Βράβευση μαθητικής ομάδας του 7ου Γυμνασίου Ρόδου

Βράβευση μαθητικής ομάδας του 7ου Γυμνασίου Ρόδου

Βράβευση μαθητικής ομάδας του 7ου Γυμνασίου Ρόδου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1726 ΦΟΡΕΣ

Σε διαγωνισμό δημιουργίας επιτραπέζιου παιχνιδιού

Μαθητές και μαθήτριες της Β’ τάξης του 7ου Γυμνασίου Ρόδου διακρίθηκαν, κατακτώντας το δεύτερο βραβείο στο πλαίσιο του 4ου Διεθνούς Μαθητικού Διαγωνισμού Δημιουργίας Εκπαιδευτικού Επιτραπέζιου και Ψηφιακού Παιχνιδιού, «Το μάθημα... παιχνίδι!», που διοργάνωσε το ΕΚΟΜΕ (Εθνικό Κέντρο Οπτικοακουστικών Μέσων και Επικοινωνίας).

Το 7ο Γυμνάσιο Ρόδου αναφέρει τα ακόλουθα για τη διάκριση των μαθητών/-τριών του σχολείου στον ανωτέρω διαγωνισμό επιτραπέζιου παιχνιδιού:
«Η συμμετοχή στον διαγωνισμό έγινε στα πλαίσια του Προγράμματος Σχολικών Δραστηριοτήτων “ΕΠΙΤΡΑ- ΠΑΙΖΟΥΜΕ”, που υλοποιήθηκε κατά τη διάρκεια του σχολικού έτους 2023-2024 από τις καθηγήτριες Αντωνίου Μαρία, Αντωνοπούλου Σταυρούλα και Τσεσμετζή Ειρήνη. Στις συναντήσεις της Παρασκευής, μετά το σχολείο, τα παιδιά γνώρισαν τον κόσμο των επιτραπέζιων παιχνιδιών, έπαιξαν, διασκέδασαν και δημιούργησαν τα δικά τους πρωτότυπα επιτραπέζια παιχνίδια που συνδύαζαν γνώσεις, τύχη και αντανακλαστικά.

Στη συνέχεια συμμετείχαν στον διαγωνισμό του ΕΚΟΜΕ με δύο παιχνίδια, τα οποία κατέκτησαν εξ ημισείας το Δεύτερο Βραβείο στην κατηγορία του Γυμνασίου. Με τα παιχνίδια τους, τα παιδιά διαγωνίστηκαν μαζί με άλλες 102 συμμετοχές από όλη την Ελλάδα και την Κύπρο και έφεραν την τιμητική αυτή διάκριση, τόσο για το σχολείο τους όσο και για το νησί της Ρόδου.

Πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά που συμμετείχαν για το μεράκι, τη δημιουργικότητα και το περίσσευμα χρόνου και διάθεσης που αφιέρωσαν καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς».

Διαβάστε ακόμη

2o Θερινό Σχολείο για τη Δημοσιονομική και Φορολογική Πολιτική στην ΕΕ – Sociotax 2024

Διεθνική μετακίνηση στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus+

Οι ειδικότητες που θα λειτουργήσουν ΕΠΑ.Σ. Μαθητείας Ρόδου

Βραβεύτηκαν μαθήτριες και μαθητές που διακρίθηκαν σε μαθητικούς διαγωνισμούς από τα Εκπαιδευτήρια «Ροδίων Παιδεία»

Λαμπερή η τελετή αποφοίτησης της Γ’ τάξης του 3ου ΓΕ.Λ. Ρόδου

Βραβείο σε διαγωνισμό ζωγραφικής για μαθήτρια του 2ου Πειραματικού

Ένα παιδί ζωγραφί..ΖΕΙ στη Νέα Πτέρυγα του Μουσείου Νεοελληνικής Τέχνης

Εκπαιδευτικές γέφυρες μεταξύ Ρόδου και Κλουζ: Φιλοξενία μαθητών και εκπαιδευτικών από τη Ρουμανία στο πλαίσιο του Erasmus+