοκρασίες, λιγότερο πολυσύχναστα αξιοθέατα και ελκυστικές προσφορές από ξενοδόχους και αεροπορικές εταιρείες.

Όσον αφορά τους δραστήριους και αθλητικούς ταξιδιώτες θα βρουν τις καλύτερες συνθήκες προπόνησης στα ελληνικά νησιά το φθινόπωρο, όπως για παράδειγμα, στο Robinson Ιεράπετρα στην Κρήτη ή στο TUI Magic Life Plimmiri.

Οι ΗΠΑ κορυφαίος μακρινός προορισμός
Οι ΗΠΑ παραμένουν ο κορυφαίος ταξιδιωτικός προορισμός μεγάλων αποστάσεων, με τη Νέα Υόρκη να προσελκύει τον μεγαλύτερο όγκο επισκεπτών το φετινό καλοκαίρι.

Η Ταϊλάνδη καταλαμβάνει τη δεύτερη θέση στην κατάταξη και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα βρίσκονται στην τρίτη θέση, με κορυφαίο το Ντουμπάι, το οποίο σημειώνει άνοδο σχεδόν 30%ό σε σύγκριση με το προηγούμενο έτος.

Ακολουθούν οι Μαλδίβες, η Ινδονησία, ο Μαυρίκιος και το Μεξικό. Αναδυόμενοι προορισμοί με υψηλή αύξηση κρατήσεων είναι η Κένυα, η Ιαπωνία, η Σρι Λάνκα και η Τζαμάικα.

Πηγή: money-tourism.gr

Διαβάστε ακόμη

Διακοπές: Οι Νορβηγοί «ψηφίζουν» Ελλάδα για το 2024 – Οι «μυστικοί» και οι διαχρονικοί προορισμοί

Αστυπάλαια,Λειψοί, Νίσυρος και Καστελλόριζο στη λίστα των Times με τους 16 πιο χαλαρωτικούς νησιωτικούς προορισμούς στην Ελλάδα

Έρευνα ΙΝΣΕΤΕ: Έφτασαν στο 1 εκατ. οι κλίνες Airbnb

Όλγα Κεφαλογιάννη: Ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο για τον ελληνικό τουρισμό που εστιάζει στην ποιοτική ανάπτυξή του

Τα κίνητρα για νέες επενδύσεις στον Τουρισμό - Τι περιλαμβάνει το νομοσχέδιο του υπουργείου Τουρισμού

Κεφαλογιάννη: Θα δημιουργήσουμε ένα πιο περιοριστικό πλαίσιο για τα Airbnb

Με αποχώρηση από την Ευρωπαϊκή Ένωση απειλεί η Booking | O CEO της βλέπει “ανταγωνιστικό μειονέκτημα” έναντι των ξενοδοχείων

«Καλύτερη Περιφερειακή Αεροπορική Εταιρεία στην Ευρώπη» για ακόμα μια φορά η AEGEAN, στα Skytrax World Airline Awards 2024