Έκτακτα μέτρα για την παρέλαση

Έκτακτα μέτρα για την παρέλαση

Έκτακτα μέτρα για την παρέλαση

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 571 ΦΟΡΕΣ

Δεν θα στηθεί εξέδρα και θα ληφθούν έκτακτα μέτρα την Κυριακή κατά τη διάρκεια της παρέλασης, ώστε να προληφθούν τυχόν επεισόδια.

Να…προλάβουν τα χειρότερα επιχειρούν οι τοπικοί μας άρχοντες και για τον λόγο αυτό φαίνεται ότι έχει ήδη αποφασιστεί να μη στηθεί εξέδρα στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου την ερχόμενη Κυριακή! Πρόκειται για μία “ευαίσθητη” περίοδο σε πολιτικό επίπεδο με τις καθοριστικές εξελίξεις στο Κέντρο και την επικείμενη ψήφιση των νέων μέτρων να δημιουργούν ένα “εκρηκτικό” κοινωνικό μείγμα και, έτσι, σύμφωνα με πληροφορίες, ο κύβος ερρίφθη: Δεν θα στηθεί καμία εξέδρα στην παρέλαση της προσεχούς Κυριακής. Υπενθυμίζεται ότι στις δύο τελευταίες παρελάσεις, τον περασμένο Μάρτιο, η οργή του κόσμου που είχε συσσωρευθεί λόγω των όσων τεκταίνονταν σε κεντρικό επίπεδο, ξέσπασε κατά των εκπροσώπων των τοπικών μας Αρχών. Μάλιστα, στην παρέλαση της 7ης Μαρτίου, οπότε και είχε αποφασιστεί να στηθεί εξέδρα παρά περί τις αντιθέτου παραινέσεις, είχαν ξεσπάσει σοβαρά επεισόδια που υποχρέωσαν τους τοπικούς μας ʼρχοντες και όσους στέκονταν στην πλευρά των επισήμων να αναχωρήσουν άρον άρον από την εξέδρα και να βρουν καταφύγιο στο Μέγαρο της Περιφέρειας. Το παραπάνω, είχε ως αποτέλεσμα στην παρέλαση που ακολούθησε για την 25η Μαρτίου να ληφθεί απόφαση, για πρώτη φορά, να μη στηθεί εξέδρα προκειμένου να μην θεωρηθεί πρόκληση και υπάρξουν χειρότερες παρεκτροπές κι έτσι οι επίσημοι στέκονταν στο περιστύλιο του Μεγάρου της Περιφέρειας, στο βωμό της πατρίδας. Φαίνεται, λοιπόν, ότι επειδή και φέτος, ένα χρόνο μετά, η κατάσταση εξακολουθεί να είναι ρευστή και τεταμένη, αποφασίστηκε φέτος να μη στηθεί εξέδρα την 28η Οκτωβρίου.

Διαβάστε ακόμη

Κατά της προτεινόμενης τροποποίησης του Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας της περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου η παράταξη της Χρύσας Καραγιάννη

Συνάντηση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων νότιας Δωδεκανήσου με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη

Τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη συνάντησε χθες στο Δημαρχείο ο Αλέξανδρος Κολιάδης

Εργολάβοι διεκδικούν 1,7 εκατομμύρια ευρώ από τη ΔΕΥΑΡ χωρίς να υπάρχουν συμβάσεις

Ρόδος: Αρνήθηκε ο 45χρονος ότι βιντεοσκοπούσε τη θετή του κόρη στο μπάνιο

Πώς έγραψαν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις οι υποψήφιοι/-ες από τα σχολεία της Ρόδου

Μεγάλη παραγωγική δραστηριότητα στο περιφερειακό φυτώριο Νοτίου Αιγαίου

Αντ. Καμπουράκης: Υπάρχουν λύσεις που δεν θα υπονομεύουν την αξιοπιστία του Δήμου