Και του χρόνου στη Super League 2 ο Διαγόρας!

Και του χρόνου στη Super League 2 ο Διαγόρας!

Και του χρόνου στη Super League 2 ο Διαγόρας!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 2240 ΦΟΡΕΣ

Χωρίς κανένα άγχος θα «κατέβει» ο Διαγόρας στο αυριανό παιχνίδι απέναντι στην Παναχαϊκή στην Αγυιά της Πάτρας, στο πλαίσιο της συνέχειας των play out του πρωταθλήματος της Super League 2.

Και αυτό διότι, μετά τη σημερινή νίκη που έκανε ο Γιούχτας επί του Παναθηναϊκού Β’, ο «γηραιός» θα βρίσκεται στη Super League 2 και του χρόνου και μαθηματικά.

Ακόμα και αν η ομάδα του νησιού μας χάσει τα εναπομείναντα τρία παιχνίδια, δεν θα έχει κανένα απολύτως πρόβλημα.

Συνεπώς, η συνέχεια των play out είναι πλέον μια τυπική διαδικασία για τους παίκτες του Διαγόρα, οι οποίοι κατάφεραν να εκπληρώσουν τον μεγάλο στόχο της παραμονής στην κατηγορία.

Σημειώνεται ότι, ο Ολυμπιακός Β’ υποβιβάζεται και μαθηματικά μετά τη χθεσινή ισοπαλία στο Αιγάλεω (1 - 1) με το «Σίτι» να εξασφαλίζει την παραμονή του. Αν η Παναχαϊκή κερδίσει τον Διαγόρα, τότε θα μείνει και αυτή την κατηγορία και υποβιβάζονται ο Γιούχτας και ο Παναθηναϊκός Β’.

Πλέον, ο Διαγόρας θα ξεκινήσει να καταστρώνει τα σχέδιά του για τη νέα αγωνιστική περίοδο σιγά σιγά, θέλοντας να έχει τον χρόνο στη διάθεσή του, προκειμένου να κάνει τον καλύτερο δυνατό σχεδιασμό.

Χρηματική «καμπάνα» 2.000 ευρώ
Στο μεταξύ, η ΠΑΕ Διαγόρας τιμωρήθηκε με χρηματικό πρόστιμο 2.000 ευρώ, λόγω του ότι η ομάδα Νέων του συλλόγου δεν είχε ταξιδέψει στη Λευκάδα για να παίξει απέναντι στον τοπικό Τηλυκράτη.

Η σχετική απόφαση, αναφέρει τα ακόλουθα:
«ΔΕΧΕΤΑΙ ότι η εγκαλούμενη ΠΑΕ ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΓΣ ΝΕΩΝ τέλεσε την αποδιδόμενη σε αυτή πειθαρχική παράβαση. ΤΙΜΩΡΕΙ την ΠΑΕ ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΓΣ ΝΕΩΝ με απώλεια του αγώνα με ΠΑΕ Τηλυκράτης Νέων, στον οποίο θεωρείται ότι ηττήθηκε με τέρματα 3-0. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην ΠΑΕ ΔΙΑΓΟΡΑΣ Γ.Σ. ΝΕΩΝ τη χρηματική ποινή των 2000€».

Διαβάστε ακόμη

Έκλεισε τη σεζόν με αξιοπρέπεια ο Κολοσσός H Hotels Collection

Κορυφαίες επιδόσεις παγκοσμίως από τον βετεράνο Παντελή Χρυσοχό σε μήκος και τριπλούν

«Θέλουμε έναν ανταγωνιστικό Ταξιάρχη»

Φοίβος: Θέλουν να κάνουν «διπλό» στη Χίο

Σκοπός η ισοφάριση, δεδομένη η κοινωνική ευαισθησία του Κολοσσού H Hotels Collection!

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!