Μικτή ΕΠΣΔ Κ16: Ώρα για κούπα!

Μικτή ΕΠΣΔ Κ16: Ώρα για κούπα!

Μικτή ΕΠΣΔ Κ16: Ώρα για κούπα!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1848 ΦΟΡΕΣ

Η μεγάλη στιγμή έφτασε. Η Μικτή ομάδα Κ16 της ΕΠΣ Δωδεκανήσου αντιμετωπίζει το αντίστοιχο συγκρότημα της Ξάνθης σήμερα στις 5μ.μ. στο πλαίσιο του πρωταθλήματος προεπιλογής Εθνικών ομάδων.

Η αναμέτρηση θα πραγματοποιηθεί στο Ενωσιακό γήπεδο «Αλέκος Παπαγεωργίου» της Λαμίας, με τα παιδιά της Δωδεκανήσου να είναι αποφασισμένα να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, προκειμένου να μπορέσουν να πάρουν την 1η θέση.

Η ομάδα της ΕΠΣΔ είχε ως τώρα μια πολύ καλή παρουσία και το γεγονός και μόνο ότι συμμετέχει στον τελικό είναι ήδη μια μεγάλη επιτυχία. Όμως, οι νεαροί παίκτες θέλουν να ολοκληρώσουν αυτή τη μεγάλη προσπάθεια, κάνοντας άλλη μια νίκη η οποία θα είναι ασφαλώς το …κερασάκι στην τούρτα.

Γήπεδο… χαμηλών προσδοκιών…
Η Μικτή της Δωδεκανήσου είναι πανέτοιμη και κατάλληλα προετοιμασμένη για να παίξει στο σημερινό τελικό απέναντι σε μια ομάδα που φαντάζει στα μέτρα της. Αυτό που ζητάει ο τεχνικός Γιώργος Τριχιάς είναι απόλυτη προσήλωση και σοβαρότητα καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης. Αν η Μικτή μας επαναλάβει την εμφάνιση που έκανε και στον ημιτελικό, τότε υπάρχει η πεποίθηση ότι θα κάνει άλλη μια νίκη.

Το μόνο… προβληματικό θα μπορούσε να ισχυριστεί κανείς είναι το γήπεδο που θα φιλοξενήσει την αναμέτρηση. Αν και ο αγωνιστικός χώρος είναι σε καλή κατάσταση, οι λοιπές εγκαταστάσεις είναι αν μη τι άλλο μέτριες έως κακές. Είναι συνολικά ένα γήπεδο χαμηλών προσδοκιών για τις ανάγκες ενός τελικού αγώνα, μιας και δεν προσφέρει ούτε καν τις στοιχειώδεις ανέσεις για όσους θελήσουν να παρακολουθήσουν από κοντά την αναμέτρηση.

Διαβάστε ακόμη

Επιτυχημένος ο 16ος αγώνας δρόμου « Κασιωτών Αγωνιστών»

ΑΕΡΑ: Έξι οι υποψήφιοι προπονητές

ΑΣ Ρόδος: Ξεκαθαρίζει η εικόνα την Παρασκευή

Κορυφαίες ομάδες από την Ευρώπη στη Ρόδο για το “Wolves Festival”!

Νέο μετάλλιο για την Ειρήνη Παπαδημητρίου-Σταμπόρη στο Κιλκίς!

Συναρπαστικά συνεχίζονται οι παρτίδες των διεθνών διοργανώσεων σκάκι της Ρόδου!

Πρωταθλητής Παμπαίδων στο μπάσκετ ο Ιάλυσος

Τουρνουά beach volley στο «Καλλιπάτειρα»