Ένας... περίπατος του Κολοσσού με τον Ιωνικό στην Καλλιθέα

Ένας... περίπατος του Κολοσσού με τον Ιωνικό στην Καλλιθέα

Ένας... περίπατος του Κολοσσού με τον Ιωνικό στην Καλλιθέα

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 646 ΦΟΡΕΣ

Πολύ πιο εύκολα απ’ όσο μπορούσε να φανταστεί ακόμη κι ο πιο αισιόδοξος φίλαθλός του, ο Κολοσσός επικράτησε σήμερα του Ιωνικού στην Καλλιθέα με 89-48 και συνέχισε την πολύ καλή πορεία του στην Basket LeaguΑπό το πρώτο λεπτό ως και το τέλος οι «θαλασσί» δεν άφησαν τους Νικαιώτες να μπουν στο ρυθμό του αγώνα για να κερδίσουν με 41 πόντους. Λεπτά συμμετοχής στον αγώνα πήραν οι νεοαποκτηθέντες Τζέιμς Γιανγκ και Γιάννης Παπανικόλας.

Πώς κύλησαν οι περίοδοι

Δεν χρειάζεται ιδιαίτερη ανάλυση η πρώτη περίοδος, κατά την οποία ο Κολοσσός, ουσιαστικά έκανε επίδειξη δύναμης με καλές επιλογές στην επίθεση, ευστοχία αλλά και άμυνες που έφεραν το σκορ στα δύο λεπτά πριν τη λήξη στο 23-Παρόλα αυτά, ο Ιωνικός κατάφερε να… σώσει κάπως τα προσχήματα, για να πάμε στο 25-12 με τη λήξη.

Στη δεύτερη περίοδο δεν άλλαξε και κάτι σημαντικά, παρά τις… αλχημείες από την πλευρά του Ιωνικού στο παρκέ, με τον Κολοσσό να διατηρεί πάντα μια καλή υπέρ του διαφορά και να την αυξάνει μάλιστα μέχρι το ημίχρονο, για το 42-24.

Ο Κολοσσός, ακόμη καλύτερος στην τρίτη περίοδο, διεύρυνε τη διαφορά και δεν άφησε σε κανένα σημείο τον Ιωνικό να μπει στο παιχνίδι, για να φτάσει πια το σκορ… χαλαρά στους τριάντα πόντους (63-33).

Στο τέλος πια, η τέταρτη περίοδος έγινε για… τυπικούς λόγους, αφού ο Ιωνικός παράτησε το παιχνίδι κι ο Κολοσσός βρήκε την ευκαιρία ν’ ανεβάσει τόσο τον δείκτη του σκορ, ώστε να κερδίσει με 41 πόντους (89-48).

Διαιτησία: Ζαχαρής, Αγραφιώτης, Κωνσταντινίδου

Τα δεκάλεπτα: 25-12, 42-24, 63-33, 89-48

Κολοσσός (Παπαθεοδώρου): Χρσικόπουλος 12 (2), Ντίξον 8 (2), Χατζηδάκης 5, Κατσίβελης 11 (2), Ιορδάνου 6, Σμιθ 15 (2), Μορέιρα 7, Γιανγκ 8 (2), Κόφεϊ 7 (1), Τιγκ 8 (2), Χατζηνικόλας 2.

Ιωνικός (Κωστής): Αρσενόπουλος 7, Μάντζαρης 1, Χόκινς 5 (1), Λέισι 11, Παρκς 9, Μπέμπης 3 (1), Νούνιες 8, Σίμονς 2, Πετανίδης 2, Κορκοντζέλος.

Διαβάστε ακόμη

Το Πανελλήνιο στίβου στο Πανθεσσαλικό και το… ξέσπασμα της Λάουρα Ζενέγια με τρία μετάλλια!

Ποδόσφαιρο: Η νέα προκήρυξη της Γ’ Εθνικής

Παραμένει στους Πάνθηρες ο Οσμενάι

Φοίβος Κρεμαστής: Εννέα οι μέχρι τώρα ανανεώσεις

Προπονήσεις για κορίτσια 5 έως 8 ετών στο πλαίσιο του UEFA Playmakers

Εριφύλη Βαρδάκη: «Η Aegean Regatta είναι ένας θεσμός για τα ιστιοπλοϊκά δρώμενα στη χώρα»

Τα τελικά αποτελέσματα των διεθνών διοργανώσεων σκάκι της Ρόδου

Δέκα προκρίσεις για τους «Πιγκουίνους» στην επόμενη φάση του Πανελληνίου κολύμβησης!