Μετά τις αφίξεις, φιλικά στην Κύπρο για τον Κολοσσό

Μετά τις αφίξεις, φιλικά στην Κύπρο για τον Κολοσσό

Μετά τις αφίξεις, φιλικά στην Κύπρο για τον Κολοσσό

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 156 ΦΟΡΕΣ

Συνεχίζονται οι αφίξεις παικτών του Κολοσσού για το ξεκίνημα της προετοιμασίας του, έχοντας ήδη ένα αξιόλογο σύνολο για μια σημαντική πορεία στη νέα Basket League.

Χθες επρόκειτο να φτάσουν στη Ρόδο οι Λίνος Χρυσικόπουλος, Μαλίκ Όσμπορν και Δημήτρης Κατσίβελης, ενώ σήμερα αναμένεται ο Ηλίας Παπαθεοδώρου με τον συνεργάτη του, Δημήτρη Μενουδάκο.

Από αύριο ο Κολοσσός μπαίνει στα… δύσκολα με εντατικές προπονήσεις στο κλειστό της Καλλιθέας, ενώ φυσικά, δεν έχει κλείσει ακόμη το ρόστερ. Οι «θαλασσί» από 9 έως 11 Σεπτεμβρίου θα βρεθούν στην Κύπρο, στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους, όπου θα δώσουν δύο αγώνες με τον Κεραυνό Στροβόλου στη Λευκωσία.
Τώρα, όσον αφορά τις… φήμες περί διοργανώσεως του Σούπερ Καπ στη Ρόδο με τη συμμετοχή του Κολοσσού, αλλά και των Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού και Προμηθέα, ακόμη δεν έχει λάβει η ΚΑΕ του νησιού μας κάποιο επίσημο έγγραφο με σχετική ενημέρωση.

Διαβάστε ακόμη

Έξι μετάλλια για τον «Μαχητή Ρόδου» στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Kick Boxing

Στα Τρίκαλα ο «Ιππότης» για το 51ο Πανελλήνιο Ομαδικό Πρωτάθλημα Σκάκι Α’ Εθνικής

Τουρνουά beach volley “Regional Juniors 2024” θα διεξαχθεί στην Κω

Αποχωρεί ο πρόεδρος του Ευαγόρα

Wolves Festival 2024: Ένα μοναδικό υπερθέαμα γυμναστικής και χορού στη Ρόδο με τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου

Ξανά στη Ρόδο το Super Cup του ΕΣΑΚΕ!

Το Πανελλήνιο στίβου στο Πανθεσσαλικό και το… ξέσπασμα της Λάουρα Ζενέγια με τρία μετάλλια!

Ποδόσφαιρο: Η νέα προκήρυξη της Γ’ Εθνικής