Ανασυγκροτήθηκε το Τεχνικό Συμβούλιο Δημοσίων Έργων

Ανασυγκροτήθηκε το Τεχνικό Συμβούλιο Δημοσίων  Έργων

Ανασυγκροτήθηκε το Τεχνικό Συμβούλιο Δημοσίων Έργων

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 703 ΦΟΡΕΣ

Ανασυγκροτήθηκε με Απόφαση του περιφερειάρχη Γιώργου Χατζημάρκου, το Τεχνικό Συμβούλιο Δημοσίων Έργων περιφερείας Νοτίου Αιγαίου για την Περιφερειακή Ενότητα Δωδεκανήσου.

Η θητεία τού συμβουλίου, που είναι επταμελές θα λήξει στις 30 Αυγούστου 2025. Αναλυτικά, η Απόφαση του περιφερειάρχη αναφέρει τα εξής:


«ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ
Τη ανασυγκρότηση Τεχνικού Συμβουλίου περιφερείας Νοτίου Αιγαίου για την περιφερειακή Ενότητα Δωδεκανήσου, στην έδρα της περιφερειακής Ενότητος Δωδεκανήσου (Ρόδος), από τα εξής μέλη :
1. Λυμπερόπουλος Νικόλαος, πολιτικός μηχανικός με Α' βαθμό, με αναπληρωτή τον Γεωργίου Κωνσταντίνο, ειδικότητα πολιτικό μηχανικό με Α' βαθμό, υπαλλήλους της περιφερείας Νοτίου Αιγαίου, Διεύθυνση Τεχνικών Έργων Δωδεκανήσου
2. Παπαϊωάννου Ιωάννης, τοπογράφος μηχανικό με Α' βαθμό, με αναπληρωτή τον Ζουμπά Αντώνη πολιτικό μηχανικό με Α' βαθμό, υπαλλήλους της περιφερείας Νοτίου Αιγαίου, Διεύθυνση Τεχνικών Έργων Δωδεκανήσου.


3. Χατζή-Σούλη Αναστασία πολιτικός μηχανικός με Α' βαθμό, με αναπληρωτή τον Χατζηνικόλα Αντώνιο, Τοπογράφο μηχανικό με Α' βαθμό, υπαλλήλους του Δήμου Ρόδου.
4. Μαυρομάτης Γεώργιος, νομικός, Νομική Υπηρεσία Δωδεκανήσου,ΠΝΑ, με αναπληρωτή την Ταρασλιά
Ευαγγελία, νομικός, Νομική Υπηρεσία Δωδεκανήσου,ΠΝΑ.


5. Γιανικουρής Αντώνιος, αρχιτέκτων μηχανικός, με αναπληρωτή τον Οικονόμου Νικόλαο, πολιτικό μηχανικό, ως εκπροσώπους του Τ.Ε.Ε.
6. Χαλκίας Κωνσταντίνος, δημοτικός σύμβουλος δήμου Ρόδου με αναπληρωτή τον Βαγιανάκη Βασίλειο, δημοτικό σύμβουλο Δήμου Ρόδου, ως εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης Α' βαθμού.


7. Καλοπήτας Ανδρέας, με αναπληρωτή τoν Κορκίδα Ανδρέα, ως εκπροσώπους πανελληνίων εργοληπτικών Οργανώσεων,
Επιπλέον:


• Στις περιπτώσεις που συζητούνται θέματα μελετών, συμμετέχει στο συμβούλιο με δικαίωμα ψήφου και ο προϊστάμενος Διευθύνσεως Περιβάλλοντος και Χωρικού Σχεδιασμού, ο οποίος αναπληρώνεται από τον νόμιμο αναπληρωτή του.
• Στις περιπτώσεις που κρίνονται ζητήματα χορηγήσεως ή αναθεωρήσεως των εμπειροτεχνικών εργοληπτικών βεβαιώσεων συμμετέχει στο συμβούλιο με δικαίωμα ψήφου, ως εκπρόσωπος του κλάδου, ο Ζαμπελάκης Γεώργιος του Ελευθερίου, με αναπληρωτή τον Παπακώστα Κωνσταντίνο του Δημητρίου.


- Πρόεδρος του συμβουλίου ορίζεται o Λυμπερόπουλος Νικόλαος, με αναπληρωτή τον Παπαϊωάννου Ιωάννη.
- Γραμματέας του συμβουλίου ορίζεται ο Μιχαηλίδης Κυριάκος μηχανικός Τ.Ε. στη ΔΤΕ Δωδεκανήσου με αναπληρωτή τον Σάββενα Σταύρο, εργοδηγό, στη ΔΤΕ Δωδεκανήσου».

Διαβάστε ακόμη

Σε «κοινή γραμμή» βρίσκονται δήμος και Ένωση Ξενοδόχων

Γ. Χατζημάρκος: «Η Χρ. Καραγιάννη να καταθέσει στοιχεία αλλιώς θα προσφύγουμε εμείς στη δικαιοσύνη»

Μετάλλια και ρεκόρ από τους Δωδεκανήσιους στο Πανελλήνιο στίβου Ανδρών-Γυναικών στον Βόλο

Φωτιά απέναντι από το κτήριο της ΔΕΥΑΡ

Tα 50 χρόνια λειτουργίας του γιορτάζει σήμερα το Rodos Palace

«Το νερό είναι στα χέρια μας», σημαντική δράση στην Τήλο

Σε εξέλιξη η απομάκρυνση κατοίκων από την Καρδάμαινα

Νέο μήνυμα από το 112 για εκκένωση της Καρδάμαινας!