Με πολύ κόσμο η κοπή πίτας της ΔΗΜ.ΤΟ Κω της Νέας Δημοκρατίας, στη Μαρίνα Κω

Με πολύ κόσμο η κοπή πίτας της ΔΗΜ.ΤΟ Κω της Νέας Δημοκρατίας, στη Μαρίνα Κω

Με πολύ κόσμο η κοπή πίτας της ΔΗΜ.ΤΟ Κω της Νέας Δημοκρατίας, στη Μαρίνα Κω

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1183 ΦΟΡΕΣ

Με πολύ κόσμο, την παρουσία των τοπικών Αρχών και φίλων του κόμματος της Ν.Δ., πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας της ΔΗΜ.ΤΟ ΝΔ Κω στην αίθουσα info της Μαρίνας Κω.

Τη βασιλόπιτα ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κώου και Νισύρου κ.κ Ναθαναήλ, με τη Μαρία Ψύρρη, πρόεδρο της ΔΗΜ.ΤΟ και τον υφυπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννη Παππά, να κόβουν τα πρώτα κομμάτια.

Τον λόγο έπειτα πήρε η κα Ψύρρη, όπου ευχαρίστησε τον κόσμο που στήριξε το κόμμα και το εξέλεξε για άλλη μία φορά στις βουλευτικές εκλογές της 25ης Ιουλίου 2023.

Ακολούθησε χαιρετισμός από τον υφυπουργό Γιάννη Παππά, ο οποίος δήλωσε, πως βλέποντας όλον αυτόν τον κόσμο, νιώθει σαν να βρίσκεται με την οικογένειά του.

Ακολούθησε από τον ίδιο μία μικρή αποτίμηση των επιτευγμάτων της Ν.Δ., εμμένοντας στο γεγονός, πως έγιναν πράξη οι προεκλογικές υποσχέσεις του κόμματος και του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

Συμπλήρωσε, πως η δύναμή του είναι όλος αυτός ο κόσμος που τον τίμησε στις εκλογές και γι’ αυτούς αγωνίζεται από το 2011 που άρχισε να πολιτεύεται στα Δωδεκάνησα και φυσικά θα εξακολούθησει ν’ αγωνίζεται.

Ακολούθησε ομιλία από τον περιφερειάρχη Γιώργο Χατζημάρκο, ο οποίος δήλωσε, πως η χώρα μας τα τελευταία χρόνια πέρασε δύσκολες καταστάσεις και ιδιαίτερα τα νησιά.

Αναρωτήθηκε πού είναι σήμερα αυτά τα νησιά που κάποιοι υποστηρίζουν πως είναι ξεχασμένα και υποχρηματοδοτημένα. Απάντησε, πως αυτά τα νησιά, είναι στην κορυφή της Ευρώπης σε όλους τους τομείς.

Τόνισε, πως τα επιτεύγματα της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου είναι νίκες της κοινωνίας, πάνω όμως σε ένα σχεδίο με το οποίο κινείται ο τόπος. Συμπλήρωσε, πως οι προβλέψεις για την οικονομία μας το2024 είναι πολύ καλές (θέσεις εργασίας, εισόδημα, αύξηση πληθυσμού).

Τον λόγο πήραν έπειτα, η υποψήφια βουλευτής Ν.Δ. Ελευθερία Φτακλάκη, ο αντιδήμαρχος Σταμάτης Καμπουράκης και ο πρόεδρος ΤΕΕ Δωδεκανήσου, Αντώνης Γιαννικουρής.
Τα δύο φλουριά κέρδισαν ο υφυπουργός Ναυτιλίας και ο περιφερειάρχης

Πηγή:kostoday.gr

Διαβάστε ακόμη

Δώρισαν τα όργανα Πολωνού γιατρού που πέθανε στην Κω ενώ έκανε διακοπές

Πτώχευση FTI/ MEETING POINT- Προσωρινή διαταγή Μονομελούς Πρωτοδικείου Κω

Συνελήφθησαν οκτώ αλλοδαποί για πλαστογραφία ταξιδιωτικών εγγράφων στην Κω

Ένωση Τουριστικών Γραφείων Δωδεκανήσου: "Η φωτιά στην Κω δεν λύγισε τη βαριά "βιομηχανία" του τόπου"

Θ. Νικηταράς: «Βγήκαμε κερδισμένοι παρά το αρνητικό αποτύπωμα της πυρκαγιάς»

Στις 160.000€ το ποσό για την πυροπροστασία της Κω

Το Λιμενικό Σώμα συντόνισε την επιβίβαση σε τουριστικά πλοία εξαιτίας της πυρκαγιάς στην Κω

Φωτιά στην Κω: Πυροσβέστες δέχονται τα χειροκροτήματα των κατοίκων – «Για όσο χρειαστεί…» (βίντεο)