Μπάσκετ: Χωρίς εισιτήριο οι φίλοι του Διαγόρα στη συνέχεια του αγώνα με τον ΟΦΗ

Μπάσκετ: Χωρίς εισιτήριο οι φίλοι του Διαγόρα  στη συνέχεια του αγώνα με τον ΟΦΗ

Μπάσκετ: Χωρίς εισιτήριο οι φίλοι του Διαγόρα στη συνέχεια του αγώνα με τον ΟΦΗ

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 664 ΦΟΡΕΣ

Αύριο στις 17.30 παίζει ο Διαγόρας τη δεύτερη παράταση της αναμέτρησης με αντίπαλο τον ΟΦΗ για την 11η αγωνιστική στον 2ο όμιλο της Β’ Εθνικής μπάσκετ Ανδρών και θέλει τη στήριξη των φίλων του για να φτάσει σε μια σημαντική νίκη. Να σημειώσουμε ότι ο αγώνας τον περασμένο μήνα διεκόπη εξαιτίας της υγρασίας στο παρκέ…

Οι «κυανέρυθροι» εξέδωσαν ανακοίνωση μέσω της οποίας έκαναν γνωστό ότι ο κόσμος στον αγώνα με την ομάδα του Ηρακλείου στο Βενετόκλειο δεν θα πληρώσει εισιτήριο. Το περασμένο Σάββατο η ομάδα του νησιού μας κέρδισε την Πεύκη εντός έδρας με 30 πόντους από τον Νικολά Ελαμέ και με επιτυχία κι αύριο θα κάνει ένα σημαντικό βήμα για την παραμονή της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση για τον αγώνα με τον ΟΦΗ:
«Ο Γ.Σ. Διαγόρας ανακοινώνει ότι την προσεχή Τετάρτη 11 Ιανουαρίου στις 17:30, θα διεξαχθεί στο Βενετόκλειο η δεύτερη παράταση του κρίσιμου και σημαντικού αγώνα με τον Ο.Φ.Η., στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής για τον 2ο όμιλο της Β’ Εθνικής.

Η αναμέτρηση είχε διακοπεί στην «Τέντα» (λόγω υγρασίας) στο τέλος της πρώτης παράτασης με το σκορ στο 67-67, ενώ θα ισχύει το φύλλο αγώνα με τα ίδια στοιχεία.
Αυτό σημαίνει ότι δικαίωμα συμμετοχής στη δεύτερη παράταση δεν θα έχει ο Nicolas Elame, όμως θα παίξει κανονικά ο Αντώνης Χρύσης, που είχε τραυματιστεί στο παιχνίδι, ενώ είχε αποβληθεί με πέντε φάουλ ο Κώστας Μητσού, οπότε και δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί.

Ο Γ.Σ. Διαγόρας ενημερώνει το φίλαθλο κόσμο ότι η είσοδος στο Βενετόκλειο θα είναι ΔΩΡΕΑΝ και απευθύνει κάλεσμα σε όλους τους Ροδίτες να γεμίσουν το γήπεδο και να αποτελέσουν τον έκτο παίκτη στην προσπάθεια για μία μεγάλη νίκη παραμονής απέναντι σ’ έναν αντίπαλο, που έχει ακριβώς τους ίδιους στόχους.»

Λύση συνεργασίας με τον Μιχάλη Χατζηγεωργίου
*Παρελθόν για τον Διαγόρα αποτελεί ο Μιχάλης Χατζηγεωργίου, όπως ανακοίνωσε χθες ο σύλλογος:

«Ο Γ.Σ. Διαγόρας ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας του με τον αθλητή Μιχάλη Χατζηγεωργίου, τον οποίο ευχαριστεί θερμά για την παρουσία του στην ομάδα μας και του εύχεται καλή συνέχεια στην μπασκετική του διαδρομή και πολλές επιτυχίες στην πορεία του.»

 

Διαβάστε ακόμη

Φοίβος Κρεμαστής: Ανανέωσε και ο Κρητικός

Έξι μετάλλια για τον «Μαχητή Ρόδου» στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Kick Boxing

Στα Τρίκαλα ο «Ιππότης» για το 51ο Πανελλήνιο Ομαδικό Πρωτάθλημα Σκάκι Α’ Εθνικής

Τουρνουά beach volley “Regional Juniors 2024” θα διεξαχθεί στην Κω

Αποχωρεί ο πρόεδρος του Ευαγόρα

Wolves Festival 2024: Ένα μοναδικό υπερθέαμα γυμναστικής και χορού στη Ρόδο με τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου

Ξανά στη Ρόδο το Super Cup του ΕΣΑΚΕ!

Το Πανελλήνιο στίβου στο Πανθεσσαλικό και το… ξέσπασμα της Λάουρα Ζενέγια με τρία μετάλλια!