Μικτές Ομάδες: Πρώτη ήττα για την Κ14

Μικτές Ομάδες:  Πρώτη ήττα για την Κ14

Μικτές Ομάδες: Πρώτη ήττα για την Κ14

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 398 ΦΟΡΕΣ

«Βαριά» ήττα με σκορ 4 – 1 στην Ερμούπολη της Σύρου από το αντίστοιχο συγκρότημα των Κυκλάδων γνώρισε η Μικτή ομάδα Κ14 της ΕΠΣ Δωδεκανήσου στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του πανελληνίου πρωταθλήματος προεπιλογής Εθνικών ομάδων.

Είναι η πρώτη ήττα για την ομάδα της Δωδεκανήσου, η οποία στρέφει πλέον την προσοχή της στο παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής (εντός έδρας απέναντι στην ΕΠΣ Σάμου) το οποίο θα διεξαχθεί την προσεχή Τρίτη 5 Μαρτίου.

H Μικτή μας ελπίζει πλέον μόνο στην 2η θέση, η οποία ενδέχεται να δώσει την πρόκριση στην επόμενη φάση (είναι κάτι που δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα). Το σίγουρο είναι ότι η ομάδα των Κυκλάδων «έκλεισε» την 1η θέση και παράλληλα την πρόκριση.

Στο παιχνίδι της Σύρου, οι Κυκλάδες άνοιξαν το σκορ στο 30’ με τον Καρούση (1 – 0).

Στο 37’ όμως ο Αυγέρης με σουτ έκανε το 1 – 1 αλλά τα πράγματα στη συνέχεια δεν εξελίχθηκαν καλά για την ομάδα της περιοχής μας.

Στο 42’ ο Ορφανός με κεφαλιά από κοντά έκανε το 2 – 1 και στο 60’ ο Καπέλας με πλασέ από κοντά έκανε το 3 – 1.

Ο ίδιος παίκτης στο 67’ με ατομική προσπάθεια και πλασέ (αφού πέρασε και τον τερματοφύλακα), διαμόρφωσε το τελικό 4 – 1 .

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Ζαράνης (Καλογεράς, Σαμοθρακής).

Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΕΠΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ: Κοιλιακούδης, Γκίργκις (54’ Σιδερής), Πρέκας, Κωστόπουλος, Μαρούδης, Μουταφίδης (64’ λ.τ. Μπουντούρης), Ζαχαρίου (41’ Μωραΐτης), Σκιαδάς, Ορφανός, Καρούσης (77’ Μουστάκας), Καπέλας

ΕΠΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ: Παζίνας, Συμεωνίδης, Μπίντα (75’ Χριστοφόρου), Ροδίτης, Σεχιμπραήμογλου, Βαλασιάδης (60’ Κατσούλης), Κοσμίδης, Πανούσης, Αυγέρης, Τσιρίλλο (60’ Σιμάτης), Χριστοδούλου (48’ Καστρουνής, 75’ Κιλασίν).

Διαβάστε ακόμη

Φοίβος Κρεμαστής: Ανανέωσε και ο Κρητικός

Έξι μετάλλια για τον «Μαχητή Ρόδου» στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Kick Boxing

Στα Τρίκαλα ο «Ιππότης» για το 51ο Πανελλήνιο Ομαδικό Πρωτάθλημα Σκάκι Α’ Εθνικής

Τουρνουά beach volley “Regional Juniors 2024” θα διεξαχθεί στην Κω

Αποχωρεί ο πρόεδρος του Ευαγόρα

Wolves Festival 2024: Ένα μοναδικό υπερθέαμα γυμναστικής και χορού στη Ρόδο με τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου

Ξανά στη Ρόδο το Super Cup του ΕΣΑΚΕ!

Το Πανελλήνιο στίβου στο Πανθεσσαλικό και το… ξέσπασμα της Λάουρα Ζενέγια με τρία μετάλλια!