Έφτιαξαν πεζοδρόμιο απέναντι από το τουριστικό λιμάνι της Ρόδου

Έφτιαξαν πεζοδρόμιο απέναντι από το τουριστικό λιμάνι της Ρόδου

Έφτιαξαν πεζοδρόμιο απέναντι από το τουριστικό λιμάνι της Ρόδου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 2310 ΦΟΡΕΣ

Είδαν και…απόειδαν οι αρμόδιοι του Δήμου Ρόδου και τελικά έριξαν τσιμέντο και έφτιαξαν ένα μίνι πεζοδρόμιο στη γωνία μετά τα κτίρια απέναντι από το τουριστικό λιμάνι.

Ως γνωστόν, στο σημείο αυτό, το προηγούμενο διάστημα πραγματοποιούσαν στάσεις κυρίως τα τουριστικά λεωφορεία, μετά την αλλαγή του σημείου που αποφάσισε η Δημοτική Αρχή, για να μην σταματούν απέναντι από την είσοδο του τουριστικού λιμανιού καθώς υπήρχαν έντονες διαμαρτυρίες από τους υπευθύνους των καταστημάτων εκεί αλλά θεωρείται ότι επιφορτιζόταν κατά πολύ η κυκλοφορία, ειδικά κατά τις ημέρες αιχμής στο λιμάνι.

Για τον λόγο αυτό, υπήρξε αλλαγή σε δύο στάσεις των λεωφορείων αυτών, ωστόσο η μία κοντά στο τουριστικό λιμάνι, ορίστηκε παραπλεύρως, σε μία εσοχή του δρόμου. Παρατηρούνταν, όμως, το φαινόμενο να κάνουν στάση στη συγκεκριμένη γωνία που επίσης εκτιμάται ότι μπορεί να δημιουργεί πρόβλημα στην κυκλοφορία.

Παρά τις οχλήσεις, όμως, των αρμοδίων της Δημοτικής Αρχής, το προηγούμενο διάστημα να τους αποτρέπουν να κάνουν στάση στο σημείο αυτό, η κατάσταση συνεχίστηκε.
Αρχικά, ο Δήμος τοποθέτησε κώνους που, όμως, την άλλη ημέρα δεν ήταν στη θέση τους.

Έτσι, νωρίς χθες το πρωί, μετέβη εκεί συνεργείο των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου, έπειτα από σχετική εντολή, και…τσιμέντωσε τη γωνία ώστε να μην μπορούν να κάνουν στάση εκεί είτε τουριστικά λεωφορεία είτε άλλοι.

Όπως κάθε μέρα, όμως, και μάλιστα, χθες, που είχε προσεγγίσει το λιμάνι της Ρόδου μεγάλο κρουαζιερόπλοιο, βρέθηκαν στην περιοχή τα τουριστικά αυτά πούλμαν και άλλοι, με αποτέλεσμα προς στιγμήν να επικρατήσει ένταση αφού δεν άρεσε η κίνηση αυτή του Δήμου.

Τώρα, όμως, το σημείο δεν μπορεί πλέον να χρησιμοποιείται για στάση οχημάτων αφού έχει κατασκευαστεί ένα μίνι πεζοδρόμιο…

Διαβάστε ακόμη

Κινητοποίηση της πυροσβεστικής για φωτιά που ξέσπασε σε σπίτι στην Παλιά Πόλη της Ρόδου

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του ΚΓ’ πολιτιστικού συμπόσιου της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών

Καταδίωξη και σύλληψη δυο διακινητών από το Λιμεναρχείο Ρόδου

Ξεναγοί: «Σθεναρό όχι» στο νομοσχέδιο που υποβαθμίζει το επάγγελμα

Σε λειτουργία το «Ψηφιακό Μητρώο Μελών Λεσχών Φιλάθλων»

Διαγωνισμός για την προστασία των ακτών σε Σορωνή και Καλαβάρδα

Απόφαση για επιστροφή χρημάτων εξαιτίας της πυρκαγιάς στη Ρόδο

Τροχαίο ατύχημα πριν από λίγο στην περιοχή Τραουνού