Επιτυχημένος ο 16ος αγώνας δρόμου « Κασιωτών Αγωνιστών»

Επιτυχημένος ο 16ος αγώνας δρόμου « Κασιωτών Αγωνιστών»

Επιτυχημένος ο 16ος αγώνας δρόμου « Κασιωτών Αγωνιστών»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 388 ΦΟΡΕΣ

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων μνήμης για την συμπλήρωση των 200 χρόνων από το Ολοκαύτωμα της Ηρωική νήσου Κάσου την 13η Ιουνίου πραγματοποιήθηκε με επιτυχία ο 16ος Αγώνας δρόμου «Κασιώτων Αγωνιστών» .

Στον αγώνα έλαβαν μέρος εκατοντάδες πολιτών και συγκεκριμένα 213 συμμετέχοντες διαφόρων κατηγοριών προσχολικής και παιδικής ηλικίας στα 200μ., 400μ., 600μ., 800μ. και 1000μ., εφήβων στα 1500μ. και 2500μ. και ενηλίκων στα 5000 μ. (ανδρών - γυναικών) οι οποίοι πήραν αναμνηστικά μπλουζάκια μετάλλια και διπλώματα συμμετοχής .

Με χρόνο 20':26" στην κατηγορία των γυναικών στα 5000μ πρώτη τερμάτισε η Αθηνά Πάχου σημειώνοντας παράλληλα ρεκόρ διαδρομής, και στους Άνδρες ο Αγησίλαος Μιχελάκος με χρόνο 23' :25" .

Σκοπός της Δημοτικής Αρχής είναι η αναβάθμιση του αγώνα και η εγγραφή του στο επίσημο καλεντάρι του ΣΕΓΑΣ με στόχο να αυξηθεί ο αριθμός των συμμετεχόντων και να γίνει γνωστός ανά το Πανελλήνιο .

Ο Δήμος της Ηρωικής Νήσου Κάσου εκφράζει θερμές ευχαριστίες στους συντελεστές της διοργάνωσης, το Ιατρείο ΠΠΙ Κάσου, τον Αστυνομικό τμήμα Η.Ν. Κάσου αλλά και σε όλους όσοι έλαβαν μέρος στον Αγώνα «Κασιωτών Αγωνιστών». Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον χορηγό της εκδήλωσης την εταιρεία τροφίμων 3 ΑΛΦΑ.

 

 

Διαβάστε ακόμη

Ο Κολοσσός H Hotels Collection στο «σπίτι» του ως… μόνιμος κάτοικος Basket League!

Ξανά στη Ρόδο το Super Cup του ΕΣΑΚΕ!

Μετάλλια και ατομικά ρεκόρ από τους κολυμβητές του Ροδίων Άθλησις

Σε θέση «οδηγού» στο Εργασιακό η Dodekanisos Seaways

Κλεόβουλος: «Να κλάψει κανείς ή να γελάσει;»

Νίκος Φιλίππου: «Έφθασε η ώρα να αποχωρήσω»

Διγενής: «Γιορτή αθλητικού πνεύματος και φιλίας»

Εγκρίθηκε από τη ΔΕΡΜΑΕ η μελέτη για την κατασκευή κερκίδων στο κλειστό της Καλλιθέας