Κορυφαίες επιδόσεις από το Ροδίων Άθλησις στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Cheerleading

Κορυφαίες επιδόσεις από το Ροδίων Άθλησις στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Cheerleading

Κορυφαίες επιδόσεις από το Ροδίων Άθλησις στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Cheerleading

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 508 ΦΟΡΕΣ

Νέες επιτυχίες για τα τμήματα Cheerleading του Ροδίων Άθλησις στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα την περασμένη Κυριακή στο κλειστό των Λιοσίων, κατακτώντας ένα χρυσό κι ένα ασημένιο μετάλλιο.

Η ανακοίνωση του συλλόγου για τις σημαντικές διακρίσεις:
«Με γεμάτες αποσκευές επέστρεψαν για άλλη μια χρόνια τα κορίτσια του τμήματος Cheerleading από το Πανελλήνιο πρωτάθλημα που διεξήχθη την Κυριακή 23/6 στο κλειστό γήπεδο των Λιοσίων στην Αθήνα. Το σωματείο μας, μοναδικό αναγνωρισμένο στα Δωδεκάνησα από την Ελληνική Ομοσπονδία και την Γ.Γ.Α, συμμετείχε στους αγώνες με 2 τμήματα τα οποία κατέλαβαν την 1η και την 2η θέση στις κατηγορίες τους.


Το πρώτο τμήμα στο οποίο συμμετείχαν οι αθλήτριες Τζατζάκη Μαίρη, Χατζηπέτρου Σαββίνα, Ματσαμά Ξένια, Κοντίτση Παντάνασσα, Καραγιάννη Δέσποινα, Μαρούγκα Παρασκευή, Παυλίδου Αγγελική, διαγωνίστηκε στην κατηγορία Primary A Cheer Pom λαμβάνοντας την υψηλότερη βαθμολογία και ταυτόχρονα το χρυσό μετάλλιο. Μια τεράστια επιτυχία για τα συγκεκριμένα κορίτσια καθώς έλαβαν μέρος για πρώτη φορά σε επίσημους αγώνες.


Το δεύτερο τμήμα το οποίο αποτελείται από τις αθλήτριες Σκαρβέλη Μιχαέλα, Μαρίνου Καλλιόπη, Κουτσομανώλη Μαρία, Γιαχιά Μελίνα, Καραμιχάλη Αλεξία, Οικονόμου Ειρήνη, Ουγγρίνη Φρειδερίκη, Καλογήρου Ιφιγένεια, Χατζηστρατή Μαρκέλλα, διαγωνίστηκε στην κατηγορία Junior- Int Cheer Pom καταλαμβάνοντας την 2η θέση και έχοντας μικρή διαφορά από την πρώτη ομάδα.


Αξίζει να σημειωθεί ότι λόγω του μεγάλου αριθμού συμμετοχών, οι απονομές έγιναν στο τέλος της ημέρας, αναγκάζοντας την ομάδας μας να μαθαίνει την κατάκτηση της 2η θέσης λίγα λεπτά πριν απογειωθεί το αεροπλάνο βλέποντας το live streaming των αγώνων.
Τα κορίτσια και οι προπονήτριες κ.κ Παρίση Χριστίνα, Τζωρζή Γιώτα και Στεφανή Εβελίνα, μας έκαναν για ακόμα μια φορά υπερήφανους και έδειξαν ότι το άθλημα του Cheerleading έχει χώρο στον αθλητισμό της Ρόδου.»

Διαβάστε ακόμη

Γ' Εθνική Κατηγορία: Άκαρπη η Γενική Συνέλευση της Ρόδου

ΑΕΡΑ: «Τέλος» Γκέτσι, Νόνη και Κουτσιανικούλης

Παναγιώτης Σπάρταλης: « Όλοι μαζί για το καλό του Διαγόρα!»

Α.Ο. Πυλίου: Στις 7 Ιουλίου θα διεξαχθούν οι εκλογές

Μ’ ένα «κράμα» έμπειρων και νέων παικτών οι «Πιγκουίνοι» στη Γ’ Εθνική πόλο

Οι επιτυχόντες στις εξετάσεις ζωνών τζούντο από τον Αγήνορα

Μόνη πρώτη στο Εργασιακό η Dodekanisos Seaways

Σε συζητήσεις για τις ανανεώσεις o Διαγόρας