Διαβαθμιδική σύμβαση για τα έργα στη Ρόδου-Ιαλυσού

Διαβαθμιδική σύμβαση για  τα έργα στη Ρόδου-Ιαλυσού

Διαβαθμιδική σύμβαση για τα έργα στη Ρόδου-Ιαλυσού

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1320 ΦΟΡΕΣ

Εγκρίθηκε από τη Δημοτική Επιτροπή Ρόδου, κατά τα τελευταία συνεδρίασή της η σύναψη Διαβαθμιδικής Σύμβασης μεταξύ δήμου Ρόδου και περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, για την εκτέλεση του έργου «Βελτίωση Επαρχιακής Οδού από τον κόμβο Φανερωμένης έως το αεροδρόμιο “Διαγόρας”, συνολικού προϋπολογισμού 8.600.000 ευρώ.

Το έργο ως γνωστόν, θα γίνει και θα χρηματοδοτηθεί από την περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, με σκοπό τη βελτίωση της βατότητας της Επαρχιακής Πδού για τη λειτουργική αναβάθμιση της οικιστικής και τουριστικής περιοχής. «Το συνολικό μήκος των τμημάτων της εν λόγω Επαρχιακής Οδού, για τα οποία παραχωρείται η αρμοδιότητα εκτέλεσης εργασιών στην ΠΝΑΙ, υπολογίζεται στα 5.900μ.

Όλες οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν σύμφωνα με την μελέτη που θεωρήθηκε από τη Δ/νση Τεχνικών Έργων Δωδεκανήσου της περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου. Ο συνολικός προϋπολογισμός της εν λόγω Διαβαθμιδικής Σύμβασης ανέρχεται σε 4.000.000,00 € και θα καλυφθεί εξ ολοκλήρου από πόρους του ΠΔΕ της περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου (ΚΑΕ 9453).


Η Διαβαθμιδική Σύμβαση ισχύει για 41 μήνες από την ημέρα υπογραφής της από τα συμβαλλόμενα μέρη, σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα του Παραρτήματος ΙΙ, το οποίο αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της παρούσας Διαβαθμιδικής Σύμβασης.

Διαβάστε ακόμη

Κινητοποίηση της πυροσβεστικής για φωτιά που ξέσπασε σε σπίτι στην Παλιά Πόλη της Ρόδου

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του ΚΓ’ πολιτιστικού συμπόσιου της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών

Καταδίωξη και σύλληψη δυο διακινητών από το Λιμεναρχείο Ρόδου

Ξεναγοί: «Σθεναρό όχι» στο νομοσχέδιο που υποβαθμίζει το επάγγελμα

Σε λειτουργία το «Ψηφιακό Μητρώο Μελών Λεσχών Φιλάθλων»

Διαγωνισμός για την προστασία των ακτών σε Σορωνή και Καλαβάρδα

Απόφαση για επιστροφή χρημάτων εξαιτίας της πυρκαγιάς στη Ρόδο

Τροχαίο ατύχημα πριν από λίγο στην περιοχή Τραουνού