Αντώνης Καμπουράκης: Το 35-40% των ξενοδοχείων είναι σε λειτουργία

Αντώνης Καμπουράκης: Το 35-40% των ξενοδοχείων είναι σε λειτουργία

Αντώνης Καμπουράκης: Το 35-40% των ξενοδοχείων είναι σε λειτουργία

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 882 ΦΟΡΕΣ

«Το νησί είναι ανοικτό. Το 35 με 40% των ξενοδοχείων είναι σε λειτουργία όπως και τα εστιατόρια. Όλα είναι έτοιμα για τη σεζόν», δήλωσε στο δελτίο Ειδήσεων του One Chanel o δήμαρχος Ρόδου κ. Αντώνης Καμπουράκης.

Σε ερώτηση αν η Ρόδος είναι το νησί που κάνει ποδαρικό στον τουρισμό, ο δήμαρχος δήλωσε: «Κάθε χρόνο τα αποτελέσματα στον τουρισμό είναι αποτέλεσμα εντατικής δουλειάς και προσπάθειας. Τα τελευταία δύο χρόνια όλοι συνεργάστηκαν εξαιρετικά. Φέτος έχουμε ήδη 11.000 αφίξεις έναντι 2.000 πέρσι. Το πρώτο κρουαζιερόπλοιο μπήκε στο λιμάνι μας την Πρωτοχρονιά»

Σε ό,τι αφορά την κίνηση για το Πάσχα, ο κ. Καμπουράκης είπε:
«Φέτος το καθολικό Πάσχα είναι σύντομα. Τα πράγματα για τη μεγάλη γιορτή της Χριστιανοσύνης πηγαίνουν καλά. Η σεζόν έχει ξεκινήσει και οι επιλογές για τους επισκέπτες είναι πολλές. Είναι καλές οι προοπτικές για το καλοκαίρι. Είμαι ευτυχής που οι εργοδότες με τους εργαζόμενους υπέγραψαν την τοπική συλλογική σύμβαση με αυξήσεις 13%. Για εμάς η επιτυχία της σεζόν είναι σημαντική».

«Το 2022 έγινε ρεκόρ αφίξεων. Οι τουρίστες βγήκαν έξω και δοκίμασαν τη ζωή όπως τη ζούμε εμείς στην καθημερινότητά μας», δήλωσε για την ανέλπιστα καλή πορεία της περασμένης σεζόν.

Αναφέρθηκε επίσης στο έργο της αποκατάστασης των δημοτικών λουτρών και την επίσκεψη της υπουργού Πολιτισμού κ. Λίνας Μενδώνη σήμερα για την υπογραφή της Προγραμματικής Σύμβασης για τη Μεσαιωνική Πόλη.

«Η νέα προγραμματική σύμβαση δίνει περισσότερο όραμα. Τα λουτρά είναι εξαιρετικός χώρος», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Διαβάστε ακόμη

Τουριστική προβολή της Ρόδου και της Κω

Κρουαζιέρα: Zητείται νέο εθνικό σχέδιο

Στρατηγική για την προώθηση του τουριστικού προϊόντος

Συνάντηση του Προέδρου Γιάννη Παπαβασιλείου και αντιπροσωπείας της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου με το Δήμαρχο Αλέξανδρο Κολιάδη

52 κρουαζιερόπλοια πρόκειται να καταπλεύσουν τον Ιούλιο στη Ρόδο

Τουρκική... απόβαση στα ελληνικά νησιά | Πάνω από 50.000 Τούρκοι σε λίγες ημέρες

Δεν θα χάσουν τις διακοπές τους στη Ρόδο οι Τούρκοι τουρίστες

Έντονο ενδιαφέρον από επιχειρήσεις τουρισμού στη Ρόδο για προσωπικό