Μια γνώμη για το λογότυπο

Μια γνώμη για το λογότυπο

Μια γνώμη για το λογότυπο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 623 ΦΟΡΕΣ

Ήταν αναμενόμενο το αποτέλεσμα του διαγωνισμού. Οι όροι ήταν πολύ αυστηροί και απευθυνόταν σε μικρή συγκεκριμένη μερίδα λαού. Οι όροι ήταν απογοητευτικοί και αποτρεπτικοί.


Η επεξηγηματική φιλοσοφία είναι θαυμάσια και σε οδηγεί στη λύση. Πάρα πολλοί θα ήθελαν να πάρουν μέρος. Μέλος της Επιτροπής είναι ένας θαυμάσιος Ροδίτης φίλος από τα παλιά, που θα μπορούσε άνετα να κάνει μια πολύ καλή πρόταση. Επειδή όμως είναι μέλος της επιτροπής αξιολόγησης των προτάσεων, καλό είναι να λάβει μέρος με ψευδώνυμο και είμαι σίγουρος ότι θα είναι αντικειμενικός στην κρίση του.

Η γνώμη μου τώρα για το λογότυπο. Ο διαγωνισμός πρέπει να απευθύνεται σε όλο το λαό της Ρόδου και της Δωδεκανήσου, ανεξαρτήτως ειδικότητας. ΑΥΤΟΣ ξέρει να βγάλει μέσα από την ψυχή του και την καρδιά του, πως πρέπει να είναι το λογότυπο. Να πει την εμπνευσμένη ιδέα του μέσα στα πλαίσια της φιλοσοφίας της επιτροπής και αν είναι κάτι καλό να την προσαρμόσει καλλιτεχνικά και τεχνικά, η επιτροπή. Να μην υπάρκει καμιά ακύρωση για τυπικούς λόγους, σειρά αξιολόγησης μόνο. Ο προηγούμενος διαγωνισμός απέρριπτε τη συμμετοχή κοινωνική διαδικασία. «Ροδίτες, τρέξτε! Ο χρόνος περνά γρήγορα».

Γράφει ο Βασίλης Μαυράκης

Διαβάστε ακόμη

Αγαπητός Ξάνθης: Ένα βιβλίο σταθμός, για την επικινδυνότητα της συνδετικότητας σε μια ανειρήνευτη σημερινή εποχή

Θάνος Ζέλκας: Ο δρόμος είχε τη δική του αμαρτία

Θανάσης Καραναστάσης: Όπου λαλούν πολλοί... μνηστήρες

Μανώλης Κασσώτης: Στην Κάσο το Συμπόσιο Στέγης Γραμμάτων-Τεχνών

Γιάννης Παρασκευάς: Τι έχουν τα έρμα και ψοφάνε

Μάξιμος Χαρακόπουλος: «Δεν είμαστε δεδομένοι»

Μανώλης Χατζηάμαλλος: Υπάρχουν δικασταί εις τας Αθήνας!

Φίλιππος Ζάχαρης: Επανάληψη της ιστορίας και ήττα της σκέψης