Αποφοίτηση από το Ελληνικό Απογευματινό Γυμνάσιο Φέρβιου στην Αμερική

Αποφοίτηση από το Ελληνικό Απογευματινό Γυμνάσιο Φέρβιου στην Αμερική

Αποφοίτηση από το Ελληνικό Απογευματινό Γυμνάσιο Φέρβιου στην Αμερική

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 312 ΦΟΡΕΣ

Του Μιχάλη Κακιά

ΦΕΡΒΙΟΥ ΝΕΑ ΙΕΡΣΕΗ. Μέσα σε κλίμα χαράς, συγκίνησης και υπερηφάνειας πραγματοποιήθηκε η τελετή αποφοίτησης του Ελληνικού Απογευματινού Γυμνασίου της κοινότητας Θείας Αναλήψεως Φέρβιου Νέας Ιερσέης την Κυριακή 4 Ιουνίου στο κέντρο Biagio’s στο Παράμους.

Οι απόφοιτοι του 2017 με τους απόφοιτους των 10 τελευταίων ετών, 2007-2017 του Ελληνικού Απογευματινού Γυμνασίου της κοινότητας Θείας Αναλήψεως Φέρβιου Νέας Ιερσέης.Οι απόφοιτοι του 2017 με τους απόφοιτους των 10 τελευταίων ετών, 2007-2017 του Ελληνικού Απογευματινού Γυμνασίου της κοινότητας Θείας Αναλήψεως Φέρβιου Νέας Ιερσέης


Ταυτόχρονα γιορτάστηκε και η επέτειος των 10 χρόνων λειτουργίας του Κοινοτικού Γυμνασίου της κοινότητας που είναι το μοναδικό σε ολόκληρη την Πολιτεία της Νέας Ιερσέης.

Μηνύματα αισιοδοξίας και προόδου εξέφρασαν όλοι οι παράγοντες της κοινοτητας ιδιαίτερα ο πρόεδρος της κ. Παναγιώτης Σάρδης για τη νέα κτιριακή επέκταση και το νέο σχολικό κτίριο.

Η κοινότητα αγόρασε ήδη τρία οικόπεδα για να επεκτείνει τις εγκαταστάσεις της και να βελτιώσει τα ιδρύματα της και το πάρκινγκ.

Ο διευθυντής Δημοσθένης Τριανταφύλλου σε δηλώσεις του στον «Εθνικό Κήρυκα» συνεχάρη τους μαθητές για την αποφοίτηση τους και ευχαρίστησε την κοινότητα για τη διορατικότητα της και οραματισμό της.+


Μέσα σε κλίμα χαράς, συγκίνησης και υπερηφάνειας πραγματοποιήθηκε  η τελετή αποφοίτησης του Ελληνικού Απογευματινού Γυμνασίου της  κοινότητας Θείας Αναλήψεως Φέρβιου Νέας Ιερσέης στο κέντρο Biagio’s στο Παράμους.Μέσα σε κλίμα χαράς, συγκίνησης και υπερηφάνειας πραγματοποιήθηκε η τελετή αποφοίτησης του Ελληνικού Απογευματινού Γυμνασίου της κοινότητας Θείας Αναλήψεως Φέρβιου Νέας Ιερσέης στο κέντρο Biagio’s στο Παράμους


«Ο Ελληνας» τόνισε, «από τον Ομηρο μέχρι τον Ελύτη και τον Δρα. Γεώργιο Παπανικολάου, κυνηγά την αθανασία. Πώς θα γίνω αθάνατος; Τι πρέπει να κάνω για να μείνω αθάνατος; Η απάντηση είναι απλή: Να επιτύχεις κάτι σημαντικό και μοναδικό.

Σήμερα οι μαθητές μας πέτυχαν κάτι σημαντικό και μοναδικό. Αποφοιτούν από την μοναδική ένατη τάξη του μοναδικού Ελληνικού Απογευματινού Κοινοτικού Γυμνασίου σε ολόκληρη την Πολιτεία της Νέας Ιερσέης.

Η ομιλίτρια Δρ. Βασιλική Σαίτα απευθύνεται στους αποφοιτους. Δίπλα ο Διευθυντής  κ. Τριανταφύλλου και οι απόφοιτοι.Η ομιλίτρια Δρ. Βασιλική Σαίτα απευθύνεται στους αποφοιτους. Δίπλα ο Διευθυντής κ. Τριανταφύλλου και οι απόφοιτοι.Είναι άξιοι συγχαρητηρίων αυτοί, οι γονείς τους και οι δάσκαλοι


Η σημερινή γιορτή είναι ορόσημο γιατί γιορτάζουμε όχι μόνο την αποφοίτηση αλλά και την δεκάτη επέτειο από την ίδρυση του Γυμνασίου.

Από το 2007 μέχρι σήμερα έχουν αποφοιτήσει 80 Ελληνοαμερικανόπαιδα από την 9η τάξη με γνώσεις και με ήθος, με γνώσεις και με αρετή, με γνώσεις και ελληνοχριστιανική διάπλαση της εφηβικής τους ψυχής.»

Ο διευθντής κ. Τριανταφύλλου ευχαρίστησε θερμά μέσω «Εθνικού Κήρυκα» όλους τους χορηγούς και δωρητές της αποφοίτησης, Παναγιώτη Σάρδη Πρόεδρο Συμβουλίου, Δήμητρα Δελαπόρτα Φιλόπτωχος Αδελφότητα, Σοφία Πετράκη Πρόεδρο Συλλόγου Γονέων, Βασίλειο Γελεστάθη, Κυρική Μελιζάνη, Αντώνη Μυρώνη, Γεωργία Παπά, Ιωάννη Κοντολιό Πρόεδρο ΑΧΕΠΑ Χάμιλτον Τμήμα 54, Ακη Τριανταφυλλόπουλο, Αντιπρόεδρο Hellenic Civic Club Φορτ Λι.

Από αριστερά: Παναγιώτης Σάρδης, πρόεδρος συμβουλίου, Δημοσθένης Τριανταφύλλου Δευθυντής, Γεωργία Παπά, οι απόφοιτοι, Μαριτίνα Σάρδη, Ελένη Βαρδάκη,Βασίλειος Γελεστάθης, Κυριακή Μελιζάνη, Μαρία Μιχαλάτου, Αντώνης Μυρώνης, Ανδρέας Φραγκίσκου, π. Χρήστος Παππάς, Στέλιος Σωκράτους, πρόεδρος σχολικής επιτροπής, Σοφίπα Πετράκη, πρόεδρος συλλόγου γονέωνΑπό αριστερά: Παναγιώτης Σάρδης, πρόεδρος συμβουλίου, Δημοσθένης Τριανταφύλλου Δευθυντής, Γεωργία Παπά, οι απόφοιτοι, Μαριτίνα Σάρδη, Ελένη Βαρδάκη,Βασίλειος Γελεστάθης, Κυριακή Μελιζάνη, Μαρία Μιχαλάτου, Αντώνης Μυρώνης, Ανδρέας Φραγκίσκου, π. Χρήστος Παππάς, Στέλιος Σωκράτους, πρόεδρος σχολικής επιτροπής, Σοφίπα Πετράκη, πρόεδρος συλλόγου γονέων


Τέλος, οι απόφοιτοι μαθητές του σχοελίου είναι, Μαριτίνα Σάρδη, Ελένη Βαρδάκη, Βασίλειος Γελεστάθης, Κυριακή Μελιζάνη, Μαρία Μιχαλάτου, Αντώνης Μυρώνης, Ανδρέας Φραγκίσκου.

Ο πρόεδρος  του συμβουλίου, Παναγιώτης Σάρδης, προσφέρει στον Δημοσθένη Τριανταφύλλου επιταγή $500.00 στο ταμείο Συναξιοδότησης Ελλήνων Εκπαίδευτικών Μέλη του Προμηθέα.Ο πρόεδρος του συμβουλίου, Παναγιώτης Σάρδης, προσφέρει στον Δημοσθένη Τριανταφύλλου επιταγή $500.00 στο ταμείο Συναξιοδότησης Ελλήνων Εκπαίδευτικών Μέλη του Προμηθέα

Διαβάστε ακόμη

Μανώλης Κασσώτης: Δωδεκανησιακή Νεολαία ΗΠΑ και αγώνας απελευθέρωσης

Βρήκε ιστορικά κειμήλια που φύλαγε ο παππούς του

Η επίσκεψη φοιτητών και φοιτητριών στην Κάλυμνο τους έκανε φιλέλληνες

Ο Κώος Ζαχαρίας Σουρασής ηγείται επένδυσης που αγγίζει τα 2 δισ. δολάρια, στην Αυστραλία

Τζον Κατσιματίδης: «Είμαι γεννημένος στη Νίσυρο - Η καρδιά μου είναι στα Δωδεκάνησα»

Πήρε εξιτήριο η 68χρονη Ειρήνη Ταχλιαμπούρη

Η εορτή του Αγίου Σάββα του Νέου του εν Καλύμνω στο Σίδνεϋ

Πέθανε ο Πήτερ Άγγελος, ο Καρπάθιος δικηγόρος που έφτιαξε αυτοκρατορία στις ΗΠΑ