Η έγκυος Kim πήγε εσπευσμένα στο γιατρό;

Η έγκυος Kim πήγε εσπευσμένα στο γιατρό;

Η έγκυος Kim πήγε εσπευσμένα στο γιατρό;

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 345 ΦΟΡΕΣ

Η ζωή δεν είναι μόνο διασκέδαση και γκλάμουρ για την Kim Kardashian... Η 32χρονη τηλεπερσόνα, που έχει κάνει την πτήση Παρίσι-Λος ʼντζελες υπόθεση ρουτίνας τους τελευταίους μήνες, πήγε εσπευσμένα στο γιατρό της γιατί φοβήθηκε θα αποβάλλει.

Η ζωή δεν είναι μόνο διασκέδαση και γκλάμουρ για την Kim Kardashian...

Η 32χρονη τηλεπερσόνα, που έχει κάνει την πτήση Παρίσι-Λος ʼντζελες υπόθεση ρουτίνας τους τελευταίους μήνες, πήγε εσπευσμένα στο γιατρό της γιατί φοβήθηκε θα αποβάλλει. 

Η Kim αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία κατά τη διάρκεια της πτήσης από το Παρίσι και τηλεφώνησε στους φίλους της αμέσως μόλις το αεροπλάνο προσγειώθηκε στο Λος ʼντζελες, αναφέρει δημοσίευμα της κουτσομπολίστικης στήλης Page Six της εφημερίδας New York Post.

Επίσης, η ανώνυμη πηγή αποκάλυψε στην εφημερίδα ότι η σύντροφος του Kanye West "επισκέφτηκε εσπευσμένα τον γυναικολόγο της, το βράδυ της Τρίτης, γιατί φοβήθηκε ότι υπήρχε κάποια επιπλοκή με την εγκυμοσύνη της".

Μετά τις απαραίτητες εξετάσεις, ο γιατρός την διαβεβαίωσε ότι το μωρό της είναι καλά και της έδωσε εξιτήριο. Ωστόσο, της τόνισε ότι πρέπει να αλλάξει τρόπο ζωής και να ξεκουράζεται όσο περισσότερο μπορεί.

"Δεν παίρνει σοβαρά την εγκυμοσύνη της, αντιθέτως συνεχίζει τις εμφανίσεις στα κοσμικά πάρτυ και την έντονη άσκηση. Έχει προσλάβει δύο προσωπικούς γυμναστές για να ελέγχει το βάρος της", είπε η ανώνυμη πηγή στην NYP.

Η Kim βρίσκεται στον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της και μολονότι δεν έχει ανακοινώσει το φύλο του παιδιού της... οι φήμες λένε ότι είναι κορίτσι.
var switchTo5x=true; stLight.options({publisher: "a62b7025-1c15-422d-b317-4315738b6bb8"});

Διαβάστε ακόμη

Ανοικτό πάρτι σήμερα στη Ρόδο για τη στέψη του Καρόλου

Πέντε προτάσεις για ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς στη Ρόδο

Το “3rd Rhodes Salsa Weekend” είναι γεγονός!

Στη ραδιοφωνική οικογένεια του «Μελωδία Ρόδου» μπαίνει o Ν. Μουρατίδης

«Στην αγκαλιά σου»: Κυκλοφόρησε το νέο single του Ροδίτη ερμηνευτή, Νίκου Κυπριώτη

Σήμερα η συναυλία της Έλενας Παπαρίζου

Συναυλία στην Ιαλυσό

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη στη Ρόδο!