Σπουδαίο «διπλό» για τους Πάνθηρες

Σπουδαίο «διπλό» για τους Πάνθηρες

Σπουδαίο «διπλό» για τους Πάνθηρες

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 542 ΦΟΡΕΣ

Πολύτιμη νίκη εκτός έδρας με 3 – 0 επί του Α.Ο. Σύμης πέτυχαν οι Πάνθηρες σε χθεσινό εξ’ αναβολής παιχνίδι του 1ου ομίλου της Β’ Κατηγορίας και «σκαρφάλωσαν» στην 1η θέση της βαθμολογίας.

«Συγκατοικούν» πλέον με τον Ακουσίλαο Φανών, με τον οποίο θα δώσουν, όπως φαίνεται «μάχη» για να πάρουν την πρωτιά, αν και παρά την ήττα της και η ομάδα της Σύμης είναι ακόμα μέσα στο παιχνίδι μιας και οι βαθμολογικές διαφορές είναι μικρές.

Οι Πάνθηρες έκαναν ένα πολύ πειθαρχημένο παιχνίδι σε όλη τη διάρκεια και έκαναν μια πολύτιμη νίκη σε μια κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος.

Στο 14’ ο Γαϊτάνος άνοιξε το σκορ με απευθείας εκτέλεση φάουλ ( 0 – 1). Στο 57’ ο Λεβεντέρης αντίκρισε την κόκκινη κάρτα του διαιτητή με τους Συμιακούς να αναγκάζονται να συνεχίσουν με δέκα παίκτες, κάτι που έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην έκβαση της αναμέτρησης. Στο 63’ ο Σαλαμαστράκης έκανε το 0 – 2 και στο 78’ ο Σαλούφι διαμόρφωσε το τελικό 0 – 3.

Α.Ο. ΣΥΜΗΣ: Κατσαβάρας, Κρητικός, Λεβεντέρης Α., Χατζηπέτρος, Χατζηπέτρος Ν., Κουμπιάδης Ι., Ζουρούδης, Ράμμος, Κουμπιάδης Α., Λιγκάνσι, Λουκίσσας (Έπαιξαν και οι Μαστρογιαννάκης, Κατσιμπράκης, Π. Λεβεντέρης και Ζηληφτάρι)

ΠΑΝΘΗΡΕΣ: Τύρελης, Τζαβάρας (85’ Μυλωνάκης Παύλος), Μαννάκης, Ματζαράι, Γαϊτάνος, Σαλαμαστράκης, Καβουκλής, Κορέας Στράτος (72’ Σαλούφης), Σαπαλίδης (85’ Μόλι), Κορέας Κίμωνας (72’ Τσαλώλης), Γρύλλης (78’ Οσμενάι)

Πρώτη νίκη για την Αθλέτικο
Την πρώτη της νίκη πανηγύρισε χθες η Αθλέτικο η οποία επικράτησε εντός έδρας με 2 – 0 του Α.Σ. Τήλος σε εξ’ αναβολής παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 7’ με τον Κανέλλο ενώ «σφράγισαν» το «τρίποντο» στο 52’ με τέρμα που σημείωσε ο Μπάλλα. Οι Τηλιακοί τελείωσαν το παιχνίδι με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Φωτάρα στο 72’.

ΑΘΛΕΤΙΚΟ: Στέλλας, Μοσχούς, Μπάλλας, Νελάι, Κώστας Τάσος, Περγούρας (87’ Ζάγκος), Κανέλλος (71’ Κανέλλος), Ποντίκας, Κασάπης, Μαραγκάκης (53’ Σταυρής Γ.), Μανιάς

Α.Σ. ΤΗΛΟΣ: Κωνσταντάκης, Κ. Σακελλάρης, Φωτάρας, Σακελλάρης, Χριστοφής, Σακελλάρης Κυρ., Σακελλάρης Ηρ., Τσιβερδής (83’ Σακελλάρης Χ.), Σακελλάρης Μ., Καλατζής.

Διαβάστε ακόμη

Φοίβος Κρεμαστής: Ανανέωσε και ο Κρητικός

Έξι μετάλλια για τον «Μαχητή Ρόδου» στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Kick Boxing

Στα Τρίκαλα ο «Ιππότης» για το 51ο Πανελλήνιο Ομαδικό Πρωτάθλημα Σκάκι Α’ Εθνικής

Τουρνουά beach volley “Regional Juniors 2024” θα διεξαχθεί στην Κω

Αποχωρεί ο πρόεδρος του Ευαγόρα

Wolves Festival 2024: Ένα μοναδικό υπερθέαμα γυμναστικής και χορού στη Ρόδο με τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου

Ξανά στη Ρόδο το Super Cup του ΕΣΑΚΕ!

Το Πανελλήνιο στίβου στο Πανθεσσαλικό και το… ξέσπασμα της Λάουρα Ζενέγια με τρία μετάλλια!