Νέο προεδρείο στο Δημ. Συμβούλιο Σύμης: Αντιπρόεδρος αναδείχθηκε ο Πανορμίτης Πέτρου

Νέο προεδρείο στο Δημ. Συμβούλιο Σύμης: Αντιπρόεδρος αναδείχθηκε ο Πανορμίτης Πέτρου

Νέο προεδρείο στο Δημ. Συμβούλιο Σύμης: Αντιπρόεδρος αναδείχθηκε ο Πανορμίτης Πέτρου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1233 ΦΟΡΕΣ

Ευχαρίστησε τους συναδέλφους του που τον εμπιστεύτηκαν γι’ αυτή τη θέση

Στη θέση του αντιπροέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου της Σύμης, αναδείχθηκε μετά τις σχετικές δημαιρεσίες ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος του νησιού κος Πανορμίτης Πέτρου.

Στη θέση της προέδρου επανεξελέγη η κα Σεβαστή Λούπη και στη θέση του γραμματέα το σώμα ανέδειξε τον Βασίλη Τσαβαρή. «Η ανάδειξή μου στη θέση του αντιπροέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου της Σύμης, τιμά εκτός από εμένα τον ίδιο και όλα τα άτομα με Ειδικές Ανάγκες, τους οποίους εκπροσωπώ και αγωνίζομαι για την αντιμετώπιση των καθημερινών τους προβλημάτων» δήλωσε μιλώντας χθες στη «Ροδιακή» ο κος Πανορμίτης Πέτρου.

Ο ίδιος σημείωσε ότι από την αρχή που αποφάσισε να ασχοληθεί με τα κοινά στο νησί του, είχε ξεκαθαρίσει ότι δεν τον ενδιέφεραν, ούτε οι παρατάξεις, ούτε οι ομάδες, παρά μόνο η Σύμη και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι άνθρωποι με ειδικές αναπηρίες, όπως είναι ο ίδιος.

«Από τη θέση του αντιπροέδρου, θα συνεχίσω να αγωνίζομαι για όλα όσα πιστεύω και για όσα προβλήματα υπάρχουν στο νησί, τα οποία θεωρώ ότι πρέπει να λυθούν, και τα οποία αλλιώς τα βλέπω εγώ ως άτομο με ειδικές ανάγκες και αλλιώς οι επισκέπτες ή οι υπόλοιποι κάτοικοι» - σημείωσε ο ίδιος.

Τέλος, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους συναδέλφους του και τον δήμαρχο που τον πρότειναν, τον εμπιστεύτηκαν και τον ανέδειξαν στη θέση αυτή.

Διαβάστε ακόμη

Μονάδα αφαλάτωσης στη Σύμη

10.600 κιλά πλαστικού συλλέχθηκαν από τη θάλασσα της Σύμης

Μάικλ Μόσλεϊ: Το «ευχαριστώ» της γυναίκας του παρουσιαστή που πέθανε στη Σύμη

Η Μονή του Αρχαγγέλου Μιχαήλ Ρουκουνιώτη στη Σύμη, χαρακτηριστικό παράδειγμα οχυρωμένου μοναστηριακού συγκροτήματος της περιόδου της ιπποτοκρατίας

Συνελήφθη ο κυβερνήτης σκάφους που μετέφερε μετανάστες στη Σύμη

Η ανακοίνωση της συζύγου του Μάικλ Μόσλεϊ: "Είμαστε τόσο ευγνώμονες στους εξαιρετικούς ανθρώπους στη Σύμη"

Προφυλακίστηκε 19χρονος Σύριος για μεταφορά μεταναστών στη Σύμη

Τα τελικά αποτελέσματα των Ευρωεκλογών στη Σύμη