Στους δρόμους ξανά οι φοιτητές, συμμετοχή αρκετών σωματείων στην αυριανή απεργία

Στους δρόμους ξανά οι φοιτητές, συμμετοχή αρκετών σωματείων στην αυριανή απεργία

Στους δρόμους ξανά οι φοιτητές, συμμετοχή αρκετών σωματείων στην αυριανή απεργία

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 982 ΦΟΡΕΣ

Στους δρόμους της πόλης θα βγουν για άλλη μια φορά οι φοιτητές του νησιού μας αύριο, ενάντια στο νομοσχέδιο που προβλέπει την ίδρυση ιδιωτικών πανεπιστημίων.

Παράλληλα, με σχετικές ανακοινώσεις πολλά από τα Σωματεία της περιοχής μας έχουν εκδηλώσει την υποστήριξή τους στη 48ωρη πανελλαδική απεργία που κήρυξε η ΑΔΕΔΥ για αύριο.

Επιπλέον, στα γραφεία του Εργατικού Κέντρου Ρόδου από τις 10:00 θα πραγματοποιηθεί με τη συμμετοχή κι άλλων Σωματείων η εκδήλωση που διοργανώνει το Σωματείο Ξενδοχοϋπαλλήλων Ρόδου στη μνήμη των θυμάτων των Τεμπών αφού η αυριανή ημέρα αποτελεί επέτειο ενός έτους από την απώλειά τους.

Υπενθυμίζουμε, πως θα υπάρξουν σημαντικά προβλήματα στις μετακινήσεις, αφού λόγω των αυριανών κινητοποιήσεων, οι εργαζόμενοι της ΡΟΔΑ έχουν κηρύξει στάσεις εργασίας, ενώ αναμένεται πως σε ολόκληρη τη χώρα θα ακυρωθούν τα δρομολόγια αεροπλάνων και πλοίων λόγω της 48ωρης απεργίας ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας και ναυτεργατών.

Οι ανακοινώσεις

Η ανακοίνωση των φοιτητών:

Οι φοιτητές του Πανεπιστημίου Αιγαίου στη Ρόδο, κλιμακώνουμε τον αγώνα μας ενάντια στο απαράδεκτο νομοσχέδιο της κυβέρνησης για τα ιδιωτικά Πανεπιστήμια, που δίνει το τελειωτικό χτύπημα στις σπουδές και τα εργασιακά μας δικαιώματα!

Μέσα από τις Γενικές τους Συνελεύσεις, οι Φοιτητικοί Σύλλογοι εξέφρασαν για ακόμα μια φορά ότι το νομοσχέδιο της κυβέρνησης έχει απορριφθεί! Μπορεί η κυβέρνηση και οι σύμμαχοι της, που αντιμετωπίζουν τους φοιτητές ως πελάτες, να έχουν την πλειοψηφία στη βουλή, όμως εμείς που δίνουμε τον αγώνα για να ένα καλό, σύγχρονο, αποκλειστικά δημόσιο Πανεπιστήμιο, είμαστε η πλειοψηφία στα ΑΕΙ. Έχουμε τη δύναμη να τους χαλάσουμε τα σχέδια για ακόμα μια φορά. Δύναμη μας είναι ότι συζητάμε και αγωνιζόμαστε συλλογικά. Άλλωστε οι Γενικές συνελεύσεις της προηγούμενης εβδομάδας ήταν οι μαζικότερες που έχουν γίνεις στο Πανεπιστήμιο εδώ και πολλά χρόνια. Δύναμη μας είναι ότι ενώνουμε τα αιτήματα και τις φωνές μας με τους δεκάδες χιλιάδες συμφοιτητές μας σε όλη τη χώρα που δίνουν την ίδια μάχη με εμάς. Δύναμη μας, είναι ο συντονισμός και ο κοινός μας αγώνας με τους δικούς μας συμμάχους: τα μέλη ΔΕΠ, τους γονείς μας, τους αυριανούς συναδέλφους μας, τους αγρότες.

Ταυτόχρονα, οι φοιτητικοί σύλλογοι αποφάσισαν τη συμμετοχή στην απεργιακή συγκέντρωση σωματείων και φορέων στις 28 Φλεβάρη στις 11:00, ανήμερα του εγκλήματος στα Τέμπη. Το σύνθημα που ακούστηκε από εκατοντάδες χιλιάδες στόματα σε όλη τη χώρα ένα χρόνο πριν είναι πιο επίκαιρο από ποτέ.

Η ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ – Η ΟΙ ΖΩΕΣ ΜΑΣ

Δεν ανεχόμαστε οι ζωές και η ασφάλεια μας, τα δικαιώματα μας στις σπουδές, σε αξιοπρεπή δουλειά να συνθλίβονται από την πολιτική που διαχρονικά μας αντιμετωπίζει ως «κόστος». Από τις κινητοποιήσεις των φοιτητών μέχρι τα μπλόκα της αγροτιάς και την απεργία που ετοιμάζεται από τους εργαζόμενους το δηλώνουμε: Οι αγώνες μας είναι δίκαιοι, όλοι μαζί με μια φωνή, με μια γροθιά θα νικήσουμε, όσο δυνατός κι αν φαίνεται ο αντίπαλος – όσους μηχανισμούς κι αν αξιοποιεί – κρυφούς και φανερούς – μπορούμε να βάλουμε τη σφραγίδα μας στις εξελίξεις! Δίνουμε όρκο και υπόσχεση για αυτό. Το χρωστάμε! Σε όσους θέλησαν να στείλουν στους γονείς τους πως έφτασαν – αλλά δεν έστειλαν ποτέ, το χρωστάμε στους συμφοιτητές μας που χάθηκαν.

Όπως αποφάσισαν οι Σύλλογοι:

Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, σε συνέχεια όλων των κυβερνήσεων, υλοποιώντας τις κατευθύνσεις τις ΕΕ, θέλει να προωθήσει την περαιτέρω διάλυση της δημόσιας δωρεάν εκπαίδευσης. Τώρα ολοκληρώνεται το έγκλημα. Η ίδρυση των ιδιωτικών πανεπιστημίων οδηγεί στην πλήρη διάλυση των πτυχίων μας και την υποβάθμιση των δημόσιων ΑΕΙ.

Η κυβέρνηση βρίσκεται απομονωμένη από την κοινωνία προχωρώντας προς την ψήφιση και αυτό το έχει καταφέρει το φοιτητικό κίνημα και οι μαζικές κινητοποιήσεις. Στην πολιτική αυτή διαχρονικά έχουν ευθύνη και συναινούν όλα τα κόμματα που κυβέρνησαν και άνοιξαν τον δρόμο για το συγκεκριμένο νομοσχέδιο. Αυτό αποδεικνύεται από τις δηλώσεις του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ που συμφωνούνε με τα δίδακτρα, τα “μη κρατικά” πανεπιστήμια και ζητάνε ακόμα και την αναθεώρηση του άρθρου 16.

Μαζί με τα ιδιωτικά πανεπιστήμια θα λειτουργούν και τα δημόσια πανεπιστήμια ακόμα περισσότερο με ιδιωτικοοικονομικά κριτήρια, θα διευρύνεται η αγορά πτυχίων και τίτλων σπουδών. Θα αφεθούν χιλιάδες παιδιά φτωχών λαϊκών οικογενειών έξω από τα πανεπιστήμια, οξύνοντας τις ταξικές ανισότητες στην εκπαίδευση. Αυτές είναι οι τραγικές συνέπειες των ιδιωτικοποιήσεων, όπως είδαμε στην πανδημία και τα Τέμπη.

Δε θα δεχτούμε να γίνει η αδικία νόμος! Η πρόσβαση στην πανεπιστημιακή εκπαίδευση θα εξαρτάται ακόμα περισσότερο από το πορτοφόλι κάθε οικογένειας. Για πολλούς θα υπάρχει Ελάχιστη Βάση Εισαγωγής, πολλαπλές πανελλαδικές εξετάσεις και άλλα εμπόδια-κόφτες για να καταφέρουμε να σπουδάσουμε, ενώ για κάποιους ελάχιστη βάση πληρωμής που θα αγοράζουν σπουδές και ισάξια πτυχία!

Μέσω του ανταγωνισμού με τα ιδιωτικά θα έρθουν δίδακτρα στα προπτυχιακά και θα υποβαθμιστούν τα δημόσια πανεπιστήμια! Θα είναι απαγορευτικό για τους περισσότερους να σπουδάσουν, εκτός εάν καταφύγουν σε φοιτητικά δάνεια που θα ξεχρεώνουν για μια ζωή! Μέσω της αξιολόγησης θα προχωρήσουν στις εξαγγελθείσες συγχωνεύσεις και κλείσιμο τμημάτων και θα επιβάλλουν τη μείωση των εισακτέων. Παράλληλα, τα δημόσια ΑΕΙ θα υποχρηματοδοτηθούν περαιτέρω υποβαθμίζοντας μεταξύ άλλων και τη φοιτητική μέριμνα, με τις κρατικές δαπάνες να βρίσκονται ήδη στον πάτο. Σε αυτό το πλαίσιο, για να μπορέσουν να επιβιώσουν τα δημόσια θα αναζητήσουν πόρους από τα δίδακτρα, αλλά και από τον ιδιωτικό τομέα. Τα προγράμματα σπουδών θα αναδιαρθρωθούν στις ανάγκες της αγοράς και στα πρότυπα των ιδιωτικών (ρυθμοί σπουδών, αλυσίδες, ροές, κατευθύνσεις).

Οι κολλεγιάρχες θέλουν να βρουν πελατεία για να πουλάνε τα “πτυχία” τους. Αυτοί που μιλάνε για “αριστεία” και για δήθεν ακαδημαϊκή ποιότητα είναι αυτοί που δημιουργούν ιδιωτικά πανεπιστήμια στα οποία “με 10 μπαίνεις....αρκεί να είναι χιλιάρικα”. Οι κολλεγιάρχες, το κράτος και οι εργοδότες δεν έχουν τα ίδια συμφέροντα με μας! Δαπανούν όλο και λιγότερα για την εκπαίδευση, θέλουν απαξιωμένα πτυχία για φθηνότερο και ευέλικτο εργατικό δυναμικό. Όχι μόνο κανένα όφελος δε θα έχουμε, αλλά το δημόσιο πανεπιστήμιο που ήδη στενάζει από την υποχρηματοδότηση θα υποβαθμιστεί. Επιβεβαιώνεται ότι δεν λογαριάζουν τις σπουδές μας ούτε τις ζωές μας για όφελος των κερδών τους.

Δεν αποδεχόμαστε να δίνονται δισεκατομμύρια για την εμπλοκή της χώρας μας στους σχεδιασμούς των ΗΠΑ- ΝΑΤΟ – ΕΕ, σε πολεμικές συγκρούσεις, για να σφαγιάζεται ο λαός της Παλαιστίνης που δίνει έναν δίκαιο αγώνα, να στέλνεται ελληνική φρεγάτα σε αποστολές εκτός συνόρων και η χώρα μας να γίνεται ορμητήριο πολέμου, αναλαμβάνοντας τη διοίκηση της πολεμικής επιχείρησης της ΕΕ στην Ερυθρά Θάλασσα. Απαιτούμε καμία εμπλοκή της χώρας μας στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς! Την ίδια ώρα που σε εμάς δεν δίνει φράγκο, η κυβέρνηση δίνει 8,2 δις για την αγορά F – 35. Χαιρετίζουμε τους αγώνες των εργαζομένων που προχωρούν σε απεργίες το επόμενο διάστημα.

Απαιτούμε:

  • Όχι στα ιδιωτικά πανεπιστήμια! Να μην κατατεθεί το νομοσχέδιο.
  • Όχι στην παράκαμψη και την αναθεώρηση του άρθρου 16! Αποκλειστικά δημόσια και δωρεάν εκπαίδευση για όλους και όλες.
  • Ενιαίο πτυχίο ανά γνωστικό - επιστημονικό αντικείμενο, με κατοχυρωμένα όλα τα επαγγελματικά δικαιώματα! Κάτω τα χέρια από τα επαγγελματικά δικαιώματα που κατοχυρώνουν τα πτυχία μας! Μόνη προϋπόθεση το πτυχίο για μόνιμη και σταθερή δουλειά με δικαιώματα. Όχι στον κατακερματισμό των πτυχίων και των προγραμμάτων σπουδών σε δύο κύκλους σύμφωνα με τη στρατηγική της “Μπολόνια”.
  • Κατάργηση της ισοτίμησης των πτυχίων μας με τα ιδιωτικά κολλέγια!
  • Αύξηση της κρατικής χρηματοδότησης για την εκπαίδευση! Δημόσια και δωρεάν σίτιση και στέγαση για όλους χωρίς εργολαβίες.
  • Κατάργηση της ΕΒΕ.
  • Άμεση αναγνώριση των ξένων γλωσσών που διδάσκονται στο Τμήμα Μεσογειακών Σπουδών.. Να δίνεται πιστοποίηση για όσους εδώ και 4 έτη διδάσκονται τις ξένες γλώσσες
  • Καμία σκέψη για κλείσιμο του ΤΜΣ ή τη συγχώνευση των τμημάτων.

Η ανακοίνωση του Νομαρχιακού Τμήματος της ΑΔΕΔΥ

ΑΠΕΡΓΙΑ 28 ΦΛΕΒΑΡΗ! ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΡΟΔΟΥ ΣΤΙΣ 10:00 π.μ.

Έχουμε πια πείρα και δεν θα μείνουμε με σταυρωμένα χέρια.

Κανένας νόμος, καμιά κυβέρνηση δεν μας παραχώρησε ποτέ κανένα δικαίωμα.

Συνάδελφοι/φισσες

Η καθημερινότητά μας είναι πλέον ανυπόφορη. Δε μπορούμε να καλύψουμε τις ανάγκες μας στη διατροφή, στη στέγαση, στη θέρμανση, δε μιλάμε για ψυχαγωγία. Πολλοί συνάδελφοι εργάζονται χωρίς να γνωρίζουν αν θα έχουν δουλειά την επόμενη μέρα γιατί εργάζονται με ημερομηνία λήξης.

Στις 28 Φλεβάρη, απεργούμε!

Ένα χρόνο μετά από το έγκλημα στα Τέμπη και δεν έχουν ακόμα διερευνηθεί οι αιτίες για να αποδοθούν ευθύνες. Δε σταματάμε! Η απεργία που προκήρυξε η ΑΔΕΔΥ να μετατραπεί σε ημέρα αγώνα για τα δικαιώματά μας!!!

Διεκδικούμε:

· Αυξήσεις στους μισθούς. Επαναφορά του 13ου και 14ου μισθού. Ξεπάγωμα της διετίας 2016 – 2017

· Μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων. Κατάργηση της αντιδραστικής διάταξης Βορίδη. Προσλήψεις μόνιμου προσωπικού σε όλες τις υπηρεσίες των δήμων.

· Καμιά ιδιωτικοποίηση υπηρεσιών, κανένας αναπτυξιακός οργανισμός.

· Να παρθούν μέτρα για την υγεία και την ασφάλειά μας. Να δοθούν τα Μέσα Ατομικής Προστασίας σε όλους τους εργαζόμενους. Να προσληφθεί μόνιμος Ιατρός Εργασίας και Τεχνικοί Ασφαλείας, τόσοι όσοι χρειάζονται σε αναλογία με το προσωπικό.

Στις 28 του Φλεβάρη βγαίνουμε ξανά στο δρόμο. Δίνουμε συνέχεια στις μαζικές κινητοποιήσεις του Νοέμβρη. Πυκνώνουμε τις γραμμές του αγώνα.

Η ανακοίνωση των Συλλόγων Γονέων Ρόδου

Ένα χρόνο μετά το προδιαγεγραμμένο έγκλημα στα Τέμπη, στις 28 Φλεβάρη ημέρα Τετάρτη σε όλη την Ελλάδα θα ακουστεί το ίδιο μήνυμα μου ακούστηκε τότε: το έγκλημα αυτό δεν θα ξεχαστεί, όλων των νεκρών θα γίνουμε φωνή!

Ένα χρόνο μετά τις μεγαλειώδεις κινητοποιήσεις σε όλη τη χώρα αλλά και στο νησί μας, καλούμε γονείς και μαθητές να διαδηλώσουμε πλάι στους εκπαιδευτικούς, τους φοιτητές, όλο το λαό της Ρόδου με αίτημα να μη συγκαλυφθούν τα αίτια και οι πραγματικοί φταίχτες του εγκλήματος αυτού.

Να κάνουμε αυτή τη μέρα, όχι μόνο μέρα μνήμης των θυμάτων αλλά και μέρα αγώνα για να μην υπάρξουν άλλα «Τέμπη». Γιατί εκείνο το «πάμε κι όπου βγει» δεν ισχύει μόνο για τις συγκοινωνίες που κάθε χρόνο είναι και σε χειρότερη κατάσταση και πιο επικίνδυνες για όσους ταξιδεύουν και εργάζονται σ’ αυτές. Ισχύει και για τα σχολεία που φοιτούν τα παιδιά μας που ακόμα, ένα χρόνο μετά (και πολλά χρόνια που το διεκδικούν γονείς, εκπαιδευτικοί και μαθητές) όχι μόνο δεν έχουν ξεκινήσει έργα αντισεισμικής θωράκισης αλλά δεν έχει γίνει καν έλεγχος!

Δεν θέλουμε να κλάψει κανένας άλλος γονιός το παιδί του! Δεν μπορούμε να ανεχόμαστε να θεωρούνται οι ζωές μας κόστος. Να τιμήσουμε αυτή τη μέρα μνήμης αγωνιστικά και μαζικά να δηλώσουμε πως «ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ»!

Καλούμε όλους τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων να πάρουν αποφάσεις για συμμετοχή στη συγκέντρωση της Τετάρτης 28 Φεβρουαρίου, στις 10πμ στο εργατικό κέντρο Ρόδου.

Η ανακοίνωση του Συλλόγου Εργαζομένων του Νοσοκομείου

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΡΟΔΟΥ

ΟΛΕΣ και ΟΛΟΙ την ΤΕΤΑΡΤΗ 28.02 στην ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ στις 10:00 στο ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΡΟΔΟΥ να τιμήσουμε τους νεκρούς μας ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ

Στο ερώτημα ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ Ή ΟΙ ΖΩΕΣ ΜΑΣ εμείς απαντούμε ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ οι ΖΩΕΣ μας

Μετά από ένα χρόνο του εγκλήματος των Τεμπών η κυβέρνηση μας έδειξε πόσο αδίστακτη είναι. Προχωρώντας στον ενταφιασμό της εξεταστικής επιτροπής στη βουλή, μας δηλώνει ανοιχτά ότι ούτε τα προσχήματα δεν θα κρατάει από εδώ και μπρος.

Μπροστά στο δίλημμα, να αποκαλυφθεί σε όλο του το εύρος το έγκλημα των Τεμπών ή να ενταφιάσει την έρευνα και να εκτεθεί μπροστά σε όλο τον λαό, επέλεξε το 2ο . Αυτό που τρόμαξε την κυβέρνηση είναι ότι η ανοιχτή δημόσια συζήτηση θα της έκανε μεγαλύτερη ζημιά, από την απροκάλυπτη διακοπή της.

Φοβήθηκε κυρίως τα συμπεράσματα που θα έβγαζε ο λαός για την ιδιωτικοποίηση του ΟΣΕ και πως η ιδιωτικοποίηση του ΟΣΕ οδηγούσε αντικειμενικά να θυσιαστεί η ασφάλεια των επιβατών, για τα κέρδη των εταιριών. Πως τελικά η ιδιωτικοποίηση όχι μόνο του ΟΣΕ αλλά και της υγείας, της παιδείας και μια σειρά αναγκών του ελληνικού λαού οδηγούν στα ίδια ακριβώς εγκληματικά αποτελέσματα.

Άλλωστε δεν είναι τυχαίο ότι το ίδιο διάστημα ετοιμάζει ένα σορό νόμους, όπως ο ορισμός πληρωμένων απογευματινών χειρουργείων στα νοσοκομεία, οι αυξήσεις στα γενόσημα φάρμακα, το χαράτσι στις διαγνωστικές εξετάσεις, η καταπάτηση του 16ου άρθρου του Συντάγματος με την ελεύθερη είσοδο των επιχειρηματικών ομίλων και στην πανεπιστημιακή εκπαίδευση.

Άλλα και οι τοπικοί φορείς δήμου και περιφέρεια δεν πάνε πίσω. Συνεχώς ψηφίζουν υπέρ της ιδιωτικοποίησης φορέων που ικανοποιούν λαϊκές ανάγκες. Όπως η πρόταση της περιφέρειας για ένταξη στον νέο Μηχανισμό Εναέριας Διάσωσης και Αεροδιακομιδών των δύο βασεων που λειτουργούν ήδη στο ΕΚΑΒ Ρόδου και Σύρου, όπως και των δύο νέων που ζητά σε Νάξο και Κω που θα διαχειρίζεται ιδιωτική εταιρεία. Να θυμίσουμε στους παλιούς και να μάθουν οι νεότεροι ότι από το 2001 μέχρι το 2003 είχαμε 14 νεκρούς από πτώσεις τριών ελικοπτέρων του ΕΚΑΒ, που την διαχείριση τους είχε μεγάλη ιδιωτική εταιρεία.

Μπροστά στον ένα χρόνο μνήμης του εγκλήματος των Τεμπών δεν στεκόμαστε σιωπηλοί. Μαζί με τους φοιτητές. Μαζί με τους αγρότες. Μαζί με όλο τους εργαζόμενους ιδιωτικού και δημόσιου τομέα διεκδικούμε να ζούμε με ασφάλεια.

Τα αιτήματα των αγροτών είναι και δικά μας. Απαιτούμε τώρα να παρθούν όλα τα μέτρα για την διατροφική ασφάλεια της χώρας μας και να μην θυσιάζονται για την δήθεν «πράσινη» ανάπτυξη, την ανεξέλεγκτη τουριστική ανάπτυξη και τα κέρδη των μεγαλεμπόρων εισαγωγέων. Απαιτούμε φτηνά και ποιοτικά τρόφιμα.

Απαιτούμε δημόσια δωρεάν σύγχρονη παιδεία και υγεία. Μαζικές προσλήψεις και γενναίες αυξήσεις στους μισθούς μας.

Ο πρωθυπουργός μας δεν χρειάζεται να ξύνει τον πάτο του βαρελιού. Να μας ανοίξει το βαρέλι των εξοπλιστικών προγραμμάτων και των πολεμικών εμπλοκών της χώρας μας στην Μέση Ανατολή και την Ουκρανία. Αυτό το βαρέλι απ’ ότι φαίνεται δεν έχει πάτο.

Καμία εμπλοκή. Καμία συμμετοχή στον παγκόσμιο πόλεμο που εξελίσσεται. Να μην σταλεί καμία φρεγάτα στην Μέση Ανατολή και να επιστρέψουν οι Έλληνες αξιωματικοί με τους αντιαεροπορικούς πυραύλους Patriot από την Σαουδική Αραβία.

Δεν συμβιβαζόμαστε με «το πάμε και όπου βγει».

Παίρνουμε τα μέτρα μας. Απεργούμε και διαδηλώνουμε ενάντια στην πολιτική αυτής και όλων των προηγούμενων κυβερνήσεων. Απεργούμε και διαδηλώνουμε μαζί με όλους τους λαούς της Ευρώπης ενάντια στην ΕΕ, που θυσιάζει τις ζωές μας για τα κέρδη των

 

 

 

Διαβάστε ακόμη

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του ΚΓ’ πολιτιστικού συμπόσιου της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών

Καταδίωξη και σύλληψη δυο διακινητών από το Λιμεναρχείο Ρόδου

Ξεναγοί: «Σθεναρό όχι» στο νομοσχέδιο που υποβαθμίζει το επάγγελμα

Σε λειτουργία το «Ψηφιακό Μητρώο Μελών Λεσχών Φιλάθλων»

Διαγωνισμός για την προστασία των ακτών σε Σορωνή και Καλαβάρδα

Απόφαση για επιστροφή χρημάτων εξαιτίας της πυρκαγιάς στη Ρόδο

Τροχαίο ατύχημα πριν από λίγο στην περιοχή Τραουνού

Έκτακτη Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ρόδου