Στη Βάρη για την πρόκριση η μικτή Κ16

Στη Βάρη για την πρόκριση η μικτή Κ16

Στη Βάρη για την πρόκριση η μικτή Κ16

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 214 ΦΟΡΕΣ

Θα αντιμετωπίσει σήμερα στις 12 το μεσημέρι την αντίστοιχη ομάδα της ΕΠΣ Ηρακλείου. Με 19 παίκτες στη διάθεσή του ο ενωσιακός προπονητής, Γιώργος Τριχιάς

Την πρόκρισή της στην ημιτελική φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων της ΕΠΟ, θα διεκδικήσει σήμερα η μικτή μας ομάδα των Νέων (Κ16), που στις 12 το μεσημέρι θα αντιμετωπίσει την αντίστοιχη ομάδα της ΕΠΣ Ηρακλείου Κρήτης.

Ο αγώνας θα γίνει στο γήπεδο Βάρης και ο ενωσιακός προπονητής, Γιώργος Τριχιάς έχει μαζί του 19 ποδοσφαιριστές.

Η αποστολή της ομάδας μας βρίσκεται στην Αθήνα από χθες το πρωί, όπου έφτασε ακτοπλοϊκώς με το πλοίο της Blue Star Ferries (αναχώρησε το απόγευμα της Δευτέρας από το λιμάνι της Ρόδου). Μετά την άφιξή της κατέλυσε σε ξενοδοχείο της Γλυφάδας και σήμερα το πρωί θα μεταβεί στο γήπεδο Βάρης, προκειμένου να δώσει το παιχνίδι απέναντι στην ομάδα της Κρήτης.

Οι παίκτες που έχει στη διάθεσή του ο τεχνικός της μικτής μας είναι οι: Συρίμης Βασίλης, Χατζηκυριαζής Λάμπρος, Χατζηελευθερίου Μανώλης (Ευκλής), Παπασταματίου Μανώλης, Κοντός Σταμάτης, Κορνάρος Γρηγόρης, Ζερβός Νικόλαος (Διαγόρας), Καραμανώλης Μαρτίνος (Ιάλυσος), Σταματούλας Μιχάλης (Ευαγόρας), Κουλλολί Ερνέστο, Ρουτζιέρης Νικόλαος (Αρένα), Αναγνώστου Μάρκος (Ηρακλής Μ.) και Σαλπιγκτίδης Ηλίας (Ρόδος), Ήλιος Ζαχαρίας, Κότζα Άρης, Χαραπάς Δημήτρης (Ο.Α. Κω), Μαγκούλιας Νικόλαος (Καλυμνιακός), Μυξολούφης Γιάννης (Αντίμαχος), Πηλιγκός Αποστόλης (ΑΕ Κως), Τρικοίλης Σάββας (Αργοναύτες Καλύμνου).

Αν η μικτή των Νέων μας καταφέρει να πάρει την πρόκριση, τότε στην ημιτελική φάση θα αντιμετωπίσει το νικητή του ζευγαριού, Μεσσηνία-Χανιά.

Συγκεκριμένα τα τέσσερα ματς της προημιτελικής φάσης είναι:
Άρτα – Αχαΐα
Έβρος – Σέρρες
Μεσσηνία – Χανιά
Ηράκλειο - Δωδεκάνησος.

Διαβάστε ακόμη

Παραμένει στον Κολοσσό H Hotels Collection και ο Γιάννης Χατζηνικόλας

Επιτυχημένος ο 16ος αγώνας δρόμου « Κασιωτών Αγωνιστών»

ΑΕΡΑ: Έξι οι υποψήφιοι προπονητές

ΑΣ Ρόδος: Ξεκαθαρίζει η εικόνα την Παρασκευή

Κορυφαίες ομάδες από την Ευρώπη στη Ρόδο για το “Wolves Festival”!

Νέο μετάλλιο για την Ειρήνη Παπαδημητρίου-Σταμπόρη στο Κιλκίς!

Συναρπαστικά συνεχίζονται οι παρτίδες των διεθνών διοργανώσεων σκάκι της Ρόδου!

Πρωταθλητής Παμπαίδων στο μπάσκετ ο Ιάλυσος