Β. Κοντοζαμάνης: Να στείλουμε το μήνυμα ότι η Ελλάδα είναι παρούσα στην Ευρώπη

Β. Κοντοζαμάνης: Να στείλουμε το μήνυμα ότι η Ελλάδα είναι παρούσα στην Ευρώπη

Β. Κοντοζαμάνης: Να στείλουμε το μήνυμα ότι η Ελλάδα είναι παρούσα στην Ευρώπη

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 636 ΦΟΡΕΣ

Τη Ρόδο επισκέφθηκε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, κος Βασίλης Κοντοζαμάνης, στο πλαίσιο της περιοδείας που πραγματοποιεί στη χώρα ενόψει των Ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου.

Μάλιστα, πραγματοποίησε συναντήσεις με τοπικές Αρχές και φορείς συνομίλησε με συμπολίτες μας. Επίσης, παραχώρησε και ομιλία την οποία παρακολούθησαν πολλοί κάτοικοι του νησιού.

Σε δηλώσεις που έδωσε χθες στα μέσα ενημέρωσης, υπογράμμισε, ότι οι Ευρωεκλογές είναι σημαντικές, καθώς οι αποφάσεις που λαμβάνονται στα όργανά της, αφορούν το μέλλον όλων των πολιτών και εκεί η φωνή της Ελλάδας πρέπει να είναι δυνατή.

Ειδικότερα ο κ. Κοντοζαμάνης δήλωσε τα εξής:

«Με μεγάλη χαρά βρέθηκα στη Ρόδο. Ήταν συγκινητική η παρουσία των Ροδιτών στη χθεσινή μου ομιλία. Μπαίνουμε στην τελική ευθεία για τις Ευρωεκλογές και προσπαθούμε να πάμε σε κάθε μέρος της Ελλάδας, προκειμένου να μεταφέρουμε το μήνυμα στους συμπολίτες μας, ότι πρέπει να πάνε να ψηφίσουν στις Ευρωεκλογές.

Οι Ευρωεκλογές δεν είναι μία ήσσονος σημασίας εκλογική διαδικασία. Οι αποφάσεις που λαμβάνονται σε ευρωπαϊκό επίπεδο αφορούν το μέλλον μας, αφορούν τη ζωή και την καθημερινότητά μας και επομένως πρέπει η φωνή της Ελλάδας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο να είναι ισχυρή και δυνατή.

Η φωνή της Ελλάδας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο είναι οι ευρωβουλευτές. Ζητώ από τους συμπολίτες μου, τον έναν από τους τέσσερις σταυρούς, ώστε να είμαι η δυνατή φωνή στα έδρανα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για να προωθήσω να υπερασπιστώ και να διεκδικήσω τα συμφέροντα της Ελλάδας».

Μιλώντας για τις προκλήσεις του μέλλοντος και τη στάση των πολιτών στο θέμα των Ευρωεκλογών είπε:

«Τα επόμενα χρόνια είναι πολύ κρίσιμα, είναι τεράστια τα ζητήματα για τα οποία η χώρα μας πρέπει να παλέψει.

Είναι πολλά τα ζητήματα, όπως η νέα κοινή αγροτική πολιτική, ζητήματα που έχουν να κάνουν με το μεταναστευτικό, την κλιματική κρίση και την υγεία, την περιφερειακή ανάπτυξη, την κοινωνική συνοχή, το δημογραφικό.

Επομένως, όλα αυτά τα θέματα δεν μπορούν να μας αφήνουν αδιάφορους, όλοι πρέπει να πάμε να ψηφίσουμε και να στείλουμε το μήνυμα ότι η Ελλάδα είναι παρούσα στην Ευρώπη, είναι ισχυρή και συνεχίζει σε ένα περιβάλλον σταθερότητας τις αλλαγές και τις μεταρρυθμίσεις που έχει ανάγκη ο τόπος».

Σε ερώτηση για το πού θα εστιάσει αν εκλεγεί στις Ευρωεκλογές, ο κ. Κοντοζαμάνης δήλωσε τα εξής:

«Αν εκλεγώ, θα δώσω βάρος σε θέματα υγείας. Απασχολεί και εμάς και την Ευρώπη το θέμα της κλιματικής κρίσης που σχετίζεται άμεσα με το θέμα της δημόσιας υγείας.

Έζησε πέρυσι η χώρα μεγάλες πυρκαγιές, μεγάλες πλημμύρες και όλα αυτά έχουν αντίκτυπο στη δημόσια υγεία αλλά υπάρχουν και άλλα ζητήματα με τα οποία θα ασχοληθώ, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση, όπως στην κοινή αγροτική πολιτική στην ευρωπαϊκή ανταγωνιστικότητα.

Μάλιστα, τίθενται και ζητήματα που έχουν να κάνουν με τον τουρισμό στη χώρα και ειδικά σε αυτή την περιοχή, καθώς είναι ένας πυλώνας ανάπτυξης στη Δωδεκάνησο και πρέπει να διεκδικήσουμε περισσότερα κονδύλια, προκειμένου να πετύχουμε την αποκέντρωση, που τόσο έχει ανάγκη η χώρα, ώστε να αναπτυχθεί η περιφέρεια».

Διαβάστε ακόμη

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του ΚΓ’ πολιτιστικού συμπόσιου της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών

Καταδίωξη και σύλληψη δυο διακινητών από το Λιμεναρχείο Ρόδου

Ξεναγοί: «Σθεναρό όχι» στο νομοσχέδιο που υποβαθμίζει το επάγγελμα

Σε λειτουργία το «Ψηφιακό Μητρώο Μελών Λεσχών Φιλάθλων»

Διαγωνισμός για την προστασία των ακτών σε Σορωνή και Καλαβάρδα

Απόφαση για επιστροφή χρημάτων εξαιτίας της πυρκαγιάς στη Ρόδο

Τροχαίο ατύχημα πριν από λίγο στην περιοχή Τραουνού

Έκτακτη Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ρόδου