Τεράστια διαφορά δυναμικότητας και ήττα του Κολοσσού από τον Ολυμπιακό στην Καλλιθέα

Τεράστια διαφορά δυναμικότητας και ήττα του Κολοσσού από τον Ολυμπιακό στην Καλλιθέα

Τεράστια διαφορά δυναμικότητας και ήττα του Κολοσσού από τον Ολυμπιακό στην Καλλιθέα

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1621 ΦΟΡΕΣ

Η χαώδης διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στον Κολοσσό και τον Ολυμπιακό είχε ως αποτέλεσμα σήμερα στο κλειστό της Καλλιθέας οι «ερυθρόλευκοι» να φύγουν νικητές με το 59-102! Από την αρχή η ομάδα του νησιού μας δεν μπόρεσε ν’ ακολουθήσει τον ρυθμό των φιλοξενούμενων με αποτέλεσμα ο αγώνας να χάσει νωρίς το ενδιαφέρον του.

 

Πώς κύλησαν οι περίοδοι:

 

Με καλές άμυνες ο Ολυμπιακός στην πρώτη περίοδο, ανάγκασε τον Κολοσσό να προσπαθεί συνεχώς από την περιφέρεια να σκοράρει ανεπιτυχώς, ενώ μέσα από τη ρακέτα οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν ό,τι ήθελαν με αποτέλεσμα να πάρουν αμέσως μια καλή διαφορά.

 

Και στη δεύτερη περίοδο το …μοτίβο δεν άλλαξε, κι έτσι ο Ολυμπιακός διεύρυνε συνεχώς τη διαφορά, ενώ το παιχνίδι, έως ένα σημείο, έχασε πια το ενδιαφέρον του. Οι «θαλασσί» δεν μπορούσαν να βρουν λύσεις και οι φιλοξενούμενοι εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο την ευστοχία τους από το τρίποντο.

 

Από τα αξιοσημείωτα της τρίτης περιόδου κι ενδεικτικό του τι συνέβαινε μες στο παρκέ ήταν το double score (36-72) στα 40 δεύτερα πριν τη λήξη, με τους δύο προπονητές, ουσιαστικά να δοκιμάζουν διάφορα σχήματα, σε μια αναμέτρηση που από ένα σημείο και μετά είχε …διαδικαστικό χαρακτήρα.

 

Η τελευταία περίοδος ολοκληρώθηκε απλώς για το τελικό σκορ…

 

Διαιτησία: Καρπάνος- Σκαλτσής- Λουλουδιάδης

 

Τα δεκάλεπτα: 12-26, 28-49 (ημ.), 38-77, 59-102

 

Κολοσσός (Σεγκούρα): Ουτόμι 10 (2), Κολοβέρος 13 (1), Μπραΐκοβιτς 10, Σίμονς 6, Πόλεϊ 3 (1), Γιόργκενσεν 5 (1), Παπαγιάννης 2, Πετρόπουλος 2, Χατζηνικόλας 1, Μπιλλής 2, Καμαριανός, Γόντικας 5.

 

Ολυμπιακός (Μπαρτζώκας): Ουόκαπ 4, Κάνααν 3 (1), Φαλ 11, Παπανικολάου 12 (2), Πίτερς 16 (4), Ουίλιαμ-Γκος 13 (3), Λούντζης 5 (1), Λαρεντζάκης 8 (2), Πάπας 5 (1), Μιλουτίνοφ 13, Τανούλης 4.

Διαβάστε ακόμη

Έξι μετάλλια για τον «Μαχητή Ρόδου» στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Kick Boxing

Στα Τρίκαλα ο «Ιππότης» για το 51ο Πανελλήνιο Ομαδικό Πρωτάθλημα Σκάκι Α’ Εθνικής

Τουρνουά beach volley “Regional Juniors 2024” θα διεξαχθεί στην Κω

Αποχωρεί ο πρόεδρος του Ευαγόρα

Wolves Festival 2024: Ένα μοναδικό υπερθέαμα γυμναστικής και χορού στη Ρόδο με τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου

Ξανά στη Ρόδο το Super Cup του ΕΣΑΚΕ!

Το Πανελλήνιο στίβου στο Πανθεσσαλικό και το… ξέσπασμα της Λάουρα Ζενέγια με τρία μετάλλια!

Ποδόσφαιρο: Η νέα προκήρυξη της Γ’ Εθνικής