Σε νοσοκομείο της Αθήνας μεταφέρθηκε το κοριτσάκι που έπεσε από το μπαλκόνι

Σε νοσοκομείο της Αθήνας μεταφέρθηκε το κοριτσάκι που έπεσε από το μπαλκόνι

Σε νοσοκομείο της Αθήνας μεταφέρθηκε το κοριτσάκι που έπεσε από το μπαλκόνι

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 2940 ΦΟΡΕΣ

Σε νοσοκομείο των Αθηνών έχει μεταφερθεί και νοσηλεύεται το τρίχρονο κοριτσάκι που το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής (31 Μαΐου) τραυματίστηκε σοβαρά, πέφτοντας, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, από το μπαλκόνι του σπιτιού του, στην Ιαλυσό!

Από την πρώτη στιγμή της μεταφοράς του παιδιού στο Νοσοκομείο της Ρόδου, οι γιατροί διαπίστωσαν τη σοβαρότητα της κατάστασής του γι’ αυτό και άμεσα κανονίστηκε η μεταφορά του σε νοσοκομείο της Αθήνας, όπου και έκτοτε νοσηλεύεται. Αν και η ζωή του παιδιού δεν κινδυνεύει από τον τραυματισμό αυτό, εντούτοις η κατάστασή του κρίνεται αρκετά σοβαρή και όλοι ευελπιστούν να γίνει γρήγορα καλά.

Για το περιστατικό συνελήφθη η 35χρονη μητέρα του κοριτσιού, η οποία όμως στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερη, με εντολή του αρμόδιου Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, όλα συντελέστηκα δέκα λεπτά πριν από τις έξι το απόγευμα της Παρασκευής 31 Μαΐου 2024. Το τρίχρονο παιδί βρισκόταν στο μπαλκόνι του σπιτιού του, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, ξαφνικά έπεσε από ύψος 8,5 μέτρων!

Το μικρό κορίτσι μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο της Ρόδου, ενώ για τη μητέρα, που συνελήφθη και εν συνεχεία αφέθηκε ελεύθερη, έχει σχηματιστεί δικογραφία από το Αστυνομικό Τμήμα Ιαλυσού, το οποίο διενεργεί και τη σχετική προανάκριση.

Διαβάστε ακόμη

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του ΚΓ’ πολιτιστικού συμπόσιου της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών

Καταδίωξη και σύλληψη δυο διακινητών από το Λιμεναρχείο Ρόδου

Ξεναγοί: «Σθεναρό όχι» στο νομοσχέδιο που υποβαθμίζει το επάγγελμα

Σε λειτουργία το «Ψηφιακό Μητρώο Μελών Λεσχών Φιλάθλων»

Διαγωνισμός για την προστασία των ακτών σε Σορωνή και Καλαβάρδα

Απόφαση για επιστροφή χρημάτων εξαιτίας της πυρκαγιάς στη Ρόδο

Τροχαίο ατύχημα πριν από λίγο στην περιοχή Τραουνού

Έκτακτη Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ρόδου