Υπενθύμιση του Κολοσσού προς τους φιλάθλους

Υπενθύμιση του Κολοσσού προς τους φιλάθλους

Υπενθύμιση του Κολοσσού προς τους φιλάθλους

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 162 ΦΟΡΕΣ

Νέα ανακοίνωση εξέδωσε ο Κολοσσός κι αφορά τον τρόπο εισόδου των φιλάθλων του στο γήπεδο της Καλλιθέας με την επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ήη νόσησης όσον αφορά τους ενήλικες και των αρνητικών τεστ για όσους είναι κάτω των 17 ετών.

Αναλυτικά:
«Για την αποφυγή παρεξηγήσεων και ταλαιπωρίας, η ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels υπενθυμίζει στους φιλάθλους της ότι σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, για την είσοδο στους αγώνες, είναι απαραίτητα τα παρακάτω:
-Οι ενήλικοι κάτοχοι διαρκείας ή απλού εισιτηρίου οφείλουν να προσέρχονται στο γήπεδο με το πιστοποιητικό εμβολιασμού σε ισχύ ή το πιστοποιητικό νόσησης κατά τους έξι τελευταίους μήνες, το οποίο θα επιδεικνύουν στους προελέγχους, μαζί με το έγγραφο ταυτοποίησης (ταυτότητα, διαβατήριο ή άδεια παραμονής).

-Η είσοδος των μη εμβολιασμένων ανηλίκων, τεσσάρων (4) έως και δεκαεπτά (17) ετών, θα γίνεται και με την επίδειξη βεβαίωσης αρνητικού ελέγχου με PCR εντός εβδομήντα δύο (72) ωρών ή rapid test εντός σαράντα οκτώ (48) ωρών προ της διεξαγωγής του αγώνα ή πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης, ενώ επιτρέπεται και με αρνητικό self test που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα.
-Οι φίλαθλοι κατά την είσοδό τους, αλλά και κατά την παραμονή τους στο γήπεδο πρέπει να φορούν προστατευτική μάσκα.

-Σε περίπτωση που κάποιος φίλαθλος δεν έχει στην κατοχή του έγκυρο πιστοποιητικό εμβολιασμού ή βεβαίωση νόσησης ή τεστ, δεν θα του επιτρέπεται η είσοδος στην εγκατάσταση.
-Εάν την ημέρα του αγώνα έχετε κάποιο από τα παρακάτω συμπτώματα (πυρετό, κόπωση, βήχα, δύσπνοια, ανοσμία, συνάχι), παρακαλούμε να μην εισέρχεστε στο γήπεδο».

Διαβάστε ακόμη

Γ' Εθνική: Σήμερα η νέα Διοίκηση της Ρόδου

Φοίβος Κρεμαστής: Ανανέωσε και ο Κρητικός

Έξι μετάλλια για τον «Μαχητή Ρόδου» στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Kick Boxing

Στα Τρίκαλα ο «Ιππότης» για το 51ο Πανελλήνιο Ομαδικό Πρωτάθλημα Σκάκι Α’ Εθνικής

Τουρνουά beach volley “Regional Juniors 2024” θα διεξαχθεί στην Κω

Αποχωρεί ο πρόεδρος του Ευαγόρα

Wolves Festival 2024: Ένα μοναδικό υπερθέαμα γυμναστικής και χορού στη Ρόδο με τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου

Ξανά στη Ρόδο το Super Cup του ΕΣΑΚΕ!