Έρευνα αγοράς από τον Κολοσσό H Hotels Collection…

Έρευνα αγοράς από τον Κολοσσό H Hotels Collection…

Έρευνα αγοράς από τον Κολοσσό H Hotels Collection…

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 879 ΦΟΡΕΣ

Συνεχίζει τις διερευνητικές… ματιές προς την ευρωπαϊκή αγορά ο Κολοσσός H Hotels Collection, όσον αφορά το «χτίσιμο» της νέας ομάδας τη νέα περίοδο, μιας και μπορεί στο… μενού να περιλαμβάνονται και οι υποχρεώσεις για ευρωπαϊκή διοργάνωση, όπως το BCL.

Με βάση τα δεδομένα έως και χθες, υπάρχει η ανανέωση συνεργασίας με τον Ιωσήφ Κολοβέρο και τον Άντριου Γκάουντλοκ, ενώ ο Ανδρέας Πετρόπουλος έχει ούτως ή άλλως συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο.

Όσον αφορά τον Νίκο Καμαριανό είναι ιδιαίτερη περίπτωση, αφού στο παιχνίδι με το Περιστέρι εκτός έδρας υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού και θα μείνει εκτός δράσης για μεγάλο χρονικό διάστημα… Μόνος που δεδομένα δεν συνεχίζει στους «θαλασσί» είναι ο Λούκα Μπραΐκοβιτς που υπέγραψε ήδη στην ιταλική Πιστόια για έναν χρόνο.

Σε ό,τι έχει να κάνει με το υπόλοιπο ρόστερ Ελλήνων κι Αμερικανών παικτών, στο κοντινό μέλλον θα γίνουν οι απαραίτητες συζητήσεις για να βρεθεί είτε κοινή «γραμμή πλεύσης» ενόψει του νέου πρωταθλήματος είτε ν’ αποτελέσουν παρελθόν.

Όλα τα παραπάνω γίνονται, φυσικά, με δεδομένο ότι ο Κούρο Σεγούρα θα είναι στον πάγκο και θα ηγηθεί της νέας αξιόλογης προσπάθειας.

Προς το παρόν όμως… τρέχουν και οι διαδικασίες σε συνεννόηση με τον δήμο Ρόδου, προκειμένου με τ’ απαραίτητα έργα, ν’ αλλάξει μορφή το κλειστό της Καλλιθέας και ν’ αυξηθεί η χωρητικότητά του, φιλοξενώντας έτσι ευρωπαϊκούς αγώνες.

Διαβάστε ακόμη

Ο Μανώλης Κοντός νέος προπονητής στον Ταξιάρχη

Ιάλυσος: Οριστικοποιείται η σύνθεση του Δ.Σ.

Ηρακλής Λάρδου: Ανανέωσαν οι Δημητριάδης και Χαλκιόπουλος

Ο Φοίβος απέκτησε τον Μάρκο Φούσα

«Καμπάνα» 12.000 ευρώ στον Διαγόρα

Νυχτερινό τουρνουά από τον ΡΟΑ στις 6 Ιουλίου

Με 40 νέους αθλητές ο Όμιλος Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Συγχαρητήριο μήνυμα Ι. Παππά, για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Ελλάδος στη σφαίρα, από την Καλύμνια Μαρία Μαγκούλια