Παρουσίαση του πρώτου βιβλίου της Θάλειας Γεωργά «Κράτα με να σε κρατώ»

Παρουσίαση του πρώτου βιβλίου της Θάλειας Γεωργά «Κράτα με να σε κρατώ»

Παρουσίαση του πρώτου βιβλίου της Θάλειας Γεωργά «Κράτα με να σε κρατώ»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 770 ΦΟΡΕΣ

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Συστηματικού Ερυθηματώδη Λύκου, ο Δωδεκανησιακός Σύλλογος Αυτοάνοσων Νοσημάτων Αρθρίτιδας και Λύκου «Θάλεια», οι εκδόσεις «Lebee» και τα Εκπαιδευτήρια «Ροδίων Παιδεία», πραγματοποιούν μια ξεχωριστή εκδήλωση.

Ειδικότερα, την Πέμπτη, 16 Μαΐου στις 12:00 στα Εκπαιδευτήρια «Ροδίων Παιδεία» θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση του πρώτου βιβλίου της κ. Θάλειας Γεωργά «Κράτα με να σε κρατώ».

Για το βιβλίο θα μιλήσουν, η συγγραφέας του βιβλίου κ. Θάλεια Γεωργά, ο κ. Ιωάννης Υψηλάντης, ιατρός Ηπατολόγος, και ο κ. Κυριάκος Κυριακούλης Γενικός Διευθυντής των Εκπαιδευτηρίων «Ροδίων Παιδεία». Το κλέισιμο της παρουσίασης θα κάνει η κ. Ελένη Κανδυλάκη, Ψυχολόγος Msc, Διευθύντρια του Διεπιστημονικού Κέντρου Συμβουλευτικής «Ροδίων ανάδρασις».

Ακολουθούν λίγα λόγια για το βιβλίο από τη συγγραφέα:

«Το βιβλίο «Κράτα με να σε κρατώ» είναι ένα παραμύθι, μια αλλιώτικη ιστορία για μικρούς και μεγάλους. Η συγγραφή του ξεκίνησε για να απαντήσω στα πως και στα γιατί των μικρών μου τότε εγγονιών, της Θαλείτσας και του Μανωλάκη μου… Τι είναι το αυτοάνοσο νόσημα… και πως κατάφερα να κάνω «φίλο» μου έναν λύκο…Για την ολοκλήρωση αυτού του παραμυθιού, ευχαριστώ από καρδιάς, την γλυκύτατη Κάτια Παλάσκα, εικονογράφο, που έδωσε χρώμα στο παραμύθι μου… Συντροφιά με τις ζωγραφιές της αγαπημένης μου εγγονής Θάλειας και της μικρής μου Πένυς.Τέλος, ευχαριστώ το «φίλο» μου το λύκο, γιατί χωρίς αυτόν, δεν θα έβρισκα τον δρόμο μου, δεν θα γνώριζα τον εαυτό μου… τις αντοχές μου και τους φίλους μου. Δεν θα έφτανα έως το σήμερα!

*Η εκδήλωση είναι ανοιχτή στο κοινό της Ρόδου. 

Διαβάστε ακόμη

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Φαρμακευτικό Συνέδριο Νήσων Αιγαίου

Το 1ο Φεστιβάλ Τακακιού 14 Ιουλίου στην Παστίδα

Εκδήλωση για το εταιρικό δίκαιο στις επιχειρήσεις τουρισμού

Ροδίτισσα αγιογράφος θα συμμετάσχει σε διεθνή έκθεση στη Νέα Υόρκη

Εικαστική Έκθεση της Νάντιας Σκορδοπούλου

15η Γιορτή Μουσικής στο Άλσος Αγίου Σουλά Σορωνής

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του ΚΓ΄ Πολιτιστικού Συμποσίου της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών Δωδεκανήσου στην Ηρωική Νήσο Κάσο

Παρουσίαση του βιβλίου "Το Χτικιό" της Ίριδας Μαυράκη