Πρωταθλήτρια Ελλάδος η Μικτή Κ16 Δωδεκανήσου!

Πρωταθλήτρια Ελλάδος η Μικτή Κ16 Δωδεκανήσου!

Πρωταθλήτρια Ελλάδος η Μικτή Κ16 Δωδεκανήσου!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 2582 ΦΟΡΕΣ

Με αυτογκόλ στην τελευταία φάση του αγώνα, η Μικτή ομάδα Κ16 της ΕΠΣ Δωδεκανήσου επικράτησε με 2-1 του αντίστοιχου συγκροτήματος της Ξάνθης στην Λαμία και στέφθηκε πρωταθλήτρια στο πρωτάθλημα προεπιλογής των Εθνικών ομάδων της χώρας μας. Η ΕΠΣΔ ανέβηκε στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου πανάξια, δείχνοντας ότι το ήθελαν όσο τίποτε άλλο και τελικά δικαιώθηκαν. Εκεί που όλοι περίμεναν το παιχνίδι να πάει στην διαδικασία των πέναλτι, στην τελευταία φάση η Δωδεκανησιακή ομάδα κατάφερε να σκοράρει έστω και με αυτογκόλ. Νωρίτερα είχε κινδυνέψει πάντως δυο φορές όταν οι φιλοξενούμενοι είχαν δυο τετ-α-τετ για να σκοράρουν όμως δεν μπόρεσαν να βρουν τον στόχο καθώς και στις δυο περιπτώσεις η μπάλα κατέληξε άουτ.

Φάσεις και γκολ

Στο 22’ μετά από κόρνερ του Πούπα από τα αριστερά, ο Μπλεάντρο Χύσα πήρε ωραία μια κεφαλιά από καλό σημείο μέσα στην περιοχή αλλά έστειλε τη μπάλα να περάσει ψηλά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι (άουτ).
Στο 30’ ο Χριστοδούλου έκανε πολύ ωραίο διαγώνιο σουτ με καλές προϋποθέσεις αλλά έστειλε τη μπάλα άουτ.
Στο 53’ μετά από εκτέλεση φάουλ του Πούπα ο Καγιάς που πήδηξε πιο ψηλά με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για να κάνει το 1 - 0.
Στο 63’ μετά από εκτέλεση φάουλ από τα δεξιά στην καρδιά της άμυνας ο Μπογιατζόπουλος από κοντά έκανε το 1-1. Η ομάδα της ΕΠΣΔ διαμαρτυρήθηκε πάντως για το φάουλ που υποδείχθηκε από τον “βοηθό” και προήλθε η ισοφάριση.
Στο 78’ ο Χριστοδούλου εκμεταλλεύτηκε αδράνεια στο κέντρο της άμυνας της ΕΠΣΔ, βρέθηκε απέναντι από τον Ποβάζνι και πλάσαρε άλλα η μπάλα πέρασε ελαφρώς δίπλα από το αριστερό δοκάρι (άουτ).
Στο 81’ ο Μπλεάντρο Χύσα μπήκε από τα δεξιά στην περιοχή και έκανε το σουτ αλλά η μπάλα χτύπησε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων (άουτ).
Στο 86’ μετά από κάθετη ωραία πάσα του Κωνσταντινίδη, ο Αποστολίδης κινήθηκε ωραία στην πλάτη της άμυνας και βρέθηκε σε θέση τετ α τετ αλλά το πλασέ που έκανε υπό πίεση δεν μπόρεσε να βρει στόχο με τη μπάλα να περνάει άουτ.
Στο 89’ ο Καματερός έκανε το πλασέ μέσα από την καρδιά της άμυνας αλλά ο Κουρτίδης απόκρουσε σε κόρνερ.
Στο 95’ ο Ψαρρής εκτέλεσε κόρνερ από τα αριστερά και ο Δροσόπουλος με κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι στην προσπάθεια του να διώξει τη μπάλα πέτυχε αυτογκόλ (2 - 1).

Οι συνθέσεις των ομάδων είναι οι ακόλουθες:

ΕΠΣ Δωδεκανήσου: Ποβάζνι, Καρασάββας (46’ Καματερός), Χύσα Κρίστιαν, Καγιάς, Καρνέζος, Πούπα, Σταφυλλαράκης (84' Καμπούρης), Λουϊζάκης, Χύσα Μπλεάντρο (82’ Παπαμανώλης), Παπαχαράλαμπους (61’ Ψαρρής), Κρητικός (61’ Λελέκης)
ΕΠΣ Ξάνθης: Κουρτίδης, Καρβουνίδης (60’ Τονικίδης), Μπαλάσης, Κερεμιτζής (60’ Αλεξιάδης), Δρόσος, Μπιζάνης (60’ Δροσόπουλος), Μπογιατζόπουλος , Φάκκας, Καμζάς (46’ Αποστολίδης), Αβραμίδης (80’ Κωνσταντινίδης), Χριστοδούλου

 

 

Διαβάστε ακόμη

Παραμένει στον Κολοσσό H Hotels Collection και ο Γιάννης Χατζηνικόλας

Επιτυχημένος ο 16ος αγώνας δρόμου « Κασιωτών Αγωνιστών»

ΑΕΡΑ: Έξι οι υποψήφιοι προπονητές

ΑΣ Ρόδος: Ξεκαθαρίζει η εικόνα την Παρασκευή

Κορυφαίες ομάδες από την Ευρώπη στη Ρόδο για το “Wolves Festival”!

Νέο μετάλλιο για την Ειρήνη Παπαδημητρίου-Σταμπόρη στο Κιλκίς!

Συναρπαστικά συνεχίζονται οι παρτίδες των διεθνών διοργανώσεων σκάκι της Ρόδου!

Πρωταθλητής Παμπαίδων στο μπάσκετ ο Ιάλυσος