Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 2839 ΦΟΡΕΣ

Μεγάλη επιτυχία για τη Μικτή Δωδεκανήσου Κ16! Η ομάδα της περιοχής μας θα παίξει στον μεγάλο τελικό του πανελληνίου πρωταθλήματος προεπιλογής Εθνικών ομάδων και θα διεκδικήσει την 1η θέση απέναντι στο αντίστοιχο συγκρότημα της Ξάνθης.

Τα παιδιά του Γιώργου Τριχιά επικράτησαν στο γήπεδο της Βούλας της Μικτής Πιερίας με 2 - 0 και πανάξια θα διεκδικήσουν το τρόπαιο της διοργάνωσης, σε μια χρονιά που εξελίσσεται εξαιρετικά για τη Δωδεκανησιακή ομάδα.

Στο παιχνίδι απέναντι στην Μικτή Πιερίας, η μικτή μας ομάδα ήταν καλύτερη από τον αντίπαλό της τόσο στο πρώτο, όσο και στο δεύτερο ημίχρονο και δίκαια κατάφερε να πάρει τη νίκη και παράλληλα την πολυπόθητη πρόκριση.

Πρόσωπο της αναμέτρησης ήταν ο Παπαχαράλαμπους, ο οποίος σημείωσε και τα δύο τέρματα (ένα σε κάθε ημίχρονο), στέλνοντας την ομάδα του στον τελικό. Αλλά και τα υπόλοιπα παιδιά έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και ασφαλώς τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για τη μεγάλη προσπάθεια που έκαναν καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης.

Στο 31’ ο Παπαχαραλάμπους με ένα πολύ ωραίο φαλτσαριστό σουτ σχεδόν από το ύψος της μεγάλης περιοχής, έστειλε την μπάλα στο αριστερό «παραθυράκι» της εστίας, ανοίγοντας έτσι το σκορ (1 - 0).

Στο 50’ μετά από εκτέλεση φάουλ από τα αριστερά και από μακρινή απόσταση, ο Παπαχαραλάμπους πήρε την μπάλα σε θέση φορ και με ένα ψύχραιμο ψηλοκρεμαστό πλασέ την έστειλε να χτυπήσει πρώτα στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια να καταλήξει στα δίχτυα (2 - 0).

ΕΠΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ: Ποβάζνι, Καρασάββας (70’ Γιαννίκος) , Κ. Χύσα (55’ Παπαμανώλης), Καγιάς, Καρνέζος, Πούπα, Σταφυλλαράκης, Λουιζάκης, Λ. Χύσα (55’ Λελέκης, 82’ Κρητικός), Παπαχαραλάμπους (70’ Καματερός), Ψαρής

ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ: Γκαντζάς, Ζόρας, Τζίτσας, Χρυσίδης, Κολωνιάρης (84’ Θεοδωρίδης), Μπόζογλου, Γκουλαξίδης (58’ Ζαχόπουλος), Ζαμαντζάς (84’ Παπαστάμος), Σπυρλίδης, Σιτμαλίδης (86’ Τσιρώνης), Φιρινίδης (58’ Βαρυτιμίδης).

Διαβάστε ακόμη

Παραμένει στον Κολοσσό H Hotels Collection και ο Γιάννης Χατζηνικόλας

Επιτυχημένος ο 16ος αγώνας δρόμου « Κασιωτών Αγωνιστών»

ΑΕΡΑ: Έξι οι υποψήφιοι προπονητές

ΑΣ Ρόδος: Ξεκαθαρίζει η εικόνα την Παρασκευή

Κορυφαίες ομάδες από την Ευρώπη στη Ρόδο για το “Wolves Festival”!

Νέο μετάλλιο για την Ειρήνη Παπαδημητρίου-Σταμπόρη στο Κιλκίς!

Συναρπαστικά συνεχίζονται οι παρτίδες των διεθνών διοργανώσεων σκάκι της Ρόδου!

Πρωταθλητής Παμπαίδων στο μπάσκετ ο Ιάλυσος