Επίσκεψη του Λιμενικού Ταμείου στη Χάλκη

Επίσκεψη του Λιμενικού Ταμείου στη Χάλκη

Επίσκεψη του Λιμενικού Ταμείου στη Χάλκη

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 415 ΦΟΡΕΣ

Την Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2020, επισκέφθηκαν το νησί της Χάλκης εκπρόσωποι του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Νότιας Δωδεκανήσου.

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος κ. Βασίλης Παπαοικονόμου, η προϊσταμένη Τεχνικών Υπηρεσιών κα Μαρίκα Δεληγιάννη και οι μηχανικοί κ. Φίλιππος Φιλίππου και κ. Γιάννης Κρητικός.
Ο Δήμαρχος Χάλκης είχε τη δυνατότητα να συζητήσει εκτενώς για όλα τα βελτιωτικά έργα τα οποία θα μπορούσαν να γίνουν ώστε να αναβαθμιστεί ο χερσαίος και υποθαλάσσιος χώρος που έγκειται στην αρμοδιότητα του Λιμενικού Ταμείου.

Μετά το πέρας της συζήτησης η ομάδα του Λιμενικού Ταμείου πήρε τις κατάλληλες βυθομετρήσεις των σημείων όπου σχεδιάζεται η δημιουργία του αγκυροβόλιου των αλιευτικών σκαφών.
Έκανε αυτοψία στον χώρο της επιβατικής αποβάθρας των Κανιών με σκοπό την ενεργοποίησή της.
Προχώρησε σε μετρήσεις και αυτοψία της υπάρχουσας προβλήτας στο κεντρικό λιμάνι ώστε να ξεκινήσει η ανακατασκευή της στα σημεία όπου έχει υποστεί φθορές.

Τέλος, έγινε καταγραφή των ζημιών στις κολώνες φωτισμού της χερσαίας ζώνης καθώς και επιτόπια καταγραφή των αναγκών και των παρεμβάσεων που πρέπει να γίνουν με την τοποθέτηση νέων κρίκων πρόσθεσης και πίλαρ με σκοπό τη συνολική μεταμόρφωση του παράκτιου χώρου του λιμανιού.
Η Νέα Δημοτική Αρχή Χάλκης σε συνεργασία με το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Νοτιας Δωδεκανήσου ξεκινούν μια άριστη συνεργασία η οποία μόνο θετικά αποτελέσματα μπορεί να επιφέρει στο νησί.

Διαβάστε ακόμη

Κινητοποίηση της πυροσβεστικής για φωτιά που ξέσπασε σε σπίτι στην Παλιά Πόλη της Ρόδου

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του ΚΓ’ πολιτιστικού συμπόσιου της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών

Καταδίωξη και σύλληψη δυο διακινητών από το Λιμεναρχείο Ρόδου

Ξεναγοί: «Σθεναρό όχι» στο νομοσχέδιο που υποβαθμίζει το επάγγελμα

Σε λειτουργία το «Ψηφιακό Μητρώο Μελών Λεσχών Φιλάθλων»

Διαγωνισμός για την προστασία των ακτών σε Σορωνή και Καλαβάρδα

Απόφαση για επιστροφή χρημάτων εξαιτίας της πυρκαγιάς στη Ρόδο

Τροχαίο ατύχημα πριν από λίγο στην περιοχή Τραουνού