Ελεύθερος με όρους ο 36χρονος με το μισό κιλό χασίς

Ελεύθερος με όρους ο 36χρονος με το μισό κιλό χασίς

Ελεύθερος με όρους ο 36χρονος με το μισό κιλό χασίς

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 654 ΦΟΡΕΣ

Ελεύθερος με απαγορευτικούς όρους αφέθηκε χθες μετά την απολογία του ο 38χρονος που συνελήφθη έχοντας στην κατοχή του 547 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης.

Ο 36χρονος συνοδευόμενος από τους δικηγόρος του κ.κ. Ιωάννη Χαρίτο και Στέλιο Κιουρτζή, προσήχθη χθες ενώπιον της ανακρίτριας Ρόδου για να απολογηθεί, όπου και αρνήθηκε τις κατηγορίες όπως αυτές του αποδίδονται.

Ο 36χρονος κατηγορείται για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, αλλά κατά την απολογία του αλλά και προανακριτικά, έχει δηλώσει, σύμφωνα με πληροφορίες, ότι είναι χρήστης ναρκωτικών ουσιών εδώ και αρκετά χρόνια και ότι οι ποσότητες που εντοπίστηκαν στην κατοχή του προορίζονταν αποκλειστικά και μόνο για δική του χρήση.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, στο πλαίσιο ειδικών επιχειρησιακών δράσεων της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Νοτίου Αιγαίου για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, προχθές το μεσημέρι έπειτα από αξιολόγηση στοιχείων και διαδοχικές έρευνες που πραγματοποιήθηκαν σε κατάστημα, αποθηκευτικούς χώρους και κατοικία του 36χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
• Κάνναβη συνολικού βάρους 547 γραμμαρίων
• Ζυγαριά ακριβείας.

Ο ίδιος είπε πως τα 547 γραμμάρια κάναβης τα προμηθεύτηκε από άγνωστο Ρομά καθώς τα είχε σε χαμηλή τιμή και προκειμένου με αυτή την ποσότητα να καλύψει τις προσωπικές του ανάγκες για τις επόμενες εβδομάδες.

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίες με σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα πρωτοδικών Ρόδου ο 37χρονος αφέθηκε ελεύθερος με τους περιοριστικούς όρους:

Της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισής του 1 φορά το πρώτο πενθήμερο του κάθε μήνα στο Α.Τ. της περιοχής του.

Διαβάστε ακόμη

Διάσωση δύο επιβατών ιστιοφόρου στην Πάτμο

Αθωώθηκε 47χρονος Τούρκος που είχε συλληφθεί ως διακινητής

Φυλάκιση 8 μηνών σε 2 Ρομά για απάτη σε βάρος 72χρονου

Κάθειρξη 68 ετών επιβλήθηκε σε Σύριο διακινητή μεταναστών

Πτώχευση FTI/ MEETING POINT- Προσωρινή διαταγή Μονομελούς Πρωτοδικείου Κω

Συνελήφθησαν οκτώ αλλοδαποί για πλαστογραφία ταξιδιωτικών εγγράφων στην Κω

Συνελήφθη 60χρονος αλλοδαπός για καλλιέργεια κάνναβης στη Ρόδο

Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος σε αλλοδαπό για απόπειρα εμπρησμού