Με το μυαλό στην Παναχαϊκή

Με το μυαλό στην Παναχαϊκή

Με το μυαλό στην Παναχαϊκή

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 944 ΦΟΡΕΣ

Με το μυαλό στο παιχνίδι απέναντι στην Παναχαϊκή στην Πάτρα συνεχίζουν την προετοιμασία τους οι παίκτες του Διαγόρα. Το παιχνίδι έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί την Παρασκευή 10 Μαΐου στο γήπεδο της Αγυιάς για συγκοινωνιακούς λόγους (οι υπόλοιπες αναμετρήσεις της αγωνιστικής θα πραγματοποιηθούν δύο ημέρες νωρίτερα (Τετάρτη 8 Μαΐου).

Οι «κυανέρυθροι» δεν έχουν άγχος μιας και βρίσκονται μια ανάσα από το να εξασφαλίσουν την παραμονή τους στην κατηγορία, ωστόσο γνωρίζουν πολύ καλά τη σημασία του αγώνα και θα τα δώσουν όλα, προκειμένου να «σφραγίσουν» και μαθηματικά την ανανέωση της συμμετοχής τους στο πρωτάθλημα της Super League 2.

Το παιχνίδι έχει αποκτήσει μια ιδιαιτερότητα, λόγω των γνωστών γεγονότων που είχαν συμβεί στο νησί μας στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και που είχαν οδηγήσει στην σύλληψη αρκετών Πατρινών οπαδών.

Στη Διοίκηση του Διαγόρα δεν ανησυχούν ωστόσο θα περιμένουν τα μέτρα τάξης της αναμέτρησης, προκειμένου να διασφαλίσουν ότι η αποστολή δεν θα αντιμετωπίσει προβλήματα. Στα καθαρά αγωνιστικά, οι παίκτες του «γηραιού» θα πάρουν ρεπό μόνο ανήμερα του Πάσχα.

- Το παιχνίδι θα διαιτητεύσει ο Κώστας Γιούργας από τον Σύνδεσμο της Κέρκυρας και «βοηθοί» του θα είναι οι Θανάσης Θανασιάς (Ηπείρου) και Δημήτρης Σταυρόγλου (Αθηνών). «Τέταρτος» ορίστηκε ο Γιάννης Ρούτσης (Κόρινθος) ενώ παρατηρητής τους θα είναι ο Γιώργος Κομίνης από τη Θεσπρωτία.

- Όλο το πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής είναι το ακόλουθο:

Τετάρτη 8 Μαΐου
«Μαρκομιχελάκειο» (4μ.μ.): Γιούχτας- Παναθηναϊκός Β’
«Στ. Μαυροθαλασσίτης» (4μ.μ.): Αιγάλεω- Ολυμπιακός Β’

Παρασκευή 10 Μαΐου
Αγυιά (4μ.μ.): Παναχαϊκή- Γ.Σ. Διαγόρας

Διαβάστε ακόμη

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα

Ακουσίλαος Φανών: Ανανέωσε και ο Καλοπέτρης

Αστέρας Παστίδας: Αποχωρεί ο Λιαμής, σήμερα η Γ.Σ.