Κύπελλο ΕΠΣΔ: Κρίνεται το τελευταίο εισιτήριο

Κύπελλο ΕΠΣΔ: Κρίνεται το τελευταίο εισιτήριο

Κύπελλο ΕΠΣΔ: Κρίνεται το τελευταίο εισιτήριο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 265 ΦΟΡΕΣ

Με φόντο την πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου της Δωδεκανήσου, όπου ήδη περιμένει ο ΑΕΡΑ, ο Φοίβος υποδέχεται σήμερα στις 12.30 μ.μ. στο γήπεδο της Κρεμαστής την Αναγέννηση Ασφενδιού, στον δεύτερο ημιτελικό της διοργάνωσης που θα κριθεί στο γήπεδο.

Η ομάδα της Κρεμαστής είναι για πολλούς το λογικό φαβορί για να πάρει τη νίκη πρόκριση, ωστόσο σε ένα νοκ άουτ παιχνίδι πάντα είναι δύσκολο να γίνουν ασφαλή προγνωστικά και συνήθως όλα τα αποτελέσματα είναι «ανοιχτά». Οι Κώοι αποτελούν από τις καλές ομάδες της φετινής χρονιάς και σίγουρα αναμένεται να διεκδικήσουν με πάθος την πρόκρισή τους στον τελικό της διοργάνωσης.
Το παιχνίδι αναμένεται με ενδιαφέρον και από τον φίλαθλο κόσμο, ο οποίος, όπως δείχνουν τα πράγματα, θα έχει έντονη παρουσία σήμερα στο γήπεδο της Κρεμαστής.

Για τον Φοίβο, το κύπελλο παραδοσιακά είναι ένας από τους μεγάλους του στόχους και δεν είναι τυχαίο το ότι έχει μεγάλη παράδοση στον θεσμό. Είναι κάτι που θέλει να επιβεβαιώσει και σήμερα εντός αγωνιστικού χώρου με τον προπονητή πάντως Γιώργο Σάββενα να ζητάει από τους παίκτες του να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί. Για τους φιλοξενουμένους, ένα ενδεχόμενο πρόκρισης στον τελικό θα τους δώσει τη δυνατότητα να κλείσουν …ονειρικά τη φετινή χρονιά κάνοντας ακόμα περισσότερο αισθητή την παρουσία τους.
-Την αναμέτρηση θα διευθύνει ο Σπάρταλης και «βοηθοί» του θα είναι οι Λάζος και Παγωνάς. Παρατηρητής τους θα είναι ο Νίκος Σακκελαρίδης.
Παρατηρητής αγώνα ορίστηκε ο Ηλίας Βασιλαράκης.

Διαβάστε ακόμη

Έξι μετάλλια για τον «Μαχητή Ρόδου» στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Kick Boxing

Στα Τρίκαλα ο «Ιππότης» για το 51ο Πανελλήνιο Ομαδικό Πρωτάθλημα Σκάκι Α’ Εθνικής

Τουρνουά beach volley “Regional Juniors 2024” θα διεξαχθεί στην Κω

Αποχωρεί ο πρόεδρος του Ευαγόρα

Wolves Festival 2024: Ένα μοναδικό υπερθέαμα γυμναστικής και χορού στη Ρόδο με τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου

Ξανά στη Ρόδο το Super Cup του ΕΣΑΚΕ!

Το Πανελλήνιο στίβου στο Πανθεσσαλικό και το… ξέσπασμα της Λάουρα Ζενέγια με τρία μετάλλια!

Ποδόσφαιρο: Η νέα προκήρυξη της Γ’ Εθνικής